Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    14. Svibanj 2020. 16:12

BlackLioness

Eto nas, obavili pregled. Cerviks super, zatvoren, trbuh raste sve kako treba biti. Dobila tri vaginaletice jer nesto je doktorica uocila 🍄. Uzv prosao ok. Sad tek kuzim koje jedine parametre mi provjerava, ugl glavicu, abdomen i nadkoljenicu. To sve odgovara tjednu, 26+6. Otkucaji srca, nekakve ostale stvari su meni nepoznanica nazalost, kamoli grami, wtf je to 🙄 moram se narucit na vadjenje krvi+ogtt, daj Boze da bude mi to ok. E sad…. SPOL JOS NE ZNAMO! 👌🤣😅 I dalje nista rozo, nista plavo… Beba je na glavu, ali ono, doktorica ima samo neku predpostavku pa opet nista

Black super za pregled,a gljivice su nažalost normalna pojava 🤷‍♀️
    Brbica očito je bilo turbulentno kod tebe, al bitno je da je bebica dobro, nadan se da si i ti sad bolje. Al po bogu koji je razlog padanja u nesvist?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• anav05
    14. Svibanj 2020. 16:12

Lina, čestitam draga i dobrodošlicu maloj princezi na svijet :) Kako si ti?
    Dana, kako si ti s glavoboljom? Ja sm u netrudnom životu muku mučila s migrenom, sad me ulovila samo jedom. Pomagao uvijek Mg i nešto protiv bolova, mlaki tuš, leći u zamračeno i mirovati. Probaj.
    Rio, što se tiče putovanja, i ja mislim sa svojom malom nakon nekih mjesec i pol dole na more, pa šta ću s djetetom u Zg usred ljeta? Put od 3 po sata trajat će 5 i dobro :)
    Ena, bravo za super pregled
    Avokado nadam se da je kod tebe sve ok i da ćeš nam se uskoro javit s lijepim vijestima!
    BlackLioness, sramežljivo dijete Bitno da je sve ok, a i gle, neka žuto bude vaša nova boja s tim ne možeš fulati! Gljivice, da. Ja se cijelu trudnoću s njima borim. Valjda svatko mora s nečim...

Huh, za sada sam ovo pohvatala... Pratim vas

14. Svibanj 2020. 16:15

Anavo, Black cestitke na super pregledima!! 
    Black ak te tjesi ni ja jos nisam sigurna jel nosim curicu, samo jednom je bio komentar da je curka, ostale preglede se skriva i zajebava 😂 
    Danijela ja sam dobila normabel zbog kontrakcija, ugl meni je  dr savjetovala ako danas imam kontrakcije probati sa malo vise magnezija, ako ne upali popiti normabel, ali i iduci dan popiti jedan normabel obavezno. Ako ti pomogne taj savjet. Ja sam ga popila par puta samo, magnezij sam pila 600mg, sad kad mi je bolje pijem opet 400mg. 😁 
    Brbica a bog da dao, jadna ti zeno. To sve zbog niskog tlaka? Nadam se da se nisi razbila kad si pala. Koma, ja isto imam povijest padanja u nesvijest i toga me strah u trudnoci, srecom nije se jos dogodilo. Jesi sad bolje? 

• anav05
    14. Svibanj 2020. 16:16

Vrapčić123

Anavo čestitam draga na urednom pregledu! Uvijek zaboravim koji si tjedan? Ma bezveze sam se bila jučer uplašila kada sam vidjela mjere glavice kod moje bebice, mi smo bili na pregledu 33+3 a maloj bpd bio 83 mm. Što je puno tjedana unaprijed. Pa mi to nije bilo jasno što je sada to.. . No bitno da je doktor rekao da je sve u redu. Al da me to scimalo, je. Doduše je mala već teska 2530 grama. Općenito je veća.
    Selena ja sam tako prije puno godina imala problem sa feritinom. Morala sam ići 10 dana na Rebro na hematologiju na infuzije feritina jer mi je bio loš, pa su bili spominjali neke čudnovate i rijeđe vrste anemije. A recimo vrlo neobično hemoglobin i željezo dobri, a feritin koma… Uglavnom ja ti sada u trudnoći pijem samo Elebaby (u njemu ima nešto željeza) i željezo to Gentle Iron od 25 mg, no ono ti je meni jako pomoglo. Hemoglobin mi bio zadnji put 142, tako da je u mom slučaju bio super. Koliko ti je hemoglobin?

Oprostite, zaboravila sam napisti, danas sam 33+4.

I mojoj Dori je BPD 83, kaže doktorica da sve odgovara refernetnim vrijednostima za dob.
    E sad, ozirom da smo i muž i ja visoki i oboje rođeni kao bebe s preko 4 kg, vidjt ćemo što me čeka.
    Bitno da je to sve ok 

Fluffy
    14. Svibanj 2020. 16:16

Selena, dobro si uzela proizvod. Ovi proizvodi sto imaju po 350 mg zeljeza vise nisu dodatci prehrani nego pravi lijekovi koje dr mora napisati na recept. Varira ti to zeljezo u trudnoci, meni je prosli put bilo nisko, u meduvremenu sam uzimala solgarovo zeljezo i floradix i evo sad su dobri nalazi. 
    Brbice, uuuh onda si imala burne dane iza sebe. Jesu se sad smirile kontrakcije? 

Brbicaa
    14. Svibanj 2020. 16:17

DanijelaBB

BlackLioness

Eto nas, obavili pregled. Cerviks super, zatvoren, trbuh raste sve kako treba biti. Dobila tri vaginaletice jer nesto je doktorica uocila 🍄. Uzv prosao ok. Sad tek kuzim koje jedine parametre mi provjerava, ugl glavicu, abdomen i nadkoljenicu. To sve odgovara tjednu, 26+6. Otkucaji srca, nekakve ostale stvari su meni nepoznanica nazalost, kamoli grami, wtf je to 🙄 moram se narucit na vadjenje krvi+ogtt, daj Boze da bude mi to ok. E sad…. SPOL JOS NE ZNAMO! 👌🤣😅 I dalje nista rozo, nista plavo… Beba je na glavu, ali ono, doktorica ima samo neku predpostavku pa opet nista
    Blacksuper za pregled,a gljivice su nažalost normalna pojava 🤷‍♀️
    Brbicaočito je bilo turbulentno kod tebe, al bitno je da je bebica dobro, nadan se da si i ti sad bolje. Al po bogu koji je razlog padanja u nesvist?

Navodno dehidracija(a stvarno pijem vode ko luda), i nizak tlak.. Južina ❤️... Danas je bolje, doma sam, tlak je jos nizak al ne ko zadnjih dana, ekstremiteti gore od vrucine ali snalazim se 😅 

• anav05
    14. Svibanj 2020. 16:18

Rio13

Anavo pa cestitam na super pregledu😁bitno da je sve ok. Koliko ces biti na prvom pregledu u TA?
    Blackbemu misa, tvoja bebica se bas neda🤣🤣bitno da je sve ok sto se bebe tice, a za spol vise srece dugi put🤣

Hvala ti :)
    Napisala mi je za 3 tjedna, znači otprlike 36+3/4, ovisno kad dobijem termin.
    Na nalazu i piše da tada radm i bris na B HSB i vjerujem oni tad vade krv za epiduralnu...

• anav05
    14. Svibanj 2020. 16:20

Rio13

Anavoja se def slazem s tobom. Jednostavno mi se ne stoji tu i htjela bi otic dolje i biti u miru na moru s bebom. Nadam se da ce se muz ipak predomisliti pa da cemo skoknuti dolje 😁
    Ja bila vrijednahttps://ibb.co/176Dg8Rzanemarite oljusteni lak 🤣

Lipo te bajame izgledaju!
    Ma samo ti njemu reci da će u Šibeniku biti jedna s foruma i da ste se dogovorile naći se

Vrapčić123
    14. Svibanj 2020. 16:21

Black joj super za dobar pregled! Nek je beba živa i zdrava! A spol će jednom valjda pokazati. 💙❤️ A gljivice su na žalost česte u trudnoći, nadam se da ćeš ih se što prije riješiti. 🤞
    Brbicaa žao mi je za teške dane koje si proživjela, nadam se da će biti ok sve od sada. A bitno da je beba dobro! 🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    14. Svibanj 2020. 16:26

Anavo odlicno, bebica velika, ti zatvorena🥳zavidim na tako lijepom cerviksu👍😉

Mrvicak uzivaj u Dalmaciji
    Black superrr da je sve dobro..zao mi za gljivice, ali to normalno u trudnoci...bas se bebica skriva, ja vec u 11.tj znala
    Brbica joj, bas mi zao sto si imala takve dane, puno pij, ako je tlak nizak, nesto slano..odmori
    Avokado kako si nam?

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.