Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    14. Svibanj 2020. 12:39

Mare, ne znamo jos, crkamo vijesti. Jucer je javila da krece 😁
    Rio ma da, do 9 ga nagovoris, moj je prije korone planirao, da krajem 9 vec idemo avionom 😂
    A i nije vam zadar preko svijeta. Ja sam od vise njih dobila savjet da je najlakse s tako malenima nekud ici, pa cemo vidjeti 😁

Baby girl 💜

MissyR
    14. Svibanj 2020. 12:40

Lina cestitke na curici 🥳🥳bit ce sve ok velika je cura 💗💗
    Pomalo imamo sve vise i vise malih krafnica 😍😍
    Cestitam curama koje pune danas tjedne i zelim uspjesne preglede svima koje imaju danas 🥳🥳

url=https://lilypie.com]

zmya
    14. Svibanj 2020. 12:44

Ma nije Avokado jos, al ako nije brzo ce! Samo nije 16.4 nego onda 13.5 hehe.
    Jadna mrvicak, nije lak zivot zapisnicara!
    Moj je pregled 18.5 🙂

• RitaM
    14. Svibanj 2020. 12:50

Cure, hvala na iskustvima oko vaginalnog. ❤
    Lina, čestitam tiiiiii! Znam da se brineš, ali sve će biti super 💕. 
    Nekako sam baš uzbuđena zbog svih vas koje ste u terminu. Samo čekam vijesti i čitam što ima novog. Svima vam želim puno sreće, vjerujem da će sve to bit odlično. ❤

Dora4
    14. Svibanj 2020. 12:52

zmya

Moj je pregled 18.5 🙂

A nije lak ni zivot trudnice na porodiljnom, kao sto vidim iz prilozenog..danas je 14.5. Hahah 🤭
    Jesi se otkvacila od svih projekata i svega? 😃

Kolacic
    14. Svibanj 2020. 12:52

Lina pa cestitam na predivnoj vijesti! 😍🥰💗 Cestitam tebi i dragome...nek vam je bebica ziva i zdrava, vesela i nasmijana 🥰🤱🍼🎈
    Avokado sretno i javi nam i ti danas jos jednu lijepu vijest 🤗🤗🤗🤗

• indy34
    14. Svibanj 2020. 12:57

Ovo je bolje od serije 🤣🤣🤣🤣🤣...zasto forum nema opciju da javlja novosti i poruke ..ovako nema me 2 sata i sve propustim zivo ..Iskreno i ja sam propustila za Avocado ..znam daje nekad pocelo al ono kao officiel nije gotovo ...i danas je 14.5.ili je uspjela pre 12 ..😂😂😂😂..mislim dasu pregledi manje vise ne vazni jel svakako smo u finalu moglo bi se reci ...e samo nek ide kako treba .sretno svima na pregledima ...Avocado  javise sto pre i nasu znatizelju zadovolji 

• indy34
    14. Svibanj 2020. 12:58

Dora4

zmya

Moj je pregled 18.5 🙂

A nije lak ni zivot trudnice na porodiljnom, kao sto vidim iz prilozenog..danas je 14.5. Hahah 🤭
    Jesi se otkvacila od svih projekata i svega? 😃

😆😆😆😆😆😆😆vidi se jel da da Zmya ne radi vise ????

Vrapčić123
    14. Svibanj 2020. 13:00

Ena hvala na odgovoru, nisam pojma imala da to tako ide. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Lina drago mi je čuti da ste dobro! 💕
    Curke u Konzumu je na akciji Hagen Dasz sladoled, ubila sam se u njemu upravo. To je zbilja najbolji slatkač na svijetu! 🍦🍦🍦

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    14. Svibanj 2020. 13:02

Lina cestitke na curici! Neka bude zdrava i vesela 🥳💞
    Avokado sretno i vama!
    Sretno i svim ostalim curama na pregledima i punim tjednima ☺️ i neka ostale bebe pokusaju sacekat termine 😁
    Kod nas nista novo, cijelo jutro setnja/parkic po obicaju. Jedino nam neke kablove po zgradi mijenjaju tako da je stubiste tako divno prasnjavo da sam jedva cekala uc u stan i vidjet da je naravno i u stan uslo 🙄 sacekat cu da zgotove sve pa cu se bacit na usisavanje i pranje, jej! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.