Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocho
    06. Svibanj 2020. 09:10

Jutro krafnice, hvala na podrsci 🙃 Izdurat cemo mi do sezone raka jer ja bikica uvijek se nekako slazem s rakovima. I muz je rak ❤ Tak sam si zacrtala, a mozda i da slave rockas skupa...🙈😄
    Znaci cure, uclanjujem se u klub zlocestih cerviksa i nestrpljvih beba! 
    Rose skartio se u 3 tjedna s 44 na 31 ... to je valjda dosta veliki skok koji treba usporiti 
    Zmya - dobrodosla u klub mozak baj baj 😅 
    Kolacic - krasna je lampica 😍 Ja sam planirala odraditi DIY stvari po kuci da malo uljepsam za bebu, a mislim da ce sad biti O(order)IY iz lezeceg polozaja 
    Sretno svima koje puni tjedne danas ili idu na preglede 🥳🥳

mimoza
    06. Svibanj 2020. 09:15

Rose stavljas li jastuk pod guzu dok lezis, da smanjis pritisak na karlicu? Ma naravno da ces izdrzati i vise od 34.tj, ide vrijeme, samo se pazi.
    Kolacic predivna lampa. Bas ste kreativni 🤗
    Rio i ostalim curama sretno na pregledu danas. 
    Cestitke curama koje pune tjedne 🤗

Trancie
    06. Svibanj 2020. 09:17

Jutro drage krafnice 💜
    Sretno na punim tjednima Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic !!! 
    Sretno na pregedima ko ima danas !!! 
    Zmya uzela sam si s20 samsung, trebali bi ga danas donjet iz Zg, pa cemo vidjeti jesam falila 🤣🤣🤣zadnji put kad sam isla sa iphone 4s na htc poludila sam, ali to je los uredjaj bio, mislim da je ovaj ipak puno bolji! 
    Dora divno je sto je tata dosao napokon vidjeti ekipu💞 sad ce oni jos brze napredovati!!!! Joooj ima svakakvih tih sestri i doktora , njima je to sve kao normalno, znam kako su kod nas forsirale dojenje uzasno, jedna cura sto je rodila 2 dijete vise zna kako ide , govori nemam , nemam jos, djaba ne daju dohranu 🤦🏼‍♀️Mi smo se tri mucile, Bogu hvala meni je stvarno brzo krenilo relativno ok. Ove dvi su nakraju i na dobranu cure vodile jer jednistavno nisu mogle nahraniti bebe. 
    Curly nadam se da ce i tebi brzo popustiti mjere pa cete se vidjeti, kozirati i sve! A do tada vici i bori se za sebe ❤️Stvarno su grozni 🤦🏼‍♀️ Jos bas takve zene stvari trebaju nakon silnog stress sto su prosle! 
    Mimoza meni pukla plodna voda tako sam znala .... tek poslje trudovi krenuli! 
    Bebac ovaj mickey je presladak 🥰🥰🤭I vas dvoje ste bas super, neka velike pupe , mora je bit 💙
    Avokado cestitke na uspjesnom pregeldu !!! 😊🥳
    Zmya ja sam imala tako krvavo smedje jedino nakon pregelda plodne vode jer sam jedva bila otvorena za pregeld , ali kako je ona krenila popodne ne znam kolko bi islo! Jooj To uho je bas gadno, ako ne prodje idi do doktora! 
    Mocho super za pregeld, zao mi je za cervisk, ali sto je to 3-4 tj jos 💕
    Kaktusice vidila , ali kazu sve rasprodano !!!! 🤦🏼‍♀️ Ali valjda ce doc brojeva ! Meni treba za stariju curku! 
    Pcelica meni su malu odmah ispred radjaone ( za vrijeme ona 2 sata ) dali da se mazimo i probamo dojit, onda su je odveli okupat i sredit i ave to i doveli navecer meni i onda je bilo druze snadji se... a ispred radjaone mi je divna babica mlada kao pokusala pokazat kako da dojim, ja sam lezala pa sam s boka to ! 
    Brbica i ja nemam pojma di je sta, stalno pokusavam skuzit ali nikako 🤣🤣🤣🤣
    Kolacic divno je ovo 🥰🥰

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 09:18

Jutro curke! Samo da vam se javim. Mi smo dobro, malo smo bili u gužvi nekoj. Kasnije vas čitam pa vam se javim. Nadam se da ste sve ok! ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mocho
    06. Svibanj 2020. 09:23

Mimoza - meni je spomeno jastuk pod guzu kad lezim na leđima. Jel i na boku? Ne znam kak bi to izvela na boku 😄 Ali ja ne osjecam pritisak nego kad se ustanem uglavnom.. ili sjedim bas, a to cu strogo izbjegavati sad

• RitaM
    06. Svibanj 2020. 09:35

Cestitke curama na dobrim pregledima, ogtt-ima i nalazima. 🎉

Dora, Curly, malci brzo napreduju, bas je lijepo procitati takve vijesti. Dora, prica s muzem me skoro dovela do suza. Cuvajte se i volite, sve ce se posloziti i biti super. 😍

Curly, drzi se!
    Kolacic, diivno izgleda!
    Netko je stavio sliku trbuscica, predivna je. Jos nisam vidjela trudnicu koja nije zgodna u ovoj grupi. 😍

Cure koje se blize porodu, bodrimo vas ovako izdaleka. 💪 Nisam sve obuhvatila, ali sve citam i sretno svima! ❤

ena0206
    06. Svibanj 2020. 09:39

Dobro jutrooo.. Evo stigli mi kući iz bolnice.. Dopustili su da strogo mirujem kod kuce i rekli su mi da se nadaju da me opet vide za 2-3 tjedna na porodu... Ja ostala WHATTTT? ono kad to cujes ipak te malo trzne.. Uvati te panika.. A jos sam prizeljkivala da sve bude prije.. 😄😄
    Čestitke na punim tjednima curke moje. 😍😍
    Samo da vam kazem ne znam jel to praksa dolje ali meni su sada u bolnici davali da pijem hipp bio čaj za dojenje.. Kazu da je dobro to piti u zadnjem tromj. Pa etoo.. Meni cak nije ni loš bio. Ja sam kupila i za doma.
    Kolacic jaaaao kako dobro. 😍😍 Obozavam stvari koje sam napravis, puno vise znače.. Imaju veću vrijednost. 

Kolacic
    06. Svibanj 2020. 09:40

Hvala svim curama na cestitkama za napunjen tjedan. Prvo jutarnje svaku srijedu je otvoriti aplikaciju i pogledati koliko smo veliki i teski 😁😁🥰🥰
    Sto se lampe tice, tu sve zasluge idu "tati"...ja sam samo motiv odabrala 🌞⛅
    Cestitam Seleni i ostalim curama koje danas isto pune tjedne 🥳🥳

dana130
    06. Svibanj 2020. 09:41

Rose jos mjesec dana ravno. 7.6. Bi, trrbala na porodiljni. Ma nakraju umjesto da doma sjednem za stol ja se izvalim na kauc i onda tako sjedim predugo 🤦‍♀️ nakraju mi korona jos i dobro dosla, skoro 2 mj radim od doma, mozda da sam cijelo vrijeme bila na poslu, tko zna da li bi i izdrzala. Ovako vjerujem da jos mjesec hocu.
    Nama navlaka za madrac bila na kemijskom, par dana smo spavali u bebinoj sobi na kaucu, zbilja je udoban, al krevet je krevet,ni okrenula se nisam 💪
    Zmya napokon porodiljni 🥰 uzivaj sad bez posla i zbilja smanji 😋
    Ena, super da su te pustili doma. Sad se pazi i miruj 😘

Baby girl 💜

• RitaM
    06. Svibanj 2020. 09:46

Pokusavam prelistati forum, izgubila sam se u opremi i kolicima. Mislila sam da sam sve skuzila, ali ce mi trebati vasa pomoc. Ispast cu glupa i neupucena, ovo mi je prvo dijete pa racunam, bolje pitati vas. 😊

Kolica 2u1 imaju košaru. Ta košara služi kao nosiljka i u njoj dijete može spavati i doma ili ne? Nosite li dijete u njoj iz rodilista pa se beba stavi u autu u AS?

Treba mi i AS - to je isto što i jaje ili je razlika? U AS je samo u autu, to se ne koristi za spavanje? Eventualno transport? Jesam dobro shvatila ili? Može li tek rođena beba u AS (naravno, ako se uzme odgovarajuca)? Na sto pripaziti? 🤔

Gdje ce vase bebe spavat po danu? Ja sam mislila mozda uzeti gnijezdo pa ga staviti na bilo koji povrsinu. Mislite li da je to ok?

I za sto sluzi onaj "burrito jastuk"? 

Oprostite, puuuuuno pitanja, stvarno sam pretjerala 😏. Hvala vam na pomoci 😘🤗❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.