Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    12. Svibanj 2020. 12:10

Čestitke nasim utorkasicama na punim tjednima.. 😍😍😍 
    Sretno na pregledima danas... Javite nam lijepe vijesti. 😍
    Kod mene sinoc isto bilo veselo, kad se dizem na wc ne mogu koraka od leđa.. Al ajd'  jos 4 dana i ispunila sam to sto je doktor rekao "samo izdrzi jos 2 tjedna" - kao da se mene pita koliko cu izdrzavat. 🤣🤣🤣
    Ja cekam dostavu, narucila sam baby gym i na kraju ipak i baby nest. 😄😄😄 

• anav05
    12. Svibanj 2020. 12:11

Trancie

Anavo ja nisam to tako nosila, ne znam jer je to ispod usiveno, ne sjecam se koliko visoko pa jel se uopce moze stramplice obuci ispod ! Ja sam takve komade samo ljetne imala! Pa ti nisam od pomoci!!! Malo sam curu sminkala dok je bila mala , najprakticniji mi bili kombinezoni, ima tako divnih u nexta i cartersa

Hm, tako sam i mislila.
    Nasla sam Hm haljinu koja ima ušiven body i sad razmišljam sto ako bude hladno (a taj lipanj zna biti svakakav) i moramNexta ispod nesto obuci😅
    Aali kombinezoni mi uopce nisu pali na pamet.
    Idem ujutro u Avenue malla do Nexta pa ću baciti oko viditi šta imaju.
    Hvala ti😊

Trudy
    12. Svibanj 2020. 12:18

Rose, Dana slala sam na Sabina.Skerl@hzzo.hr, ona mi se javila i rekla da joj ispunim tu izjavu

Pepilli
    12. Svibanj 2020. 12:18

Mi smo šminkali našu kćerku u takve haljinice s bodijem prošlo ljeto, štramplice se daju navući na bodi  jer su uglavnom prošivene  na prsima ili ramenima. No stvarno ovisi o kroju i proizvođaču... Preko haljinice stavite vestu i curice budu krasno ušminkane :)

Sreća mamina

Dobrodošao

Leonie90
    12. Svibanj 2020. 12:26

Sretno svim utorak trudnicama 🥰🥰
    Ja sam zaspala kad je svanulo, bas mi je pasao zvuk kise, ali nas je alarm rastavio, u 10 do 8 sam Morala ustati. 
    Ivcy- mene isto boli sve zivo, toliko da svaki okret u noci uzdisem, bas cu pitati doktora je li to normalno u petak. 
    E da- sanjala sam u to kratko sto sam spavala da je porod prosao odlicno, bez ikakvih bolova i komplikacija 😂😂 ako je suditi po freudu.... puj puj 😂 

Ivcy1306
    12. Svibanj 2020. 12:37

Trudy, ma imala sam uzasno tezak porod od 24.5 sata gdje su na krsju spasavali oboje doslovno. U bolnici bili 8dana, ja 3 na infuzijama a on na antibioticima. Imala rane i dolje od rucnog sirenja i na kraju od carskog. Ali necu u detalje..
    Anavo, naravno javi sve! S tobom mi se najlakse pratit. Ja tek 21.imam, al mi rekao gin da bi mogao bit velika beba opet. Hehe

kaktusica
    12. Svibanj 2020. 12:42

Vezano za glupi BHSB na kojem sam vec doktorirala, uglavnom, nije bitno kad se radi bros, radio se on u 8. ili 38. tjednu  ili bilo kad u trudnoci, jednom kad je pozitivan pa sve da se poslije i izlijecite, na porodu se obavezno nora primiti profilaksa. Ili ako ste u prvoj trudnoci imale a sad nemate praksq je da opet dobijete antibiotik na porodu. Znaci ja sam dosad popila 3 kure antibiotika i cak ako mi i bude UK sterilna moram dobiti antibiotik i na porodu. On se inace ne lijeci ali u trudnoci se svaka infekcija mora lijeciti antibiotikom. Ima jos uvijek onih staromodnih ginekologa koji samo odmahnu rukom na to ali sve nove smjernice kazu da se mora davati antibiotik, prema antibiogramu naravno.
    .
    Meni dosle tetrice, predivne su, narucila sam 3 paketa po 3 kom. i cekat cu Lidl pa cu i tamo kupiti jos pokoje. Stigle i gumene slape za rodiliste i spavacica. Odnijela ju sestra vec oprati pa ju poslikam poslije.
    Sad odoh malo prileci do rucka, jutros mali imao neke ispite pa nestao internet, morao se ponovno prijaviti pa muke po carnetu...ufff

12. Svibanj 2020. 12:49

Bok curke, evo i mene. Imala sam nekih obaveza oko posla, napokon je gotovo 😊 Cestitam svojim utorkašicama i zelim srecu na pregledima. 💕
    Dora, preslatke vijesti od tebe. Ivica je već veliki dječak, a i marica će ga sustići, predivno❤️
    Netko je pitao za bademovo ulje, najbolje ga je uzeti u ljekarni, iako sam čula sve pohvale za alverde ulje protiv strija u trudnoći koje se može naći u DM. 
    Posuditi novac- mač s dvije oštrice. Mrzim ljude koji nemaju poštovanja ni prema kome i sami su sebi najbitniji, potpuno pogresnih prioriteta.. Vi uskoro trebate dobiti bebu i to vam je najvažnije, telefoni i ostala sranja mogu čekati. Vi opet najbolje znate što napraviti, ali s obzirom da je moj brat isti takav, naučila sam sebe stavit na prvo mjesto, i briga me šta će ko reći.
    Ima li netko iskustva sa ABC design kolicima? Jako mi se svidjaju Viper 4. Čine mi se kvalitetno.
    Idem iščitati ostatke, pa se javim kasnije. Ljubimo vas moja curica i ja. 💕 Ps. Nas idući pregled je 27. 5,vidim da me nema na spisku. 

kaktusica
    12. Svibanj 2020. 13:05

Evo nekih stvarcica sto su stizale
    https://ibb.co/hsFM99W
    https://ibb.co/ssqDQLt
    https://ibb.co/WkYyp89
    https://ibb.co/mybQ91P
    https://ibb.co/K0YZPGB
    Dekica, jastuk za nosenje, torba za kolica, tetra pelene i sling, on je stari, od sina, obozavam ga. Od ciste indijske svile, nadam se da ce se voljeti nositi 🥰

dana130
    12. Svibanj 2020. 13:19

Trudy, hvala rijesila sam 😁 dobila sam njen kontak i jos od jedne koja radi na porodiljnim, ali su m irekli da pitanje kad cu ih dobiti jer je malo guzvovito, pa cu poslati mail. Iako je prenijela da cu ih zvati, ali lakse mi mail poslat nego dobiti na tel. 
    Kaktusice, mrvicak 😘
    Kaktusice, stvarcice su odlicne 🥰

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.