Aha, Dana ako ti se da mozes i meni poslat prirucnik na amber1986@gmail.com ☺️ hvala!
Setnje tako sam i ja planirala jedva cekala da kaze Dr da ne moram mirovat, i sad kad je konacno rekla mozes sve meni se neda i ne mogu nista 😅 ogromna sam si, natekao trbuh, pritisak i bol nakon par koraka... Danas sam stavila haljinicu, krenuli u setnju, jedino sto sam uspjela od auta do DM-a propjesacit
Hrana za porod dobro me zezaju te zalihe... Natrpam torbu za bolnicu keksima, cokoladom i bombonima, pa nas uhvati navecer da bi nesto grickali pa kao samo malo cemo posudit, pa pojedemo sve... Pa opet natrpam torbu i opet isto. Kad znam da su u kuci jednostavno zovu
Ahhhh ja sam danas bila u Dm…pitala sam za poklon paket u pravu ste dobija se al trenutno u toj filiali nema pa moram da pogledam u nekoj drugoj ..nisam imala srecu a bila sam se sva pripremila da uzmem 2 paketa za oba momka al neces 🤣🤣🤣..Sto se tice pregleda mislim daje ta tema vec bila ..Mislim da je to sve individualno od slucaja do slucaja. Mene je vaginalno pogledala prvi put ..posle opet u jos jednom da potvrdi da nema vise krvarenja onog na pocerku sto je bio i sad kad sam bila je pogledala takodje vaginalno al sa sondom..sve ostale preglede je uradila abdomenalno ..jel kaze dase i grlic vidi tako i sve sto joj treba ..bris je takodje uzela nekad na pocetku i sad opet iako je rekla nije ni morala jel je zakazan carski al eto da uradi ..Mislim da ako pacjentkinja nema probleme nije otvorena nema infekciju ili sta znam da onda se tako i postupa ..jel nemamo sve iste probleme ..pozdrav za nase Mamice i za sve nase lavice…Avocado molim te javise brines nas sve …ja sam danas naravno morala da odspavam al ja imam konstantno bolove u donjem djelu stomaka isto kao menstrualne bolove i samo se pogorsaju ako hodam ili sjedim tako da ja ostajem da lezim i krecem se minimalno ..Ja te vase setnje od par kilometara nisam u stanju da obavljam ..saljem vam svima pozdrav i dobro doslica nasoj novoj clanici 😘
Ja prijavljujem danas prvu šetnju koja nije po kući od prostorije po prostorije. Napravila sam 500 m. Nisam željela više, moram se pohvaliti da nikakve bolove nisam imala osim nje male vražice koja mi je stopalo nabijala pod rebra. Jadna se nije naučila da mama peta pa joj bit će drugačiji osjećaj 🙈
Od 36.tt uvodnim šetnje svaki dan i sve duže.
Oooho, pa super, bravo😊
Ja sam na 5 km dnevno i dalje, ali ponosna sam na sve vas koje full mirujete i krecete se😎😏😘
___
33+5
Cure,bol u donjem dijelu ledja je jos tu.. Al je konstantna,nije u razmacima.. A stomak se tu i tamo stvrdne… Nisu trudovi? 🙈
Mjenjam polozaje al i dalje bole ledja…
Sad to vec traje, jelda?
A da odeš na hitnu, da provjere sve, pa da budeš mirna?🤷♀️
Vučica tako u kod nas. Pojedemo hranu za bolnicu pa muž kupuje novu i tako u krug. 🤣🤣 dok ne završim u bolnici bez hrane očito!
Bebac jesi me nasmijala s muževim komentarom za farbarnje i tvojom interpretacijom istog 😂😂
Tocno toga me strah 😅
Vučica tako u kod nas. Pojedemo hranu za bolnicu pa muž kupuje novu i tako u krug. 🤣🤣 dok ne završim u bolnici bez hrane očito!
Bebac jesi me nasmijala s muževim komentarom za farbarnje i tvojom interpretacijom istog 😂😂
Pa da 🤦♀️
Najgore od sveg je sta ja inace sanjam ono sta bude 😂😂😂pa ga sad ubijam u pojam ahahahha jer uvjek kaze da sam vjestica sta se snova tice 😂
Šetalice trudnice bravo bravo, tako treba. I ja dobila dozvolu pa smo neki dan počeli šetati svaki dan po malo. I jako mi paše. 😊
Avokado se inače nije baš često javljala, no sad se brinem zbilja. Nadam se da je sve ok. 🙏 Kad se ono javila zadnji put? Taj dan kad je hospitalizirana? Koji je to bio dan?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Avokado se javila 13.5. prekjučer oko 6 popodne da je ostavljena jer kapi plodna voda. Dopisivala se do navecer s nama. Oko 4 rano ujutro 14.5. (jučer) je javila da su krenuli trudovi i da nema više sprječavanja poroda i da je pitanje vremena kada će rodit.
Cure,bol u donjem dijelu ledja je jos tu.. Al je konstantna,nije u razmacima.. A stomak se tu i tamo stvrdne… Nisu trudovi? 🙈
Mjenjam polozaje al i dalje bole ledja…
Ja ti isto ne znam, ali ako sumnjas na bilo sto, zovi ginek ili na hitnu. Bolje otici da budes na miru
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji