Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    15. Svibanj 2020. 19:37

dana130

Anavo hvala draga i ja se nadam 😘
    Dora, indy,vas sam se sjetila, al ne znam da li ste ova spominjali, a pogotovo selena sam se tebe sjetila ako se ne varam jer si govorila da ti je lift maleni, jesi gledala ova kolicahttps://ibb.co/7KSq4GB

Hvala sto mislis na nas ...ja sam vec neka narucila sad cekam dase jave treba da kao i stignu iducu sedmicu..pa s obzirom da ove narudjbe sve nesto kasne i sve nesto pogresno cekam odgovor 

• Bebac24
    15. Svibanj 2020. 19:48

Leonie90

Cure, da vas pozdravim malo..
    bebac- znam da tebi ne bude smijesno, al ja se odvalim na te tvoje snove kad procitam😂😂
    Frizura- bas ste me nasmijale, jer ja danas sa svojom frizerkom komentiram da ako dobijem trudove- bi li mogla stati kod nje na frizuru prije nabrzaka da mi kosa bude lijepa😂inace je ona blizu bolnice😂😂inace ju perem dvaput tjedno, pa i ako ne stignem nece biti koma valjda😁
    Nova clanica dobrodosla, znam da je na var😊😊
    Sretno svima na punim tjednima.
    I ja cekam avokado kao ozebli sunce, al nikako..

Ahahahhaha stvarno prve pute je i meni bilo smijesno a sad vise nije 🤮😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sad znam i da je plavusa do sad nisam znala kako izglrda. Ljepu si je nasao nema sta 😂😂😂jos kad sam se sad bila bojati kaze on ajde nemoj vise tako svijetlo nego tamnije... Hmmm pa naravno kad ima plavusu sa strane 😂😂😂😂😂

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 20:03

Bravo Mrvicak 🥳🥳 Tako sam i ja nekako mislila, daj boze da doguram do 36.tjedna a onda duge setnjice svaki dan 🥰
    I ja se pitam sto je s Avokado ali.bojim se da buduci da se nije bas cesto javljala da necemo tako skoro.saznati, a bas se brinem 😕

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 20:05

😅😅  A jesi luda, bas sam se nasmijala 😂

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 20:05

Ovo mislim na Bebac 😄

Pepilli
    15. Svibanj 2020. 20:08

Vaginalni. Pregledi - u zadnjem tromjesečju pregledana ravno 3 puta ,dvaput sondom i jednom prstima (u bolnici kod stare doktorice) . Sondom je bilo prije i nakon bolničkog pregleda ,poslana sam bila zbog kontrakcija i skraćivanja cerviksa. Sad nakon 30 tjedna samo sam bila pregledana abdominalnim UZVom... Doktor kaže da ne prakticira nepotrebne preglede prstima , da se sve vidi na UZVu, a za neke infekcije se oslanja na test urina trakicom i neke subjektivne smetnje tipa pečenje kod mokrenja, svrbež, iscjedak, neobičan miris i tak... 
    Frizura- evo napokon sam se dočepala kade, planiram obrijati sve što se obrijati da ,a kosa... Kosa će biti ispletena u dve riblje kosti AK mi se bude dalo ili samo jednostavan preplet, tata uspavljuje toddlericu pa ovisi kako dugo će mi se dati slušati plač i protest .... 
     Snovi - ne sanjam nešto često ,tj ne sjećam se snova baš nešto ekstra, brzo to ispari... 
    Kontrakcije danas su sve nešto On/Off ,I Mali je pošandrcao, bit će da mu paše malo dodatnog željeza koje sam pojačala.... Ugl pojačaju se nakon nužde, bilo koje, smire dok odmaram... Vjerojatno su lažnjaci, Iako me boli u križima ko da imam mengu i šire se prema naprijed.... Da je bar ko kod prve tad Sam fakat imala instinkt To JE TO. Sad sve nešto li la ,ofrlje..... 
    Doraa jednom si me savjetovala da si pojačan grickalice za bolnicu... Sad je spakirano pol manjeg dućana- kinder bueno x2 , mliječni prutići iz Lidla, keksi sa bademom, par muesli pločica ,belvita keksi pak ,jedan pak plazme da se nađe, jedan voćni "stiskavac " , sok od jabuke i jedan napitak s elektrolitima... 😂😂😂😂 Sve mi se vidi da neću baš nešto izgubiti na kilama u bolnici, kod nas još uvijek zabranjena pratnja i posjete, čak i donošenje stvari 😒

Sreća mamina

Dobrodošao

Mokvica
    15. Svibanj 2020. 20:10

Verseb dobrodošla! 
    dana možeš molim te i meni poslati katarina.pejakovic@gmail.com
    I kad si već spomenula ikeu, moja seka maloprije išla, rekla sam joj da uzme onu bijelu pletenu dekicu, čini mi se da je Dora uzela sebi, no nema više niti jedne. Ostali samo izložbeni primjerci, ali njih se ne može kupiti. ☹️ Nije tvoj dan dana, niti za dostave niti aukcije. 😉
    Lina stvarno je glupo što tebe šalju kući, a beba ostaje..
    Rita mene pregledava ultrazvukom vaginalno, prstima ne. Kaže da ne želi nepotrebno čačkati.
    Bebac 😂 😂

Brbicaa
    15. Svibanj 2020. 20:15

Dana molim te mozes li i meni kad stignes poslati: brbolezamila@gmail.com
    Verseb dobrodosla, tu smo si, tjedan razlike 😊😊
    Pregledi-vaginalno prstima su me na hitnoj jedino.. A u moje ginek samo sondom da vidi posteljicu i odmah van, stvarno ne prcka.. I Mrvicak kad stignes upisat, sljedeci pregled mi je 05.06. ☺️

Trudy
    15. Svibanj 2020. 20:15

Ja sam nakon prvog poroda jedva docekala oprat kosu doma, iako cak nije ni proslo bilo puno dana od pranja, al bas me svrbila glava za umrijet ko da nisam bar tjedan dana prala...
    .
    Koliko znam u Rijeci se smije ostat u rodilistu, jer mi je jedna prijateljica rodila u 26.tjednu i bila mjesecima uz nju tamo.
    .
    Ja bila u posjetu prijateljici danas, umorna sam ko da sam njivu prekopala 😲 sutra picimo u Basku, iako vidim da nas ne ceka bas bas  vrijeme..

m_maaree
    15. Svibanj 2020. 20:16

Cure,bol u donjem dijelu ledja je jos tu.. Al je konstantna,nije u razmacima.. A stomak se tu i tamo stvrdne... Nisu trudovi? 🙈
    Mjenjam polozaje al i dalje bole ledja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.