Dobro jutro!
Avokado cestitam na malenom decku 🤗💙👶, bome nas je krenulo s bebama preko reda u grupi, valjda cemo od sad po listi termina😁. Joj to s pupcanom i meni stvara jezu, nisam znala da je to tako cesto.
Dora djecica bas lijepo napreduju 🤗, a zasto im treba transfuzija krvi?
Tlak je meni uz ovu duplu dozu preenizak postao, sad ujutro 99/69 😳, mislim da ce mi ipak morat smanjit dozu, mozda je zato i malac malo uspavaniji na ctgu, e da i ctg mi je na onom djelu za trudove isao do brojke 100 i ja to osjecam ko menstrualne bolove; jesu to te lazne/pripremne BH kontrakcije? 🤔
Ante 💙 Maro 💙
Jutro krafnice. Jucer sam bila malo lose volje jer me svi resetaju pitanjem o spolu bebe. Cak suprug rekao da bi mogli uopce prestat pitat na pregledu za to. Meni niti grame niti nista ne govori doktorica ovako. Samo zapisuje opseg triju vrijednosti po kojima si ja doma mogu provjeriti u tablicama jel to sve unutar normale. Hvala Bogu jest. Nego napokon sam sanjala svoju bebu, rodila sam sina, lezao je na meni potrbuske i proucavala sam mu glavicu, obrve, usnice, bila sam presretna... Podigla sam ga i kao nesto smo morali se vratit prijavit mu ime u bolnicu. Tu sam se probudila i nestala je radost 😭😭😭 vratite me nazad haha. Ovo je mucenje. Subota je ovdje kisna, samujem, ceka me ves izgleda 🙃 kako ste vi spavale
Dobro jutro i od mene 😊
Dana hvala ti na prirucniku! Nadam se da ce bit zanimljiv 😊 posebno me ovaj dio od sanje smojver azic interesira, ona mi je na faksu predavala i bila jedna od najboljih profesorica 😊
Dora zao mi je da su Ivica i Marica ispikani ali vjerujem da je to za njihovo dobro i da ce sve bit u redu 😘😘 i cestitke malenom Ivici na 2 kg 🥳🥳🥳 i ako se ne varam danas nam lavici imaju mjesec dana 🥳🥳🥳🥳🎂
Fluffy super za setnje, bas sam ovih 20km htjela komentirat 😁 ja nastojim bar 5 napravit svaki dan, iako bas ne mjerim.. isto mi prsti nateknu dosta.
Joj ja nocas sanjala da sam rodila, al da mi je ovo bilo 3.dijete 😁 i bas nam je lijepo bilo 🥰
Dora o bravo Ivice, dosao on do 2kilice🥳zao mi zbog transfuzije, a zasto? Anemija ili? Izdrzat cete vi sve, uopce ne sumnjam, vjerujem da je iscrpljujuce i bez opustanja, ali njihova je mamica lavica kao i oni❤❤❤
Maree pa jebemu i to otvaranje unatoc serklazi. Bebac je vec bas velik, lijepo. A nema druge-odmor
Fluffy bome i ti aktivna, bravo
💙
Rita, ne dopusta mi staviti link. A i kao do cetvrtka je bilo za ispuniti anketu. Ja sam odslusala jedan tecaj pa zato imaju moj mail.
Zmya poslano 😁 uzivaj u citanju 😘
Možeš li i meni poslati priručnik ,nisam vidjela mail za anketu do jučer pa mi ni ne bi poslali priručnik... Na mail testralpl@gmail.com ? Hvala ti Dana 🤗
Sreća mamina
Dobrodošao
Jutro drage žene 💗nadam da ste se naspavale..
Čestitke Rio, Brbica, yette, Pupilli, Vucica, Ena,
I ako ima jos koja na punim tjednima ♡
Dora javi nam se kad stignes... mislimo na hrabre lavice !!!
Mare cuvaj se i drzi, bit ve to sve super....
Meni se dosta promjenio nacin mokrenja sad zadnjih dana , bas mi dugo treba da izmokrim sve.. kolko god mi je pritisak.... ali ajde jos 5 dana pa ce pregled pa ce mi dat radir opet sve nalaze pa cemo vidit jel to ok sve...
Jutro curke! 😊
Avokado čestitke na dečkiću, drago mi je da je sve prošlo u redu. 😊 Već je veliki, brzo će on k mami. 😉
Dana hvala ti 😘
Dora drago mi je da je Ivica već na 2 kilice.
Pepili, Yvette, Rio, Verseb, ena, Brbica čestitke na punim tjednima! 🎉🎊
Jutro krafnice!
E sad me Trudy zainteresirala kad je spomenula prof. Smojver Azic, i meni je predavala 😊 Dana mozes li i meni poslati pliz limunovsky@yahoo.com Hvala ti 😘
Prijavljujem ocajno spavanje, bolio me trbuh nekako, kao da sam legla na njega usred noci, pa grcenje u misicima, preznojavanje, wc dvaput...bas ocaj
Rio, Ena, Pepili, Yvette, Brbica, Verseb cestitke krafnice na punim tjednima 🥰💞🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji