Jutro!
Hvala svima na čestitkama za pune tjedne....i ja čestitam svima koje slave pune tjedne i želim ugodne preglede svima koji idu danas na pregled.
30.07.🥰🥰
ZeneeeFluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic cestitke na punim tjednima!! 🥳🥳
Sretno svima na pregledima danas 🤞
Zmya probaj si isprati uho sa fizioloskom, to je koma kad uho boli, nadam se da ce ti sto prije proci.
Ena super da si doma te zadnje dane/tjedne, taman se psihicki pripremis kako treba. Jos malo dolazi bebaaaaa 🥰
Dora, CurlySue saljem vam pozdrave, mazite svoje malisane danas 💞
.
BH kontrakcije imam pitanje za cure koje su mucile bh kontrakcije, koji Mg ste pile? Meni je jucer bio bas los dan, i po noci su me par puta probudile kontrakcije, nije mi ni normabel bas puno pomogao. Pijem od Solgara MgCitrat 400mg, ali nemam bas dojam da mi pomaze, tj ne znam kako bi bilo da ga ne pijem. Zasad danas ih nije bilo, ako se budu danas ponavljale zvat cu doktoricu da me primi na pregled, strah me nekako cekati iduci tjedan jer su se bas raspojasale. One navodno ne otvaraju?
Neke bh mogu otvarati, mislim da je to kod mene bilo, zato bolje provjeriti s Dr. Ali uz terapije I mirovanje opet sam se zatvorila. Ja pijem onaj direct od natural wealth 375 mg, ali iskreno ne znam koliko to pomaze. I dalje ih povremeno osjetim,ali traju kratko, onda kad sam u bolnicu isla jedno 2 dana mi je trbuh bio neprestano tvrd kao u grcu, sad dodju i prodju. Jucer mi je bio prvi dan bez terapije Cordipin pa cemo vidjet 🤞
Drzim fige da te nece opet poceti muciti, bas su iritantne.
Ma ici cu sigurno k njoj ako mi i danas bude tako, ali zasad hvala bogu nijedne, optimisticna sam 😁 jucer kako su krenule tako sam ja i odmah panika pa vjerujem da ih je jos moj stres pojacao 🙄
Mirujem i ne forsiram se pa mi nije jasno otkud, mozda bi trebala vise setati? 😂🙈
Jutro svima,
Ena drago mi je da ste kuci 🎊🎉😍
Zmya cestitam na porodiljnom 🥂 bilo je i vrijeme...zao mi je sto te boli, ali otidi da ti neko pogleda uho. Ja sam imala prije par godina istovremeno upalu vanjskog i srednjeg, uzasno boli. Prva 3 dana nisam reagirala, a kasnije je bilo nepodnosljivo. Dobila sam oralno antibiotik i antibiotske kapi.
Jutro curke!
Nadam se da ste sve dobro!
Ena, juhuu sad lijepo miruj i uzivaj kod kuce!
..
Ja sam danas bas nadrkana od jutros na nas hzzo i licko senjsku zupaniju..znaci zovem da vidim za taj porodiljni jer mi takoder 14.5.tocno 45dana do termina i naravno ama bas nitko mi se ne javlja.. vidim da pisete da treba neki obrazac ispunit medjutim ne znam kako doc do obrazca i sl.a osobno tamo nr mogu otici jer naravno ne daju ulazak u urede nego sve telefonski i onda se ne javljaju! Bas su mi digli tlak. Ahh😫
Mocho ma to je za tvoje tjedne ok
Ena izdrzat ces, jos jako maaaalo💪😉
Mimoza lezim na boku pa sam mrvicu ga podbocim od iza, stavim jastuk ispod trbuha, izmedu nogu...
Čestitam Leonie, Fluffy, Selena, Danijela, Kolacic
Fenjer Rodiakol, sad Solgar, popij i 600mg ako su jake taj dan
💙
Fenjer sve ti je Bebac napisala. BH mogu biti bezazlene, ali i ne moraju. Ja sam u 28.tt završila u bolnici jer ih je bilo dva dana jako puno i omekšale su i počele skraćivat cerviks. Doktor je rekao da su to prerani tjedni za toliko jake kontrakcije. Iako ih CTG nije očitavao, znaci bile su bh. Na kraju je bila neka urinarna infekcija koju smo uspjeli u startu zalijeciti. Doktori su mi odmah rekli da je moguće da su kontrakcije učestalije i zbog infekcije. Tako da svakako prati.
Nadam se da nije nista 🤞
Magnezij citrat od Solgara pijem 1x ujutro i navečer 😊
Citala sam na internetu da je moguce zbog infekcije da su jace, a jos imam taj nekakav pritisak dolje, ali ni to nemam svaki dan pa sam zakljucila da mi se beba stisne nisko pa me smeta.
Pratim pa zovem svoju doktoricu ako krene danas.
Hvala vam cure na odgovorima. 😘
Jutro curke!
Nadam se da ste sve dobro!
Ena,juhuu sad lijepo miruj i uzivaj kod kuce!
..
Ja sam danas bas nadrkana od jutros na nas hzzo i licko senjsku zupaniju..znaci zovem da vidim za taj porodiljni jer mi takoder 14.5.tocno 45dana do termina i naravno ama bas nitko mi se ne javlja.. vidim da pisete da treba neki obrazac ispunit medjutim ne znam kako doc do obrazca i sl.a osobno tamo nr mogu otici jer naravno ne daju ulazak u urede nego sve telefonski i onda se ne javljaju! Bas su mi digli tlak. Ahh😫
U Rijeci sam ja bila prije mj dana zbog doznaka danima j nitko se nije javljso😤😤😤
💙
Dobro jutro drage trudnice!
Cestitam na zaokruzenim tjednima svima koje zaokruzujete i sretno na pregledima danas!
Dora bas mi je drago zbog vas!
Tonka da, negdje od 22tt je pocelo. Od tada sam na terapiji metildopom, pocela sam s jednom tabletom dnevno, a sad sam dogurala do 4 tablete dnevno. Za sada me nisu zadrzavali u bolinici, nekako se to uvijek izregulira terapijom, premda mi zadnja dva tjedna bas tlak divlja. Zato i idem ponovno na pregled u pon.
Curly bas mi je zao sto su takvi!Drži se!
Bebac kompletic je predivan! A i prekrasni ste!
38+6
Trancic, Bebac24, Vucica, Pcelica, sve ste lijepo detaljno obrazlozile i sve sam shvatila, hvala vam puno, puno. Trebala mi je kratka lekcija, super ste. 💪❤
Znaci u rodiliste jaje, na kolica kosara, moze nekad i spavati u kosari ako je prilagodena samostalnom koristenju. Jaje je za voznje, kad je dijete malo - max 2-3 sata. Mislim da cu uzeti ona Maxi Cosi Zelia po preporukama + jaje.
Samo jos jedno pitanje - sportski dio kolica - za sto sluzi, za koju dob?
ZeneeeFluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic cestitke na punim tjednima!! 🥳🥳
Sretno svima na pregledima danas 🤞
Zmya probaj si isprati uho sa fizioloskom, to je koma kad uho boli, nadam se da ce ti sto prije proci.
Ena super da si doma te zadnje dane/tjedne, taman se psihicki pripremis kako treba. Jos malo dolazi bebaaaaa 🥰
Dora, CurlySue saljem vam pozdrave, mazite svoje malisane danas 💞
.
BH kontrakcije imam pitanje za cure koje su mucile bh kontrakcije, koji Mg ste pile? Meni je jucer bio bas los dan, i po noci su me par puta probudile kontrakcije, nije mi ni normabel bas puno pomogao. Pijem od Solgara MgCitrat 400mg, ali nemam bas dojam da mi pomaze, tj ne znam kako bi bilo da ga ne pijem. Zasad danas ih nije bilo, ako se budu danas ponavljale zvat cu doktoricu da me primi na pregled, strah me nekako cekati iduci tjedan jer su se bas raspojasale. One navodno ne otvaraju?
Interesantno da su nam svima krenule od 20 i bile najjace do 26-27..i sad krecu opet pred kraj.
Pij 2x ujutro i navecer pa vidi razliku.
Tog pijem i ja i meni je ok.
Dali skracuju, evo nas sa skracenim cerviksom bas zbog njih. Ima nas dosta u grupi… Individualno je, nekog nece a nekog ce 2 zeznuti.
Ako su u satu vise od 4-5 javi se gin. Ali odmaraj i kad osjetis da dolaze mjenjaj polozaj.
E hvala ti na odgovoru, znaci mogu pojacati Mg bez problema. Ma ja sam ih dosad tu i tamo imala, najcesce navecer 3-4 i to je to, ali sad su bas uzele maha i kroz dan i kroz noc pa me malo trta uhvatila. Ako budu danas opet pravile ludilo zvat cu je pa nek me primi ranije.
Uopce mi nije jasno po kojim kriterijima to ide, nijedna moja frendica ih uopce nije imala, nemaju pojma o cemu govorim kad ih pitam. 🙈
Nema kriterija, u prvoj nisam imala ni jednu osim laznih trudova 2 tj prije poroda al to zbog nezamislivog stresa. A sad su krenule od 20tt tocno.
Sortiraj odgovore
Najstariji