Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    15. Svibanj 2020. 17:34

Verseb dobro dosla!!

Mene ledja rasturaju cim malo stojim, pojas kriza... Oprati sudje mi je najgore, savijam se od bolova i to sad unazad par dana... 

yvette
    15. Svibanj 2020. 17:36

Vucica jedino logicno mi je da uzv ne ide duboko kao prsti. Stvarno ne znam...Uglavnom mene uzv nikad nije bolio i nikad nisam krvarila sto ne mogu reci za pregled prstima kad sam bila na hitnom, bas me iscackalo

• Bebac24
    15. Svibanj 2020. 17:39

eovyn

Hvala Dana!
    Mame s djecom, daj mi recite, po noći da li ste ispočetka budili bebe za dojenje ili ih pustite da spavaju dok se ne probude pa onda podojite?

Budit ce se sami, ako imaju zuticu treba ih buditi svaka 3h.
    A i inace na pocetku nebi trebalo bit vise od 4h...

Rose1
    15. Svibanj 2020. 17:39

yvette

Vucicajedino logicno mi je da uzv ne ide duboko kao prsti. Stvarno ne znam…Uglavnom mene uzv nikad nije bolio i nikad nisam krvarila sto ne mogu reci za pregled prstima kad sam bila na hitnom, bas me iscackalo

Meni su 4ginekologa u Ri rekli da pregled prstima rade samo kad je nuzno i ja im vjerujem.

💙

selena
    15. Svibanj 2020. 17:41

Dana130 - molim te da i meni pošalješ Priručnik 
    onlyme3065@gmail.com
    Hvala ti! 

30.07.🥰🥰

Vrapčić123
    15. Svibanj 2020. 17:45

Dana hvala ti. Srce si. ❤️ Što se dostava tiče mislim da mi ih je dosta do kraja života. Kužim tvoju muku, tak sam se ja naganjala s Tvornicom zdrave hrane. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Eovyn to i mene zanima. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    15. Svibanj 2020. 17:55

yvette

Vucicajedino logicno mi je da uzv ne ide duboko kao prsti. Stvarno ne znam…Uglavnom mene uzv nikad nije bolio i nikad nisam krvarila sto ne mogu reci za pregled prstima kad sam bila na hitnom, bas me iscackalo

Moze biti... Stvarno do sad nisam imala nikakvih problema niti s jednim niti s drugim, ali cula sam od par prijateljica isto kao i kod tebe, pogotovo s hitnih i bolnickih pregleda... 

• RitaM
    15. Svibanj 2020. 17:56

Cure, hvala svakoj na iskustvu i savjetu za vaginalni. Pitat ću doktoricu sljedeći put, susretljiva je i sve lijepo objasni, no ja nekad zaboravim što sam htjela pitati.
    Kaktusice, nisam skužila - po novom se preporučuje vaginalni pregled ili ne preporučuje? 

dana130
    15. Svibanj 2020. 18:07

Selena, poslano 😘
    Rose, vrapcic, ma nije bed, dode do greske, ali otkazu narudzbu, niti ne jave, da nisam isla gledat cekala bi jos danima,a novce se isto nisu sjetili vratiti,ili pitati da li jos uvijek zelim sve, a forsiraju placanje odmah. I jos u mailu pise u slucaju da nesto nemaju, naknadno ce vratiti novac
    Bas krasno.
    A sad me i ove aukcije nazivcirale na fejsu, danas vidjela neku stavku i spremila si link i sad idem i vidim nema. I prevrtim sve i obrisan im taj post, iako ne kuzim zasto 😑i poslala sam im poruku zasto brisu 😂 eto ssad sam se ispucala 😂 

Baby girl 💜

Maggy_1
    15. Svibanj 2020. 18:08

Meni svaki put, osim abdominalnog radi i vaginalni uzv, sa njim gleda položaj posteljice te duljinu i oblik cerviksa. Danas sam joj napomenula da zadnjih dana kada imam kontrakcije ostajem bez zraka, kao da se pritisak proširi i na prsni koš, pa me pregledala i prstima da me nisu počele otvarati, kap da to nisu slučajno trudovi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.