Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    12. Svibanj 2020. 09:34

Pepili, Zuza…nevjerojatno zaista kako neki ljudi funkcioniraju. Meni je sad u cijeloj toj situaciji iskrenost najveci problem jer se zapitam uopce trebaju li im doista novci, ili su u pitanju skroz neki treci bolesni razlozi. Novci su jos kod nas i to me zasad drzi prisebnom. Dalje cemo vidjeti koliko je stvarno oko neceg potreba. Da su u startu racunali na taj dodatni dio troska moglo se to racionalizirati i neke stvari odgoditi kod opremanja i kupovine. 
    Vrapcic, Rio, Rose, Trancic, Panda…da najgore od svega tog je zapravo samo taj dio s bebom i mobitelom. Odrasloj razmazenoj osobi si spreman uzeti mobitel tako skupi isti dan kad ti najstariji sin obeca posuditi lovu...jel to od te iste nase love onda i kupljen taj mobitel? A mom djetetu je nesto uzeto od usta. 
    Valjda cemo nekako rijesiti tu situaciju...da nisu muzevi roditelji svasta bi im sasula u facu. 
    Cure s nesanicama, mene je isto poceo mjehur buditi svako malo tokom noci. 
    Ima li koja cura problem da joj se javlja bol u pubicnoj regiji prilikom hodanja..? Samo tad..dole oko stidne kosti...kad mirujem lezim ili stojim samo na nogama, ne osjecam tu bol🧐

Rose1
    12. Svibanj 2020. 09:40

Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, Zuza čestitam 🥳🥳🥳
    Panda ja sam u ljekarni kupila bademovo
    Trudy moze, please, hvalaaa🤗

💙

Rose1
    12. Svibanj 2020. 09:43

Fluffy ma katastrofa, moji i njegovi nisu takvi i stvarno me ovo sto si napisala nazivciralo😤ne bi mi tako nesto nikad palo na pamet, ma jao, ali ti se smiri i misli na sebe i bebicu🥰

💙

mimoza
    12. Svibanj 2020. 09:48

Indy Eto brzo si dosla do 34.tt i ispunila prvobitni cilj. Jos 3 tjedna do poroda 🎉
     Dana, Renata, Ely, Zara, Zuza Cestitke na punom tjednima 🤗
    Svea izdrzat ces ti i do 40.tt 🤗 malo te bebica prepala, ali se zaustavila na vrijeme i odlucila jos debljati i drzati mamu trudnom 😊
    Anavo Ista sam takva. Imam inspiraciju kad je ruzno vrijeme vani, sve bih uradila i ocistila od dosade 😁 a kad je suncano (kao danas) onda bih sam skitala vani i trosila novce 😂 Tebi sretno u sredjivanju danas, a vidjet cemo sta ce biti sa mnom haha

Vrapčić123
    12. Svibanj 2020. 09:49

Panda naručila sam bademovo ulje organsko sa stranice Bio&Bio. Čisto bademovo, odlično je zbilja. Ja se inače mažem sa kokosovim uljem i ovim bademovim. Za sada hvala Bogu nema strija, no nikad se ne zna sa njima. Inače mi je trbuh stvarno ogroman, jakoo je narastao. Do sad sam se mazala na večer nakon tuširanja, a od sada ću morati i ujutro jer mi sve kile idu u trbuh i cice. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    12. Svibanj 2020. 09:51

https://imguh.com/image/YJ65Q
    Evo te izjave za koristenje rodiljnog sto su mi poslali da ispunim

dana130

Dobro jutro drage moje. Evo mene i danas na poslu, noc je cak okej prosla, samo jedno budenje u 1 💪💪
    Utorkasice moje Indy, Renata, Ely, Zara, Svea cestitke na punim tjednima 🎊🎉🥳🍾
    Mimoza, svea, rose 😘😘😘
    Rio, a da, van moraju 😂 povratka nema 😂😂
    Fluffy posudila bi im i, ja vjetojatmo ali nakon ovog mobitela nebi sigurno, cak kao sto su svi rrkli nije sporan taj mob, vec da nece vama obecano uzet. Pa daj. Bas sramotno ponasanje. I nije njemu taj mob toliko neophodan 🤦‍♀️
    Kolacic, bas mi jendragonda ces u hr 😘 ime je jako lijepo ❤️
    Tonka super sto su te pustili doma 😘
    Trudy daj mi molim te javi s kojeg maila su ti se javili iz hzzo? 

Baby girl 💜

Ivcy1306

Jutro curke!! 
    Cestitke svima na punim tjednima! 
    Dora i Curly drago mi je da bebice napreduju, samo nek tako nastave! 
    ..
    Noc- uzas! Od 4h ne spavam opet i to vec tako cesto da sam se pomalo vec i naviknula, lako za mene al mali takoder ne spava pa vise ne znamo sto napravit. On 3godine ima, pun energije. Preko dana ako 15min odrijema, satima moze skakati i igrat se i sl.ne pokazuje umor uopce. 
    Danas srecom pada kisa pa mozda se vise budemo izlezavali. 
    ..
    Neko je pisao za bolove oko pubicne kosti, ja ne znam sto mene boli. Dolje mi je uzasan pritisak, trbuh jaaako cesto tvrd unatoc magneziju, bol u preponama ubitacna i dok sjedim i dok se krecem. Nadam se da cu jos izdrzati u komadu. 
    .. 
    Jucer sam vidila svoje nakon 100godina i mama mi kaze ajme pa ti jos mjesec dana i mozes rodit, cure moje mene su takve emocije preplavile da sam samo pocela plakati. Da, mjesec dana, ma i 3tjedna i moze van ali ono sto me rasplakalo je ono moje zaljenje same sebe nakon poroda, nakon tog sto sam prosla tada..
    ..
    Ne znam koliko jos pregleda imam kod svog ginekologa, nista ne prica i ne govori al taj dan kad krenem u bolnicu na preglede ce mi opet se sve vratit, sigurna sam u to. Strah me obuzeo veliki! 
    Sorry curke na davljenju s ovim! 

Rose1

Svea jos ces ti izdrzati, ali sad si vjerujem puno mirnija, ipak si sad u visokim tjednima🥳znam kako ti je, sretna sam i zahvalna na svakom danu koji prođe

💙

dana130
    12. Svibanj 2020. 09:54

Dora tako mo je drago cuti vijesti za ivicu i maricu. Srece male ❤️❤️ samo ti nama javi kako ste vi, lako sto ostatak ne stignes procitat. Saljem vam puno pusa 🥰🥰

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.