Lina si ti u Ri u bolnici? Ili sam krivo pohvatala? Ne kužim zašto tako škrtare na informacijama! Moji nećaci su blizići, rođeni u 34. tjednu i bili su u inkubatoru, ali sestra nije primila nikakve injekcije za pluća jer joj je naglo pukla voda i morala je na hitan carski. Tako da oni nisu još bili sposobni samostalno disati..
Rio i Vrapčić, hvala na savjetima za hemiće. Taj svrbež je jedan novi moment, nimalo ugodan stvarno. Hodam po cesti i samo mislim kako bi se počešala po guzi🤣🤣🤣Rio ja sam imala taj osjećaj kamena u želucu pred tjedan dana, baš me znao i jako boliti želudac, ali prošlo je nakon par dana. Beba se sad gura u sve organe, to je sve zbuksano unutra.
Vrapčić, ja sam isto dobila 4 kile u mjesec dana, doktor kaže da je to ok.
Dora tako mi je drago da tvoji bebolinci tako lijepo napreduju!
Mrvičak i Vucica, čestitam na dobrim pregledima!
Ena i ja imam takav feeling, još uvijek mi je preapstraktno da ću uskoro držati u rukama tu bebu, zasad mi se čini da će zauvijek biti u trbuhu! Samo nek ona ostane još malo, jer mi je kuća kompletno razmontirana, vidim da vi već slažete krevetiće, a meni će to sve biti na knap zbog ove adaptacije kupaone!
Evo meeee s pregleda 😎 Jutros kad sam vidjela da me zove broj iz doma zdravlja mlade sam dobila, rekoh opet ce me odgodit, ali nije, samo je pomakla termin.
Posteljica se digla skroz, vise se uopce ne spominje carski rez, beba ima 930g (kad citam vase od 2500kg moja je bas bas mrvica 💞), plodne vode uredno. Zatvorena sam, i doktorici nije jasno zasto imam kontrakcije. Dala mi je uputnicu za UK.
Sad ono sto me zanima je sto znaci da je cerviks T oblika i da se donji dio posteljice ne vidi vaginalnom sondom. Jel bi to tako trebalo biti? 😂🙈 i sta je mjera RI AU 0,64.
Uglavnom ja vjerujem da je sve uredu, onoliko koliko mi je rekla po laicki te bh kontrakcije u kombinaciji sa menstr. bolovina vjerojatno znace neki uroinfekt.
Dala mi je uputnicu za OGTT, KKS i CRP. To cu na Vuk Vrhovac ici iduci tjedan. Mogu tamo izvaditi i krv pretpostavljam? Jel neka od vas bila nedavno tamo? Kakva je procedura i gdje se to uopce nalazi? 🙈
Sad vas idem citat, puno ste tipkale od sinoc 😅
Evo me s pregleda. Bebica je savršena, ima 1850 g. Kaže dr da je to idealno. Dolje je stanje isto, omekšana za dva članka prsta, cerviks 3,9. Pregled opet za dva tjedna.
I jedan šok. Tri kg u dva tjedna. Ali nigdje se to ne vidi. Kaže se da je to zbog Duphastona koji napišu. Valjda, tješim se.
Čestitam na urednom pregledu😊🥳🥰
Na koliko si onda kg u + sad?
+10.5
Mislim, to je super kilaža, ali sada je bilo naglo dobivanje. I evo gledam se, malo mi se manje vide koljena, a i taj celulit je prestrasan. Vjr je to skupljanje vode zbog Duphastona, iako mi prsten jos ispada i lijepo mi se vide gležnjevi. Znači u donjem dijelu nogu ne primjećuje tu vodu. Otići će to sve brzo. S obzirom da sam na mirovanju, kilaža je ok. Dr me pohvalila, da lijepo izgledam itd.
Ja sam bucka od kad znam za sebe bila, tek kad sam dosla u Zg na fax sam se malo pobrinula o sebi.
I dan danas mi nije svejedno kad mama kaze Super izgledaš, jer to znaci da sam se udebljala😅😂
Obzirom na full mirovanje, to je super.
Otici ce ti, kako kažeš!
A divni nas celutit😍
Ja se tjesim da ga nemam jer si guzu ne vidim, a tu sam ga uvijek imala, i tako...😅
Evo meeee s pregleda 😎 Jutros kad sam vidjela da me zove broj iz doma zdravlja mlade sam dobila, rekoh opet ce me odgodit, ali nije, samo je pomakla termin.
Posteljica se digla skroz, vise se uopce ne spominje carski rez, beba ima 930g (kad citam vase od 2500kg moja je bas bas mrvica 💞), plodne vode uredno. Zatvorena sam, i doktorici nije jasno zasto imam kontrakcije. Dala mi je uputnicu za UK.
Sad ono sto me zanima je sto znaci da je cerviks T oblika i da se donji dio posteljice ne vidi vaginalnom sondom. Jel bi to tako trebalo biti? 😂🙈 i sta je mjera RI AU 0,64.
Uglavnom ja vjerujem da je sve uredu, onoliko koliko mi je rekla po laicki te bh kontrakcije u kombinaciji sa menstr. bolovina vjerojatno znace neki uroinfekt.
Dala mi je uputnicu za OGTT, KKS i CRP. To cu na Vuk Vrhovac ici iduci tjedan. Mogu tamo izvaditi i krv pretpostavljam? Jel neka od vas bila nedavno tamo? Kakva je procedura i gdje se to uopce nalazi? 🙈
Na Vuk Vrovcu nisam bila, u te mjere se ne kuzim bas tako da ti nisam od neke pomoci bas, ali cestitam na urednom pregledu😊
___
33+3
Anavo, Rio hvala 😁 bas sam mirna sad kad je rekla da se ne otvaram i da je vjerojatno infekcija. Nije ni to bas bajno, ali mislim da je od dva zla puno manje 🙈
Da, ni ja se ne kuzim u te mjere.
Ugl na istoj uputnici mi pise za OGTT i KKS i CRP tak da bi trebala tamo to sve obaviti.
Ne moram se onda Rio narucivati na VV?? Super..
Lina, da, u tim tjednima idu u inkubator. Bez obzira na dobiven deksic, moraju provjerit funkciju pluca, u 32. tt jos nisu do kraja razvijena i prati se stanje putem aparata. Pokusaj prodisat te kontrakcije, jos uvijek su u dalekom razmaku, to moze trajat satima tak da su ti to dobro rekli 😒 samo smireno i broji razmak i dalje.
Super na lijepim vijestima. I tvoja ce mrva dogurati do tih grama, ne boj se. T oblik je najčešći i najbolji oblik u tvojim tjednima. Tu mjeru što si spomenula 0,64, stvarno ne znam... Isto sma pitala i ja, meni piše 0.61. Samo ja ne razaznajem je li pišu i ta slova ili nešto treće 😂😂netko je spomenuo centile
Mrvicak, vidim da si pitala za onu neku oznaku. Jel mozda ovako nesto. I meni je ovo prvi put, isto ne znam sto je. Fenjer mozda je to ova oznaka sto ni sama ne kuzim ova ria mb?
https://ibb.co/k9YgS1T
Rio da ide na strop al mislim da cemo ipak uzet stalak. Sad mi zao busiti strop 😂
Opisujes tocno kako je meni, zbilja je ima svuda, udarci su tu i tamo, ovo je bas kao samo da se mice i namjesta, ali i to nije nekad ugodno 😂 vise me to zna zaboliti nego prije kad je udarala, ali sad je i ojacala. meni je neki dan gin rekao kako joj je na lijevoj strani glavica pa kicma, guza na mom mjehuru otprilike i desno nogice.i onda kad vidim kako se mice nije mi uopce jasno s cim udara 🤦♀️
Sto se tice hrane ne pada mi tesko, ali, oajetim da dosta manje pojedem 🤔
Trancie hvala 😘 evo kao sto sam gore napisala, ja znam polozaj pa opet kad vidim gdje me udari ne znam s cim udara. Po, tome mi pada na pamet rukica ili glava 😂😂iako se pomakne i tamo di su nogice tako da sam bas zbunjena haba
Kolacic cestitke na 24, mare tebi na 30🥳🎊🎉😘
Fenjer moja je bila s 25tt na 830 g. A sad u 5 tjedana duplo dobila i ima 1640 😂 tako da ne brini, taman ti je bebica 😘
Baby girl 💜
Cestitam cure na punim tjednima!
Mrvicak eovyn fenjer super za dobre preglede 😊
Lina lola avokado 🤞
Dora svaki dan sve ljepse vijesti, divno 😘
Curly cestitke bikicu na 2 tjedna 😍
Nikita bas su lijepa kolica 👌
Bebac joj znam kako ti je, mene jutros evo cetvrti u zadnjih 8 dana. I boli za poludit dok ne popusti. Predzadnji put sam sepala 2 dana nakon grca 🤨
Mrvicak, vidim da si pitala za onu neku oznaku. Jel mozda ovako nesto. I meni je ovo prvi put, isto ne znam sto je. Fenjer mozda je to ova oznaka sto ni sama ne kuzim ova ria mb?
https://ibb.co/k9YgS1T
Rio da ide na strop al mislim da cemo ipak uzet stalak. Sad mi zao busiti strop 😂
Opisujes tocno kako je meni, zbilja je ima svuda, udarci su tu i tamo, ovo je bas kao samo da se mice i namjesta, ali i to nije nekad ugodno 😂 vise me to zna zaboliti nego prije kad je udarala, ali sad je i ojacala. meni je neki dan gin rekao kako joj je na lijevoj strani glavica pa kicma, guza na mom mjehuru otprilike i desno nogice.i onda kad vidim kako se mice nije mi uopce jasno s cim udara 🤦♀️
Sto se tice hrane ne pada mi tesko, ali, oajetim da dosta manje pojedem 🤔
Trancie hvala 😘 evo kao sto sam gore napisala, ja znam polozaj pa opet kad vidim gdje me udari ne znam s cim udara. Po, tome mi pada na pamet rukica ili glava 😂😂iako se pomakne i tamo di su nogice tako da sam bas zbunjena haba
Kolacic cestitke na 24, mare tebi na 30🥳🎊🎉😘
Fenjer moja je bila s 25tt na 830 g. A sad u 5 tjedana duplo dobila i ima 1640 😂 tako da ne brini, taman ti je bebica 😘
Tako nekako. Mislim da je riječ o protocima. AU Ri ili negdje piše RI AU. Sad ne znam je li to ok za ove tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji