Čestitam Ivici i Marici prvi mjesec🥳🥳🥳bravo nase male krafnice❤💙!!!
Ja nisam znla za taj IAT test, zasto nas to onda ne salju?! idem malo istraziti...i ja sam 0+
💙
Curke je li taj IAT test isto što i test senzibilizacije? Zna li tko?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke koje ste rodile, i sad imate kontrakcije.
Znaci kontrakcije nisam imala u prvoj, vec sad jako rano pocele bile.
Ali te kontrakcije meni nisu ni priblizno sta i trudovi, nego nesto sasvim drugo. A vama?
Meni trudovi do pred kraj nisu stezali trbuh nego je to samo bolilo, tako da mi jedno sa drugim nema neke poveznice jako.
Bas me zanimaju vasa iskustva sa time?
Ja prve dvije trudnoce nista i sad u ovoj ko da su mi pred par tjedana poceli neki menstrualni grcevi ali ne osjetim da mi se trbuh stvrdne, ali znalo je biti dosta neugodno iako nije precesto pa se nekako pokusavam ne brinuti. Cak sad kad pitas pa razmisljam o tome imam osjecaj ko da se malo to i prorijedilo, pa mozda i nestane....sad sam 29+3..🤷
Curke je li taj IAT test isto što i test senzibilizacije? Zna li tko?
Ja sad malo guglam i cini mi se da je to isto. Ti si to radila?
💙
I ja se pridruzujem cestitkama na bebicama! Samo da je zdravlja 🙏
Da se nadovezem na BH, mene se uhvatile od negdje 19tt, donji dio trbuha mi se skupi u loptu, stvrdne i tako po 5-10sek i to je bilo ok. No, u zadnjih mj dana su svakim tjednom postajale jace i bolnije i u par navrata sam osjetila i menstr bol, a kad bih nazvala gin, rekla bi mi da je to od uvecanja maternice. Na kraju sam prohodna prstom do glavice, sad je li to od toga... Imam ih nekad po 20 u danu, nekad po 5. Najvise mi ih potice pun mjehur, lezanje na ledima i nervoza 😅 raspisala se 😋
Takoder, cestitke svima na punim tjednima, grabimo samo tjedan po tjedan i lakse je 🤗
Curke koje ste rodile, i sad imate kontrakcije.
Znaci kontrakcije nisam imala u prvoj, vec sad jako rano pocele bile.
Ali te kontrakcije meni nisu ni priblizno sta i trudovi, nego nesto sasvim drugo. A vama?
Meni trudovi do pred kraj nisu stezali trbuh nego je to samo bolilo, tako da mi jedno sa drugim nema neke poveznice jako.
Bas me zanimaju vasa iskustva sa time?
E tako nekako kako ti to opisujes je kod mene od juce ..znaci ja nemam grceve..mene samo boli stomak kao da sam dobila menstruaciju..al konstatno al bas boli toliko da ne mogu da hodam ..idem u wc bas sad mnogo cesto i dzaba osjetim takav pritisak ...ostajem na mirovanju teskom...jedino me tjesi ako moze dame tjesi je nemam bolove zaista u ledjima ,i nista ne curi ..vidjecemo kako ce da se odvija do utorka situacija jel u utorak imam kontrolu pa cuce se ako se sta promjeni pogorsa moracu dase javim i pre ...al ja bi sacekala jos jednu nedeljeu imam jos dvije narudzbe da stignu pa onda moze od petka 🤣🤣🤣
Izgleda da je to isto. I mene je moj izgleda poslao ponovno na tu pretragu. Napisao je test senzibilizacije, a zadnji put u nalazu (barem koliko se sjećam i mislim) pisalo Indirektni antiglobulinski test, a očito je to to. To sam išla u Petrovu 3.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro sad dase javim cestitke svima na punim nedeljama ...Posebno sretan prvi mjesec Ivici i Marici ???Kako su nam ostala djeca ??sad ih ima jos malo pa citava vrtucka grupa 😂😂al neka tako treba i da bude ..Dora to sto si sve rekla za blizance kao da sam negdje procitala daje to normalno da kazem ta transfuzija desava se cesto i bice oni super sad kad dobiju nalet energije cuvaj se kad pocnu da jedu ..vidjeces to ce sad da im i apetit pogura ...ja sam se sinoc budila tako mnogo vode pila jela al sad sam vec navikla ..stomak namjestala bas se stvrde pa boli pa ne mogu dase namjestim ..al dobro vec smo veliki pa je valjda i normalno ..zelim vam lijep dan
34+4
Svea a kad si vadila, ja dosta rano, cca 10.tjedan? Pise da se tokom trudnoce oni mogu pojaviti🤷♀️malo sam se prepala...
💙
Svea a kad si vadila, ja dosta rano, cca 10.tjedan? Pise da se tokom trudnoce oni mogu pojaviti🤷♀️malo sam se prepala…
Nemoj se brinuti, vjerujem da doktor zna što radi, a još uvijek imaš vremena to izvaditi ☺ sve stigneš 😗
Vrapčić i ja smo bile isti dan u petrovoj 3, sad sam se sjetila. Znaci negdje u 6.mj trudnoće 😊
E da, tad bi se to trebalo ponoviti,ja sam radila samo na pocetku, a sad zbog korone me nije nigdje slala, a zadnji put sam bila privatno...poslat cu joj u pon mejl
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji