Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    14. Svibanj 2020. 13:41

Btw. Po svim mjerama zajedno,valjda kad on uzme sve mjere i gleda se neki prosjek bla bla bla.. Beba odgovara kao da je 38 sedmica 

14. Svibanj 2020. 13:44

Pozdrav svima, 

Nova sam na forumu. Citala sam vasa iskustva i misljenja i dosla sam na ideju da se uclanim i postavim jedno pitanje. Naime, zadnja menstruacija je bila 23.04., ciklusi su na 28-30 dana, najcesce 28. dana. Pratila sam plodne dane, koji su poceli 03.05., ovulaciju sam imala 07.05. i osjetila sam je. 12.05. sam osjetila neke blage grceve, na kalendaru je pisalo moguca implatacija. Nisam imala krvarenje. Interesuje me da li mogu uraditi test na trudnocu prije ocekivane menstruacije? Jako sam nestrpljiva, nadam se da cu vidjeti plusic. 😊

Amneris
    14. Svibanj 2020. 13:45

Lina od srca ti čestitam na tvojoj mrvici i nadam se da ćete se što prije maziti!❤️❤️❤️
    Trancie super izgledaš!🤩🤩
    Zmya joj ženo nemoj sama po potoku da ne rodiš negdje u šumarku ajmeeee🙈🙈🙈
    Ena super pregled! I samo 9 kila, divota! Stvarno velikog dečka imaš!

mimoza
    14. Svibanj 2020. 13:49

Joj kako nam je postalo uzbudljivo na forumu, cak dvije bebe u jednom danu 🥰 a kako ce tek biti krajem mjeseca uhhh 😊 stizu nam bebani.
    Dana haha bas tako, kad ih nema, mislim da li je sve okej haha postale su dio mene 😂 U svakom slucaju, kod tebe su pocele bas kad trebaju poceti i mozes ih kontrolirati s Mg. Bit ce to sve dobro.
    Ena  woow 38.tjedana 😁 a sad kad treba nema kontrakcija 😂 super za dobar pregled i sad bi mozda mogla smanjiti mirovanje 🤨 sta kaze doktor

zmya
    14. Svibanj 2020. 13:51

Amneris

Lina od srca ti čestitam na tvojoj mrvici i nadam se da ćete se što prije maziti!❤️❤️❤️
    Trancie super izgledaš!🤩🤩
    Zmya joj ženo nemoj sama po potoku da ne rodiš negdje u šumarku ajmeeee🙈🙈🙈
    Ena super pregled! I samo 9 kila, divota! Stvarno velikog dečka imaš!

hahahaaa, ja samo ovih dana jacam maternicu i pripremam se, datulje, list maline, cak sam dva puta medjicu izmasirala dok mi slabo nije doslo, i s dragim se druzila, al evo setnju pokusavam ovaj tjedan svaki dan :) I moram priznat da sam pocela ic normalno na wc  nadam se da me nece bas u nekom šumarku skrivenom ulovit ehehehehehee

DanijelaBB
    14. Svibanj 2020. 13:55

Pozdrav svim curama 🙋🏻‍♀️
    Ja se rasplačen svaki put put kad pročitan da je neka beba stigla.
    Lina draga čestitan na curici 💗 kako su cure i rekle tri krafnice koje su već stigle bile su manje težine ali hvala Bogu svo troje lipo napreduju takoda će i tvoja curica lipo rast i razvijat se.
    Avokado nadan se da se kod tebe sve odvija uredno i da ćeš nam se i ti uskoro javit s lipim vijestima 💗
    Pozdravljan posebno Doru i Curly i njihove bebice. Gušt je čitat svaki dan lipe vijesti 😊
    Mi smo jučer službeno ušle u 8mj, danas je bia pregled. Sve je super, bebica ima 2100, po mjerama odgovara 33 tj, plodna voda super. Ja san još uvik na +6,5kg. Jedino šta mi je na početku pregleda reka da je trbuh malo tvrd pa me pita za kontrakcije koje ja u datom trenutku očito nisan prepoznala. Najprije je provjeria prstima da li san se počela otvarat pa onda i ultrazvukom i hvala Bogu zatvorena san skroz. Od danas pijen magnezij šumeći i normabel po potrebi. Kao ako primjetin da mi je trbuh još tvrđi da ga popijen. Iiiiii beba se okrenula glavon dolje 😊
    Sve u svemu dr je baš zadovoljan i da me umiri isto je reka ako slučajno krene porod ranije da će sve bit ok jer beba ima dobru težinu, ali s obzirom da san skroz zatvorena da ne bi trebala još.
    Anaov ako san dobro zapamtila tebi je isto pregled bia danas i dobro je sve, bravo 💗
    Mrvičak moj sljedeći pregled je 4.6.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    14. Svibanj 2020. 13:57

Ena ne Ana 🙈🙈🙈  čestitan na super pregledu i na super tjednima 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    14. Svibanj 2020. 14:01

Ena čestitam na urednom pregledu i velikoj bebici. Zbilja je napredna! 😍 Kilaža ti je odlična, slobodno se možeš malo i opustiti i udebljati, puno će ti otići s bebom i svim ostalim. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    14. Svibanj 2020. 14:06

Mimoza ma da, jutros sam jedan magnezij i prije spavanja cu, pa cu vidjet da li ce se ponavljati.
    Ena, pa mogla bi nam i ti onda uskoro 🥰🎊
    Danijela, odlicno za dobar pregled 😘

Baby girl 💜

Žuža
    14. Svibanj 2020. 14:10

Zene ja danas jedva disem (doslovno) i opet me nenormalno manta. Pa ja cu poludit 😭 I meni bude tako da ne mogu disati i da mi srce jako lupa kad imam kontrakcije (koje su doduse sve rijedje, prije ih je bilo vise 🤦‍♀️). Strah me kad krene porod da necu moci ni disati i da cu dobit jebeni infarkt 🙈 Kak sam sva rakava ovu trudnocu pa ne mogu vjerovat 🙄 
    Ena tvoj pisulinac je bas mrcina! Neka ga 💪 Ja volim velike i debele bebe 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.