Lina cestitam! Bit ce to sve ok!
Avokado sretno!
Cestitam svima koje danas zaokruzuju tjedne i sretno onima koje su na pregledima!
38+6
Lina odlicne vijesti🥳vidis kako je jaka💪💕 sad mozes odahnuti, odmori sad
💙
Evo isla sam ju vidjeti.nije na cjevcicama!!!! 😊🙈 izgleda dobro dobru boju ima smjeskala se i samostalno dise naravno u inkubatoru..srce mi je na mjestu ❤❤❤
Prekrasno ! Možda se za koji dan dobijete na rooming ,sad ju još malo promatraju :) Odmori se i ti, drago mi je da je porod bio bez većih komplikacija, sad skupljaj snagu za dalje :)
Sreća mamina
Dobrodošao
Dobro jutro drage moje, danas duze odspavam i imam svasta za citsti 🥳🎊
Trancie, Mimoza, Panda, Lordy curke cestitke na ounim tjednima 🎉🎊🥳😘
Trancie divma si 🥰
Dora koji opisi 🥰🥰
Lina cestitke draga na curici ❤️💜 ne brini, bit ce sve u redu vidi samo kako nam ivica i marica napreduju, a rodeni su ranije i manji, a i bikic od curly💛
Sad vidim da samostalno dise, bravo malena 💜💜
Rose ako se ne varam lina je tu s naseg kraja, iz ri 😁
Mene glava od jucer boli, a bas sam govorila kako, dugo nije. Nisam htjela nista piti kao mozda prode kad zaspem. Ustala oko 6 kad je muz isao na posao, boli, za popizdit, pa sam popila euthyrox, pa opet zaspala, pa sam u 8 ustala i uzela lupocet i odspavala do 10 😂
Sanjala sam svakakve gluposti, ne mogu se svega ni sjetiti, a mozda i bolje. I nisam se ni jednom budila za wc 💪
Cure koje imate kontrakcije, tijekom nocu sam se mozda budila 3,4 puta tebuh na sredini izbocen i osjecaj kao kad ides rsditi trbusnjake pa napnes te misicie i tako mi kvrga, pa sam se okrenula na lijevi bok i proslo. Svali put lad me probudilo bila sam na ledima. Jesu to kontrakcije? Nije bolno samo cudan osjecaj. I sad osjetim bolove kao da sam se preforsirala i radila trbusnjake. Zn da ste o tome pisale, ali ovo sam prvi put dozivila, pa nisam, proje bas upamtila..
Ja imam osjecaj da se meni sa strane smanjio trbuh, a izbocio se van i da opcenito izgleda manji 🤦♀️. Bit ce da je beba veca pa mi se cini kao da je manji
Baby girl 💜
Avokado cekamo tvoje novosti ❤️
Rio, koliko se pratimo, morat cemo ih upoznati 💜
Ako nigdje drugo, onda na pola puta izmedu zadra i paga nanljetovanju 😁😁
Baby girl 💜
Dana aha, ona je onda u Ri bolnici, hvala na odg
Hm, ne znam sto se tice onog pitanja oko kontrakcija...moguce da jesu jer na leđima je pritisak na maternicu veci, a mozda se i bebica tako namjesti
💙
Tranice predivna si draga 🥰
Lina nasa draga!!! Cestitam ti od srca, ajme kako lijepe vijesti, curica je velika i sigurna sam da ce sve biti sjajno 😍💕🥳🥳 jaooo kako sam sretna za tebe!!! Vas!!! Cestitamo i ponosnom tati 🤗
Bit ce ona za cas vani, ne brini, primila si dexice i za cas ce sve profunkcionirat, Ivicu su izvadili sa 1700g a tvoja zenskica je vec presibala to! Spominju li koziranje?
BlackLioness sretno na pregledu 😘
Dana meni zvuci vise kao da se beba namjesta i okrece..
Hvala curke na lijepim rijecima 😊🥰💙💜
Hvala cure na cestitkama 🤗
Lina bravo za malu lavicu, vidis kako se ona bori za sebe. Inace kazu da su cure jace od deckih kad su tako malene, a i kad smo velike 😂 Uzivaj sad u tim lijepim trenutcima uz svoju princezu 🥰
Ena Eto dosli smo i do toga 😁 sad cu cucnjeve da radim, jedem ljuto i napadam muza 😂 Kako se blizi termin ja sve duze i bolje spavam 😂 malo me to zabrinjava, da nije zatisje pred olujom haha😬
Dana da, to su ti BH. I meni se najvise javljaju dok lezim na ledjima. Uz taj tvrdi trbuh te moze pratiti i lupanje srca, te otezano disanje. Srecom, ti si ih dobila bas na vrijeme, kod mene su od 17.tt prisutne 😰
Sortiraj odgovore
Najstariji