Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    12. Svibanj 2020. 02:54

Cure tu sam sestra po mukama ..jedino se tjesim sto po danu mogu da odspavam al dani su mi se sveli samo na spavanje 

Leonie90
    12. Svibanj 2020. 03:11

Ma da su to barem samo nespavanja, nego su poceli i uzasni bolovi po noci- te trtica, te okretanje s boka na bok kao da imam 300 kg. Ali da nemam te tegobe jos mozda bi i spavala 😂 sta ce tek biti kad izbacim magnezij sad..

• lina27
    12. Svibanj 2020. 03:47

Vrapčić123

Lina prati te bolove u leđima, ako nastavi pitaj doktora svakako za mišljenje. Ovih drugih milijun vrsta probadanja i boluckanja sam imala i sama 🤦‍♀️
    A vjerujem i većina cura. Koji si tjedan?
    Mimoza hvala draga. ❤️
    Mila hvala ti! 💛 Ja mislim da se doznaka za rodiljni predaje samo jednom i onda sa navršenih 5.mjeseci bebe moramo u HZZO prijaviti roditeljsku potporu /dopust. Neka me netko ispravi ako griješim.

Evo 32 tjedan . Okrecem se s boka na bok ko palacinka..popusti pa malo stisne.. do jutra ce bit bolje valjda 🤣

12. Svibanj 2020. 03:57

Evo i mene u nocnoj smjeni.. da vam se i ja malo javim..pratim vas, drago mi je da ste sve dobro
    Cestitam svima na dobrim pregledima, punim tjednima, lijepim trbusima..bas vas je divno vidjeti.
    Curly dora lijepo je procitati kako lavici odlicno napreduju.. Dora drago mi je ih je tata uspio vidjeti, a ti curly zeno odlicno izgledas.
    Ja evo pojela ostatke pizze koju sam pekla za veceru i sad zalila sve to hladnim mlijekom a sta cu raditi do jutra pojma nemam 🤷‍♀️

• Bebac24
    12. Svibanj 2020. 03:57

Evo i mene u ovo doba, bila piskiti vec 4x i sad me glad razbudila, pojela roladu i odo probati spavati.
    Dora ti samo ponekad javi kako ste vi, to nam je svima najbitnije. Aaajme Ivicaaaaaa ma bravooooo 💙💙💙💙 A i Marica dobila apetita neka nrka srceka draga ❤️❤️❤️ Jos malo pa slavimo njihov prvi veliki naaajveci mjesec dana 🌹🐞🌹🐞🐞🐞
    Dali se danas curly javila?
    Kako je njen bikic mali? 💙
    E vec sam zaboravila ko je pisao za pare. Ma strasno stvarno. A poznato mi je to nazalost. Samo u mojim situacijama se uvijeknradilo o manjim iznosima ali bi taj novac uvijek zavrsio za moju sestru. 
    Laku noooc

• lina27
    12. Svibanj 2020. 04:00

Dok me ovo stisce u ledjima bas mi je nelagodno i u cudno se osjecam vec dan dva cak i tri ali imala sam naporan vikend bili smo u gorskom kotru vozali se i obisli kamacnik itd.. svejedno.. dali je glupo otic na hitnu ako se ovako nastavi? Nisam osoba koja ide za bezveze ..

12. Svibanj 2020. 04:09

lina27

Dok me ovo stisce u ledjima bas mi je nelagodno i u cudno se osjecam vec dan dva cak i tri ali imala sam naporan vikend bili smo u gorskom kotru vozali se i obisli kamacnik itd.. svejedno.. dali je glupo otic na hitnu ako se ovako nastavi? Nisam osoba koja ide za bezveze ..

Donji dio ledja? Mene je to mucilo prije 10-ak dana, i bolovi ispred nisko. Bila kod gin.u ponedjeljak sve je ok ali i sama je rekla treba pogledati da se iskljuce neke druge stvari. Nije glupo, trudna si i radje pusi na hladno pogotovo ako osjecas da se desava nesto sto nije normalno, i ako te boli. Mislim da je vecina nas ili bila na hitnoj ili vanrednom pregledu zbog svakojakih bolova taki da nemoj se ustrucavati..kontaktiraj ginekologa ili odi na hitnu radi svog mira.

• lina27
    12. Svibanj 2020. 04:14

Snoopy2

lina27

Donji dio ledja? Mene je to mucilo prije 10-ak dana, i bolovi ispred nisko. Bila kod gin.u ponedjeljak sve je ok ali i sama je rekla treba pogledati da se iskljuce neke druge stvari. Nije glupo, trudna si i radje pusi na hladno pogotovo ako osjecas da se desava nesto sto nije normalno, i ako te boli. Mislim da je vecina nas ili bila na hitnoj ili vanrednom pregledu zbog svakojakih bolova taki da nemoj se ustrucavati..kontaktiraj ginekologa ili odi na hitnu radi svog mira.

A da doljnji dio konstantan pritisak mi je sad i povezalo mi se i napred na lagani grc da mi je suze izazvalo vise od straha sta je sad to nego boli ali jaki nelagodno.. cudno se osjecam nije tuh grceva bilo do sad. Vikend kontrakcije tokom izleta ali sad njih bas i nema nego lagani grcevi dole.. ako se nastavi tako otici cu da barem da sam na miru ..

12. Svibanj 2020. 04:28

lina27

Snoopy2

lina27

A da doljnji dio konstantan pritisak mi je sad i povezalo mi se i napred na lagani grc da mi je suze izazvalo vise od straha sta je sad to nego boli ali jaki nelagodno.. cudno se osjecam nije tuh grceva bilo do sad. Vikend kontrakcije tokom izleta ali sad njih bas i nema nego lagani grcevi dole.. ako se nastavi tako otici cu da barem da sam na miru ..

Zao mi je da te tako boli, prati situaciju pa procijeni ujutro. Probaj se nekako namjestiti i barem malo odspavati. U mom slucaju mali se okrenuo glavom dolje, nisko je i vjerovatno otuda bol sve drugo je ok. Jos cekam nalaz od uk. Lezala sam 5 dana po preporuci ginekologice, cim bi malo duze bila na nogama uzasan pritisak i dolje i ledja, kao da ce sve ispasti. Nadam se da ce ti do jutra popustiti 🤞 Idem se i ja probat namjestiti i odspavati malo a ako ne uspije odoh umijesiti kruh. Nocko 

Kolacic
    12. Svibanj 2020. 06:45

Dobro jutro moje krafnice.
    Cestitam svima koje danas pune tjedan 🎊🎊
    Evo i nas budnih od 5h...kavica se vec popila, al jednostavno spavanje nejde. Strahovito sam uzbudena jer je za tjedan dana pregled, a iduci cetvrtak bi trebala za Hr. I samo cekam taj dan 🥰🥰 Tatu si nisam vidjela puna tri i pol mjeseca i sad cemo biti zajedno 3 tjedna i to me neopisivo veseli. 
    Zao mi je za cure koje sam citala da nemaju dobar odnos s majkom ili obitelji opcenito. Ja sa svojima imam bas predivan odnos. Da se jos 100x rodim, rodila bi se u istoj obitelji medju istim roditeljima. Moja mama nije bila te srece...nikad nije imala takav odnos sa svojom mamom. Vise ko Zmya ili Bebac sa svojima. Fitilj i zivci za nju kratki, a baka stvarno i je malo cudna. Ali zato mama sve ono lose sto je naucila od nje, nikad nije prakticirala na meni. Tako da sam sigurna da cete i vi biti odlicne majke 🥰🥰
    Neopisivo mi je drago citati za nase 3 male krafnice da polako, ali sigurno napreduju. Jedva cekam vidjeti koja ce biti sljedeca i da cujem imena bebica.
    Moj dragi i ja smo se i prije nego smo saznali spol odlucili da ce biti Laura. 💗 To je bila moja zelja jos iz srednje skole...ako cu ikad imati djevojcicu, zvat ce se Laura i hvala Bogu da se on slozio 🥰.
    Za vikend sam ga molila da se dogovorimo za neko musko ime...u slucaju nedaj Boze greske u procjeni spola. Ali nece ni da cuje. On je rekao da ce napraviti zensku, zensko je i neka ne filozofiram 🙈🙈😂😂.
    Saljem vam svima puse i javljajte ako koja ide danas na kakav pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.