Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    12. Svibanj 2020. 10:00

Jutro cure! Ceatitam nam na punim tjednima i hvala svima na cestitkama! 
    Ja sam danas na kontroli, tribala bit 15og al jucer me zvalo da dodem danas, jedva cekam.
    Sta se (ne) spavanja tice, uzas, jedva zaspen, budin se svako 2 ure, ko navijena. Buden satravena priko dana.
    Jos san uz to neko kunjanje imala nocnu moru, da san na plazi sa prijom i da nosi moju bebu i upadne joj u more sa nekog mula, dalje se san nastavlja oke, izvadila je bebu, ja se nisan ni okrenila, samo nastavila setat, to me najvise sokiralo 😓 onda san se rasplakala kad san se probudila i tako... dan je sobro poceo 😂
    Nooo punih 34tt. Molin Boga jos 2 da izguram pa dalje kad god odluci ja sam za! 😍

💞girl💞

Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 10:01

Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, Zuza curke čestitam vam od 💗!
    Fluffy držim fige da nekako riješite tu situaciju. Najbolje možda reći da ipak ne možete posuditi, da vas je strah svega s bebom, troškova i plus što ako baš nekad uskoro naletite na stan koji biste kupili, a zafali vam novaca. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    12. Svibanj 2020. 10:03

Dora divne vijesti 🥰 izgleda da im se mamino mlijeko posebno svidja, pa se skupljaju grami jako brzo 🤗 sigurno se onaj bueno osjeti 😁
    Tonka super da si izasla iz bolnice i da uspijes rugulirati tlak tabletama. Sretno na pregledu danas 😊 je li uzv ili ctg ili oboje?
    Ivcy sasvim normalna reakcija, jer si uvjerena da znas sta te ceka, ali to sigurno nece bitu tako. Svaki porod je prica za sebe, kao i svaka beba. Normalno je da u ovim visokim tjednima sve o tome razmisljamo i brinemo se kako ce proci, ali ce proci. Misli na to da nas ima puno s istim brigama i strahovima i da zajedno dijelimo to. Ovaj put ce biti sve mnogo bolje 🥰

Trudy
    12. Svibanj 2020. 10:03

Ivcy sto je bilo s prvim porodom? Ja se nadam porodu za mjesec dana, ili barem do termina, samo da ne prenesem 😁
    Dana javili su mi se iz hzzoa s nekog "privatnog" maila, tj bas neka zena osobno. 

kaktusica
    12. Svibanj 2020. 10:04

Jutro krafnice 🥰
    Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, Žuža čestitam na punim tjednima 🥳😍💞
    Vrapcic bas mi je drago da je pregled prosao super i da nasa dugonoga Gretica tako lijepo napreduje 🤩
    Fluffy uf, bas nezavidna situacija... Uvijek kad su novci i obitelj u pitanju nije dobra kombinacija... Nastoj se ne zivcirati previse a vi mislite na sebe, oni su dovoljno odrasli da su mogli prosuditi rizik u koji se upustaju a vama svaka cast na stednji. Mislite na sebe, stvarate svoju obitelj i svaka kuna je vazna.
    Pepili meni se cini malo neodgovorno da ti ginekolog nije napravio bris, to se mora zadnji mjesec. Uglavnom doista ne bude nista ali zna se dogadjati da se beba inficira pri porodu. Nece oni tebi dati antibiotik na porodu ako nisi radila bris, toga se ne moras bojati. 
    Panda ja sam u dm-u kupila cisto bademovo od Holyplanta a poslijeu ljekarni a ima super i iz bio&bio, rekla je i Vrapcic.
    Dora samo se ti nama javi s novostima, znas kako nas veseli kad cujemo o Ivici i Marici 🥰💞
    Muzika al ste me nasmijale s Himom, haha. Join me in death 😝 Sreca pa moji doma ne pricaju tj.ne znaju engleski nego njemacki i talijanski inace bi bilo svega 😂 Ja sam ipak stari fan nekih tamo Ramonesa, Pixies, Joe Strummer, Echo and the Bunnymen, osamdesete engleski Indie, pa David Bowie, Depeche Mode, Metallica, Inxs i tako dalje... I klasika. Nju uvijek mogu slusati. Neki dan na pregledu svira u pozadini klasika i cujem Debussyja, obozavam ga, to sam znala i svirati malome kad je bio u trbuhu 🥰
    .
    Zgaravica ce me dokusurati, al doslovce. I znam da je to od majoneze a ne mogu si pomoci, obozavam je sad u trudnoci a inace ju nikad ne jedem. Nocas sam do 1 pila vodu pa reflustat, jedva sam zaspala.

• anav05
    12. Svibanj 2020. 10:16

Ivcy1306

Jutro curke!!
    Cestitke svima na punim tjednima!
    Dora i Curly drago mi je da bebice napreduju, samo nek tako nastave!
    ..
    Noc- uzas! Od 4h ne spavam opet i to vec tako cesto da sam se pomalo vec i naviknula, lako za mene al mali takoder ne spava pa vise ne znamo sto napravit. On 3godine ima, pun energije. Preko dana ako 15min odrijema, satima moze skakati i igrat se i sl.ne pokazuje umor uopce.
    Danas srecom pada kisa pa mozda se vise budemo izlezavali.
    ..
    Neko je pisao za bolove oko pubicne kosti, ja ne znam sto mene boli. Dolje mi je uzasan pritisak, trbuh jaaako cesto tvrd unatoc magneziju, bol u preponama ubitacna i dok sjedim i dok se krecem. Nadam se da cu jos izdrzati u komadu.
    ..
    Jucer sam vidila svoje nakon 100godina i mama mi kaze ajme pa ti jos mjesec dana i mozes rodit, cure moje mene su takve emocije preplavile da sam samo pocela plakati. Da, mjesec dana, ma i 3tjedna i moze van ali ono sto me rasplakalo je ono moje zaljenje same sebe nakon poroda, nakon tog sto sam prosla tada..
    ..
    Ne znam koliko jos pregleda imam kod svog ginekologa, nista ne prica i ne govori al taj dan kad krenem u bolnicu na preglede ce mi opet se sve vratit, sigurna sam u to. Strah me obuzeo veliki!
    Sorry curke na davljenju s ovim!

Ti i ja se pratimo.
    I mene ti ulovi tako da razmišljam Oho, pa ona je brzo tu😊
    Vjerujem da je to totalno normalno, ipak je to novi mali život o nama ovisan.
    Ja ti idem prekosutra na pregled pa javim sve što mi je dokt. rekla😘

Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 10:20

Trudy ja sam na komplikacijama i jučer mi neka ženska iz HZZO javila da samo pošaljem doznaku zatvaranja komplikacija i doznaku otvaranja rodiljnog, te da od dokumenata ništa ne treba, nikakav obrazac. Ja poslala ovo dvoje, sad cekam potvrdu maila.  Čini mi se da ni oni sami ne znaju što treba... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Ivcy potpuno je normalno da se bojiš, strah je normalan u ovoj situaciji, tako da ne brini, ne daviš uopće. I meni dođe na trenutak i sjetim se da bi za koji tjedan mogao krenuti porod i doći beba... Frkica odmah bude... 🥴😮🤔

12. Svibanj 2020. 10:24

Jutro krafnice moje.
    Cestitke utorkasicama na punim tjednima i sretno na pregledima. Javljajte divne vijesti.
    Spavanje, kao sto kaze Indy i kod mene je na rate, ali me tijekom spavanja, tocnije lezanja u krevetu apsolutno nista ne boli, pa ni prepone ni ledja, pa se ne smijem puno zaliti,
    Anav  vidis ja sam obrnuta. Cim je hladnije i ruznije meni se nista ne da, kada zatopli mogu sve.
    Posudjivanje novca - tu je najcesca ona BUDI DOBAR, POJEDI GOVNO.
    Bademovo ulje  - ljekarna
    Dora - pozdrav maloj krafnici i malom vecem krafnu 
    Fluffy ta bol mi je nepoznata ali sam upoznata sa menstrualnim grcevima, kontrakcijama, boli u prepona,a...jadna ti sam. Pretpostavljam da se zdjelicne kosti sire pa te zato to boli
    ivcy - znam kako je to, meni je David od 2.5 - 4 godine bio teska hiperaktiva, bez imalo odmora. sada je veliki dobri djecak. Mislim bio je i tada dobar ali nije stajao.
    Pepilli, stvarno me cudi sto ti nije radio bris. Pa to se svima redovito radi...mozda je covjek zaboravio?
    Ivcy, mene je jutros probudio strah onih bolova pri porodu. Cijela sam se stresla. Kazu da se zaboravi, al eto ja to nisam zaboravila.

• anav05
    12. Svibanj 2020. 10:27

Cure koje imate stariju žensku djecu.
    Na ove pamučne haljine koje imaju usiven kao body od ispod mogu štramplice obuci, ili one pamučne hlačice?
    #prvopažensko😁😁

Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 10:29

Kaktusica hvala draga. 💕 Joj žao mi je za tu glupu žgaravicu... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Jesi li pokušala sa sokom od mrkve? Čitala sam da pomaže...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.