Avokado sretno!! Cekamo vijesti!
Ja nemam nikakav osjecaj da bi se nesto moglo dogoditi. Kao da sam trudna 3 mjeseca i malo vise deblja i to je to. Nikakvi bolovi, pritisci, iscjedak, ma apso faking lutno nista 🙄 Malog sam rodila 41+3. Ako opet toliko prenesem poludit cu 🤦♀️ Inace i ja sam se pocela bas jako zdravo hranit radi hemica i svejedno bas sad dobivam dosta na kilazi. A vidim i da oticem. Prsti na nogama su mi navecer ko cevapcici 😂 A na rukama osjecam bas onako kao da su mi se ukocili prsti.
Dora i Curly predivne vijesti za nase malene 💪❤️ Samo tako nastavite dalje!! 😘
Dan krafnice 🥰🥰
Čestitke Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic i ako koja jos puni tjedne !
Sretno na pregledima i onima koji su bili 🤩😍
Bas se zahuktava, krece i u nas ozbiljnooooo , jedva cekamo terminuse da pocnu javljat da su rodile!!! Mi sto nismo u terminu nek se strpe cure i decki 😇
Dora pa veliki su oni vise, ni palcici jos malo nisu vise!! Samo se mazite, jedva cekamo da i Marica dodje!!!
Curly čestitam na velika 2 tjedna i da se i vi sto prije počnete maziti!!!
Lina mislimo na tebe.. samo hrabro bit ce sve ok!!!
Avokado sretnooooo ♡
Mi smo cilo jutro u djiru pa sad pomalo pokusavam pohvatati sve dok cura spava!!!
Hej cure evo i mi jucer napunili 36 tjedana, i imali pregled: mali je cca 2500 g, sve super. Dr nije ni gledala cerviks, kaze vise nema potrebe, mogu roditi 😉 pitala sam je za to sto ponekad imam kao izljev s malo sluzi, kaze moze biti i sluzni cep, da nekima tako zna po malo curkati dok nekima bas ispadne u komadu i da ne brinem. Tako da cure koje ste pisale za sluzavi iscjedak, eto i ovako bezbojan moze biti taj cep.
.
Nisam se javljala ovih dana imamo veliku tugu u obitelji, ali procitam vas tu i tamo. Vidim da se termini blize za puno vas, eto i meni 😁 Avokado, Lina sretno! I prvi bebaci nam super napreduju ❤️
I napravila mi je bris za streptokok, a od slijedeceg tjedna 37 krecu pregledi i CTG u bolnici!
Avokado sretno 👍
Dana cula sam za pepco, al na krivom dijelu grada mi je to 😂 sto ne znaci da necu nikad ic 😁 imamo istu aplikaciju za brojanje pokreta. Ja sam pratila cca tjedan dana i onda prestala jer ga i onako osjecam skoro cijeli dan pa sam zakljucila da nema neke svrhe 😁
Trnci u dlanovima imala u prvoj trudnoci, trajali su mi jos cijelo babinje. Iritantno, ali kako je doslo tako je i proslo.
Ja sam odradila jutarnji izlazak- setnja i park 😁 u 12.30 se vratila doma s malim 😊 mrtva sam 😴 igrali nogomet, spustala sam se cak i po toboganu 😁 neka starija gospođa mi je rekla da se spustio trbuh, da ce to bit uskoro. Zivi bili pa vidjeli 😁 samo da ne prenesem 🙏😁
Sretno svima danas na pregledima i onima koji slave male i velike tjedne !
Danas smo opet imali epizodu trudova ,al ujutro ,od 5 do 7-8 ,već sam mužu rekla ak se kaj dogodi, idemo ,zovem ga ,jer radi jadničak cijeli dan…
A zato me pere gniježđenje….. Jučer sam morala usisavati tavan ,😅,danas sam sredila dnevni , počistila podove ,oprala hrpetinu suda, složila veš, počistila sobu, sve mi se da, al znam da bih vjerojatno trebala malo i odmarati 😂😂😂.
Uoravo ja ovo htjela pisati, sjela da procitam sta ima novog od mog zadnjeg posta.
Znaci ok ne mogu puno raditi, al evo jucer pomagala muzu da ocistimo sobe, ormare sredili, a danas oribala wc dole, poslagala neku stelazu a do sad sam slagala stelazu od sina di drzi igracke jer cemo odnesti mu u sobu. Do sad je bilo dole ali nemamo di staviti onda komodu. Znaci sve igracke van iz svake kutije, preslagala, pobacala i sve vratila 🥰 bas me lovi to da mi sve mora biti cisto hehe.
Odmah cu zavrsiti post
Doraaaaaa ajmeee pa to su mali prascici dosli 🥰🥰🥰 neka oni papaju i dolaze veliiiki velikiiii da brzo mogu doma tateku ❤️
Slavite bas tako sve sta se slaviti da hehhe
Kaze moja mama da je kod nas osjetila.
Ona je u zgradi na 4katu.
Mi u kuci sa deeebelim zidovima pa ne kuzimo nis 😂
Hej cure evo i mi jucer napunili 36 tjedana, i imali pregled: mali je cca 2500 g, sve super. Dr nije ni gledala cerviks, kaze vise nema potrebe, mogu roditi 😉 pitala sam je za to sto ponekad imam kao izljev s malo sluzi, kaze moze biti i sluzni cep, da nekima tako zna po malo curkati dok nekima bas ispadne u komadu i da ne brinem. Tako da cure koje ste pisale za sluzavi iscjedak, eto i ovako bezbojan moze biti taj cep.
.
Nisam se javljala ovih dana imamo veliku tugu u obitelji, ali procitam vas tu i tamo. Vidim da se termini blize za puno vas, eto i meni 😁 Avokado, Lina sretno! I prvi bebaci nam super napreduju ❤️
Zao mi je cuti za tugu u obitelji, ali sto god bilo, vjerujem da ce vam mali svojim dolaskom vratiti osmjeh na lice😘
Drago mi je da si se javila, i sretno!
___
33+3
Ja stvarno mislim da su trudovi ali oni vidim da se ne sekiraju puno hahha.jos cekam za ctg a od ujutro evo kad mi je ispalo to nesto bijelo veliko mene grci i sad evo na svakih 15 do 10 min grcevi..al oni kazu pomalo i da jesu mali trudovi nece to brzo hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji