Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    13. Svibanj 2020. 17:37

lina27

Dok mene tu boli muz mi salje poruku haha :Kupio bih nam isofix za golfa da ba klik klak stavimo sjedalucu ne onako ko tvoja seka sa pojasima pa me muci dal je isofix univerzalan ili ne .pitaj cure na miss mama.

Lina najbolje da pogledate koju autosjedalicu imate i da se konzultirate s prodavacicom koja Isofix baza pase ili da progoogla. Jer ne moze bilo koja autosjedalica na bilo koju bazu.

mimoza
    13. Svibanj 2020. 17:48

Lenija moj decko je s 28tt bio na zadak, a sa 32.tt se okrenuo na glavu i jos uvijek je tako. Tacno sam osjetila kada se okrenuo i to je bilo par dana pred pregled. 
    Pepilli jao preslatko 🥰 velika cura 🤗

mimoza
    13. Svibanj 2020. 17:51

Eovy da, normalno je. Meni vec mjesec dana ctg pokazuje kontrakcije do 40. Cesto ih i ne osjetim, a i ako osjetim, to su one klasicne bh.

13. Svibanj 2020. 17:55

Avokado 😱 Lola 😱 Lina 😱 cure sretno!! 🤞🤞🤞 Javite se! Bit ce sve dobro, sve ste vec debelo trudne 😋
    Za te mjere nemam pojma sta su, al vidim da su i vase tu negdje pa je valjda ok. 
    Mrvicak tnx na pojasnjenju cerviksa 😅 i bas mi je drago sto je i tvoj pregled dobro prosao. Moj je iduci 30.6. i tad cu biti u 33. tjednu, majko mila, tko ce to docekati. A kad docekam bit cu i ja debelo trudna 🙈 
    Lenija super za pregled 🥳 
    Dora pa tvoje mrvice vise nisu mrvice 😍 ajme kako mi je drago da rastu i jacaju! Sta kazu kad ce Marica van iz inkubatora? 
    CurlySue kako tvoj frajer? Jel se za njega spominje izlazak iz inkubatora? 
    Kile udebljala sam se 6kg, ja ne znam kako kod nje u ambulanti imam 2kg vise nego doma, skoro sam na svoju debelu guzicu pala kad mi je rekla da imam 72kg, a ja racunala bit ce 69 🙈 
    OGTT me jos malo brine iduci tjedan, jos ak to bude dobro slavim i ja sa Dorom i CurlySue 😎
    .
    Nego, ja sam danas bila u Ikei, uzela par sitnica (i one rucnike male za bebu, tnx na savjetu, super su!), pa smo isli u Westgate malo gledati kolica, kupili smo kadicu za bebu i malo robice u Pepcu, uzela sam i tetre (opet hvala na savjetu 🥰), dobre mi se cine. Umorna sam kao konj, ali sad smo napokon odabrali i kolica i krevetic i madrac, sad samo to jos netko treba kupiti 😋 

13. Svibanj 2020. 18:03

Bok cure, čestitam na zaokruzenim tjednima i urednim pregledima 💕
    Vidim da pisete o kilama, ja sam na +12 :) ajme mila majko, ne znam kak ali lijepe se ko lude, ogtt je uredan. Dosta mršava sam zatrudnila, možda je do toga.
    Koliko vas ima da ste u terminu 😍 jos malo i kreće.. Baš se radujem. 
    Je li neka možda koristila one peeling maske za stopala (koza se krene ljustiti nakon par dana) i smiju li se koristiti u trudnoći? Stopala su mi baš u lošem stanju.
    Pozdrav ❤️

Amneris
    13. Svibanj 2020. 18:08

Vrapčić moja mala je imala prošli tjedan s 33+2 glavicu 83 mm promjer.
    Rio ja sam imala isti takav osjećaj težine u želucu i stalno mi se podrigivalo. Kad bih podrignula bilo bi mi lakše. Ali baš me mučilo. To bebani pritišću, nema bit šta drugo.
    Lenija moja je u tvojim tjednima bila na zadak. Od 29 tt se okrenula glavicom dolje i zasad je tako.

Rose1
    13. Svibanj 2020. 18:10

Fenjer odlicno za posteljicu, odlican pregled🥳samo neka bebica raste...za cerviks su rekle cure...sve je super

Vrapcic i moj je glavonja, rekao mi da ima duge noge i vecu glavicu...jao kazem, imat ce glavu na taticu🙉🙊🙈na katu su mi nalazi, a sama sam. Poslije pogledam
    Eovyn superrr za krv

💙

• anav05
    13. Svibanj 2020. 18:13

Vrapčić, javim ti sutra nakon pregleda🙂

• Cvita2020
    13. Svibanj 2020. 18:24

Prvo želim pozdraviti sve mame i one koje će to tek postati😘.
    Nova sam na portalu i imam materijala za popratiti jako puno ovih dana. Nadam se da će dosta toga biti korisno👍. 
    Naša bebica stize sredinom sedmog mjeseca i danas sam htjela kupiti i naručiti robicu za prvih mjesec, da se i za izlazak iz bolnice, al sam u totalno dilemi. Kako oblačiti ljetne bebe? Kratki bodi i čarapice preko dana, navecer u duge rukave, lagani pamuk ili bi i tijekom dana bilo dobro da je dijete u dugoj pamucnoj robici? Robica za izlazak iz bolnice, dugi, kratki rukav, kapica da/ne? Ajte, pomagajte sa savjetima🙏, hvalaaa. Nadam se da nisam ja jedina u dilemi🙈
    Takoder me zanima da li uopce kupujete broj 50 ili odmah prelazite na 56?
    Hvala vam puno na odgovorima, unaprijed 😊

selena
    13. Svibanj 2020. 18:31

Hej curke! Nisam vas citala dva dana, mislim da 50 tak stranica imam, sad se bacam na to. 🙄
    Fenjer - vidim da si napisala da si bila u ikei, jel guzva? I gdje si kupila dobre tetre? Ja sam bila neki dan u pepcu, najmanje imaju malih brojeva, ali nešto sam uspjela naći. Kupila sam i tamo njihove tetre, jeftine su ali su i tanke i male dimenzije 60x60, izrezati ću ih i porubiti i biti će za brisanje guza 😁. Namjeravam kupiti neke vece gramaze, i klasičnih dimenzija...nadam se da ima po trg da ne naručujem samo to preko neta. 
    Odo sad citati 🙄

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.