Dobar dan svima!!
Poseban pozdrav malom Clurly boyu 💙Avokado, lina citam i pratim, sretno curke!!! 🥰🥰
Mrvicak super za dobar pregled, Dorica nam je vec velika zenska i bas lijepo napreduje!! 💕😍
Fenjer tebe jos cekamo, jel da??
Ivica i Marica danas 1900g i 1500g, pucam od srece 🥳🥳
On mi dijeli takve carobne osmijehe da se rastapam totalka!!
🥳🥳🥳🥳 super vjesti ..jos par dana i okruglo 2 kg.🤗🤗🤗 Marica ce isto brzo samo cekaj dok se i ona izbori za jesto kraj mame ..🥰🥰🥰 ...pa kad se poredaju jedno pored drugog 😊😊😊
Evo me s pregleda. Bebica je savršena, ima 1850 g. Kaže dr da je to idealno. Dolje je stanje isto, omekšana za dva članka prsta, cerviks 3,9. Pregled opet za dva tjedna.
I jedan šok. Tri kg u dva tjedna. Ali nigdje se to ne vidi. Kaže se da je to zbog Duphastona koji napišu. Valjda, tješim se.
Čestitam na urednom pregledu😊🥳🥰
Na koliko si onda kg u + sad?
Sretno svima danas na pregledima i onima koji slave male i velike tjedne !
Danas smo opet imali epizodu trudova ,al ujutro ,od 5 do 7-8 ,već sam mužu rekla ak se kaj dogodi, idemo ,zovem ga ,jer radi jadničak cijeli dan...
A zato me pere gniježđenje..... Jučer sam morala usisavati tavan ,😅,danas sam sredila dnevni , počistila podove ,oprala hrpetinu suda, složila veš, počistila sobu, sve mi se da, al znam da bih vjerojatno trebala malo i odmarati 😂😂😂.
Sreća mamina
Dobrodošao
Pepilli bas sam htjela da potam da li se kod tebe sta desava 😁 Neka si se naradila, ali bi sad mogla malo i prileci, ako bi se sta pokrenulo da bar imas snage za to. Ja se isto ne smirujem po kuci 😂 U kojem tjednu si Zoru rodila?
Cure ja na putu za bolnicu, od kad sam se probudila vodenastiji iscjedak i neka slinasta sluz kad sam se obrisala. 🤷♀️Doktorica rekla da odmah dođemo. Torba napola spremna, ugurano još čega sam se sjetila😂
Samo hrabro i sretnoo😊🥰
_____
33+3
Pepilli bas sam htjela da potam da li se kod tebe sta desava 😁 Neka si se naradila, ali bi sad mogla malo i prileci, ako bi se sta pokrenulo da bar imas snage za to. Ja se isto ne smirujem po kuci 😂 U kojem tjednu si Zoru rodila?
39 ravno 😁 jučer sam se išla tuširati nakon tavana , mislila sam da mi je puknuo vodenjak pod tušem(al ipak nije)...
Idem s Z malo pijesak razbacivati po dvorištu ,sad joj ej taman mokar za modeliranje. Nemam mira ,ko da imam mrave u guzici 😅😂😂😂
Also Dora čestitam na dobitku težine malaca! Velike su to stvari ,da dobro napreduju i bez problema ! Samo neka tako nastave ,svima mnogo 💖💖💖
Sreća mamina
Dobrodošao
Dobar dan svima!!
Poseban pozdrav malom Clurly boyu 💙Avokado, lina citam i pratim, sretno curke!!! 🥰🥰
Mrvicak super za dobar pregled, Dorica nam je vec velika zenska i bas lijepo napreduje!! 💕😍
Fenjer tebe jos cekamo, jel da??
Ivica i Marica danas 1900g i 1500g, pucam od srece 🥳🥳
On mi dijeli takve carobne osmijehe da se rastapam totalka!!
Woow, pa bravo😊
I Curly, pozdrav od nas dvije ženske malom bikiću😉
Doraaa čestitam na krasnom napretku lavića! Kako lijepo napreduju, uskoro ćete vi i doma! 💙❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure ja na putu za bolnicu, od kad sam se probudila vodenastiji iscjedak i neka slinasta sluz kad sam se obrisala. 🤷♀️Doktorica rekla da odmah dođemo. Torba napola spremna, ugurano još čega sam se sjetila😂
Draga, drži se!!! Zakuhtava se na ljetnim krafnicama. Ne vjerujem još da smo stigli do toga. 🤗❣️
.
Curly, sretna dva tjedna bebaču. A Dorini lavići mjesec dana, mislim sutra?! 😊😊
.
Evo je gledam nalaz. AC, Fl, BPD, HC, Cx, sve uredno i savršeno, ali ima jedna mjera za koju ne znam što piše. Ne raspoznajem rukopis, ali piše do nje brojkom 0,61. Do tada to nije pisala. Zna li netko o čemu se radi?
Miislim da su Dorini 16.4., dan nakon mog rodjendana... Dora ce nas ispraviti😁
Pocascena sam opet s budjenjem prije 6 😴 u to ime sam vec skuhala kavu i bacila talog, lijepo, sve oko kante, da imam sta radit 🥴
Dora i Curly bas mi je drago za djecicu 🥰 Ivica je znaci vec decko i pol 😉
Nadam se da kisa nece cijeli dan padat, nek bude oblacno, samo da mozemo u park 😁
Evo ti jedna prigodna onda, vezano za tu kavu😂
https://ibb.co/rf5BKK6
Haha, odlicno 😂 da, tu sam negdje 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji