Avokado i ako nisam u ovoj grupi,malo vas pratim i vase Proce,jako mi drnula tvoja prica ,nadam se da cete uzskoro biti skupa ❤️❤️❤️I uzivati jedno u drugo.najvaznije od svega da je avw proslo dobro i da ti ne boli puno rana 🌞🌞🌞🌸cetitam na najljepšom daru🤗🌸🌸🌸
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Avokado jeeee, čestitam od ❤️ Jako mi je drago da je prošlo u konačnici sve u redu. Prekrasna vijest! 💕💕 Ma super je to kilaža, brzo će beba još napredovati. 😍 A tebi želim što brži oporavak! 💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure drage, oprostite sto se nisam javljala al jednostavno nisam stigla prije. Može jedna kvačica za nas? 🥰Rodila sam sinoc u 11.35 malenog djecaka od 2650g i 45 cm💙🙏
Zadrzana sam bila u bolnici, voda i dalje curila.. U noci me uhvatili lagani trudovi, pregledana, 1 prst otvorena. Kaze doktor odmori, do rucka ces roditi. Ujutro pregledana, 3cm otvorena, nije se puno pomaklo, pratimo, isti (jako dobar i iskusan doktor u kojeg imam povjerenja) ne zeli indukciju jer je beba jos malena, a ne zeli ni zaustavljati trudove. Prate me na ctg, promijenila se smjena, drugi doktor kaže nakon par sati da mu nije jasan ctg i da je nesto cudno(tu i tamo se pokazuju neke nepravilnosti) …Salju me ponovo na ctg, kaze dr nesto se desava al ne znamo sto, bilo bi dobro pokrenuti porod (s tim da su mi se trudovi smanjili skrooooz tad). Pregledana na uzv, doktor kaze nije premalen, mozemo na drip, ima oko 2500kg. Kaze ako se otvoris kroz 2 sata onda normalan porod, ako ne, carski. 4 sata dripa, otvorila se 5 prstiju. Doktor predlaze ipak carski sto se pokazalo dobrom odlukom jer bebi je pupkovina bila oko vrata. Hvala Bogu da je reagirao, ne zelim ni pomisliti sto bi bilo u suprotnom. Bebica je na pedijatariji s obzirom da je 36tt pa nije terminska, a ja lezim na ginekologiji.. Nisam ga vidjela, srećom dobra sestra mi ga je slikala na porodu, ne moram vam ni govoriti koliko cesto gledam slike❤️Muž ga isto ne smijr vidjeti jer je u inkubatoru, a ne smije uci na pedijatriju zbog corone🙄najvažnije od svega je da je on dobro i stabilno, jači je i veći nego su prognozirali, još jedan hrabri lavić💙💙💙Ja sam dobro hvala Bogu, boli ali srce je na mjestu jer je beba na sigurnom❤️
Ne želim se ureći, ali do sad su svi bili jako jako dobri prema meni i pomogli su koliko god su mogli.. Ne znam kako ću se svima odužiti. Isto tako su me ohrabrili i rekli da sam super, da neke žene na dripu i s mojim trudovima bude cijeli odjel, a da sam se ja smijala😂i stvarno, između trudova sam nastojala misliti pozitivno i pričati sa sestrama i doktorima o bilo čemu samo da se opustim što više.
Još mi je sve nerealno i kao da se nekom drugom dešava🙈Muž je preuzbuđen, ne smije mi u posjete pa smo na telefonu cijeli dan. Neopisivi osjecaji💞
Avokado čestitam od srca i nadam se da ćete ubrzo biti zajedno, maziti se i paziti 💐
Cestitke avokado 🥳🥳🥰 veliki deckic vec 🥰zelim ti sto brzi oporavak od carskog i da vidis svog malog deckica sto prije 🥳🥳
Sad mogu ic spavat 😁😴 ne mogu vise oci drzat otvorene..
Avokado supeeeeer ❤️ drago mi je da si se javila i da ste dobro, svi smo brinuli! Velik je to bebac sigurna sam da cete brzo biti skupa i cestitke od srca!!
Avokado aaaaa napokon, bas smo brinule...cestitam od❤ velik je on i samo da mrvicu ojaca i vec ce biti s tobom🥰Svaka cast i doktorima i sestrama. U kojoj si bolnici? Zelim ti brz oporavak, odmori
💙
Čestitamo tebi tati i bebanu! Glavno da ste vi dobro i da je doktor donio dobru odluku ! Odmaraj i ne brinu za bebača, u inkubatoru je reda radi ,malo da ga promatraju zbog mrvično prijevremenog rođenja i situacije s pupkovinom, držim fige da ti ga što prije donesu da uživaš u svojoj mrvici, velik je to i jak dečko! Tebi želim što skoriji i bezbolniji oporavak ! 🎉🎊💙🥳💝💝
Sreća mamina
Dobrodošao
Avokado, cestitke na malenom 💙 drago mi je da je sve dobro proslo, da su doktori pravovremeno regirali. Bebac je veliki i brzo ce van inkubatora 😊 zelim ti brz oporavak i da sto prije maleni stigne mami na mazenje 😘
Avokaadooo cestitam vam od srca, vazno da ste ti i bebonja dobro, sigurno jedva cekas da ga imas u narucju a to ce biti brzo 🥰. Iskoristi to vrijeme za oporavak. Da te utjesim, meni je najbolniji bio 2 dan nakon carskog, 5.dan sam bila u laganoj setnji.
Hvala ti sto si se javila, bas smo se sve zabrinule.
Zekim ti brz oporavak i da se mazis sa svojim sinekim 🥰. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji