Hvala krafnice moje drage, bas je bio dirljiv susret i tako sve iznenada, mi smo se oboje pripremili na to da se iduci put vidimo kad izadjem van s djecom i ja sam sebi u glavi poslozila da do 1.7. moram i mogu izdrzat kako god znam i umijem, tako da me ovo skroz izulo iz cipela. Njega sam nazvala normalna i pocela govorit da moze doc djecu vidjet i krenula plakat i jecat od uzbudjenja, usro se od straha da se nesto dogodilo jer ja ne mogu do zraka od plakanja i on smije doc..majko mila, al se nisam mogla sabrat od srece, luda zena!
Moram vam prijavit da su mi nalazi stitnjace tsh, ft4 PERFEKTNI, a secer hba1c (secer zadnja 2mj) savrsen, skupa sa guk profilom (4.3/4.4/4.6/3.6/4.8/4.4)..ali sam bome cijeli dan uzasno iscrpljena, gladna i umorna! Nakon zadnjeg vadjenja sam pojela jogurt i snitu kruha, a onda navalila na moto kekse ..osla se izdojit, vama malo natipkat i sad cu zaspat ko top!
Cimerica s bebom osla kuci, nas dvije opet solo u miru i najvaznije, u MRAKU 🥰😴
Laku noc ljepotice moje trudne 🥰🥰🥰🥰 i Curly posebno laku noc tebi i nasem malom frendeku 😊💙😘😘
Kako volim procitati lijepe vijesti Dora draga, tako sam sretna da je tata konacno vidio svoje male lavice, mogu misliti koje emocije su vas obasule, sigurna sam da amsu i oni to osjetili, ljubav je najbolji lijek i najjaca snaga ❤ Sto kaze, kakvi su mu dojmovi oko svega? Al ce veceras slatko zaspati!
Curly tako me rastuzio taj hladni i nehumani pristup, pa strasno...jao da nisi dovoljno toga pretrpila zadnjih nekoliko dana, zivot ti se okrenuo naglavce,briga o djetetu, prvi put si mama, rodila prije 6 dana, pa kako nemaju malo ljudskosti 😔 Ti i Dora ste nasi heroji i toliko puno mi znaci sto ste tu i sto dijelimo sva nasa iskustva, mi mislimo svakodnevno na vas i na base male hrabrice 🥰 Bit ce to sve dobro, uvijek mozete potraziti pomoc Roda, imate nihov sos telefon i grupu potpore na fejsu.
Zmya a jebemu misa, jos uvijek ide iscjedak? 😔 Bas su te grubo pregledali ali vjerojatno je neka zilica puknula pa treba dva tri dana da stane krvarenje. Ne ide ti u prilog ni to ato puno radis. Malo uspori i sa fizickim aktivnostima sok ti iscjetci malo ne stanu...
Bebac ma kakvi veliki, meni ste bas krasni 😍😍 a Mickey mouse je top, Mikele ce biti pravi frajer u tome 😎😍
Cure, ne znam jeate li vidjele ali Next online shop je ponovno otvoren i salju u Hrvatsku 🎊🥳😀
Koliko gresaka u pisanju, pa prestrasno...uzasna sam 🙈
Gdje nam je Vrapcic?
Avokado drago mi je za superrr pregled🥳
Bebac neka vi rastete, divni🥰svi smo sad vec trbusasti😉
Curly, Dora drzite se, naspavajte se, mislimo sve na vas❤Dora drago mi je za superrr nalaze. Uopce ne sumnjam da neces izdrzati, ti si lavica💪
💙
https://ibb.co/FwGYKwK mislim da smo najveci u ovoj nasoj grupi 🤦♀️🤦♀️
Ali nema veze, evo sastavljen ormar pa napokon imam i ogledalo 🥰🥰🥰🥰
Koji lijepi trbuscic, neka ste i samo rastite 🌻
Ja sam bas navikla na svoj trbuh i mislim da ce mi nedostajat taj osjecaj kad rodim. Upravo me sad maleni udara u svim smjerovima. Samo da me ne bole prepone kad hodam bila bi milina.
Inace gledam ovu trakicu sto nam je potpis i bas sam se sjetila kako sam se ukljucila u grupu kad su nam potvrdeni otkucaji, i bili smo na pocetku trakice. Sredina mi se cinila tako daleko, a kraj pogotovo. A vidi nas gdje smo sad. Ne mogu vjerovati...
Umjesto da spavam vidite kakvim se razmisljanjima bavim 🤣
Dobro jutro drage moje. Evo ja idem pravit kavicu i na posao danas. Jucer smo bili kratko u ducanu, dosla doma krepana, leda ubijaju, a i ona se bas uzvrtila, a i jucer sam cijelo jutro provela sjedeci za laptopom i radila, bas cemo vidjet kako ce danas dan bit. Vidim nije bilo nocnih ptoca, osim yvette sa svojim razmisljanjima 😘 imas pravo, prvo ni nisam htjela stabit trakicu dok bar 12 tt ne prode, a vidi nas sad, pocinju lagano odprojavanja.
Bebac bas ste divni 🥰🥰
Mocho super za pregled 💪😘😘 nema razloga za brigu pogotovo ako i sama kazes da imas manju, glavu, pa nisu sve bebe iste 😘
Dora suoer za nalaze 😘😘🥳🍾🎊 nismo ni sumnjali ❤️
Trudy, pitala si za tecaj, evo stavljena je taman nova obavijest. Nek se slobodno javi putem maila :)
https://ibb.co/jg8vFcP
Cure zelim vam ugodan ostatal dana i sretno na pregledima tko ima i punim tjednima 🥳🍾🎊😘
Nadam se da ce nam se vrapcic javit uskoro i da je sve okej 😘😘
Baby girl 💜
Dobro jutro 🍩🍩🍩!!!
Dana jos malo radis pa porodiljni? Sad je sve teze sjediti zbog leđa i trbuha
Vrapcic di si nam?
Mocho i meni prije 2tj receno da mi skracen cerviks, ali meni jako puno, 21mm, iako na nalazu pise 23, negdje se zeznuo. Isto mi beba ful nisko i pritisce, ali imam strasan pritisak. Meni je rekao izdrzite bar do32.tj. Voljela bih do 34., ali ne znam, pritisak je sve veci. Koliki je tebi cerviks? Drago mi je da je
bebica super🥰moja imala duge noge, te mjere su svima razlicite
Rio i meni bebica skratila cerviks jer je ful nisko kao i kod Mocho
💙
Dobro jutro 🍩
Uf, isla ja kao ranije spavat, nije bas pomoglo. Naravno da se nisam mogla namjestit, pa rostiljanje s boka na bok, pa pisanje i evo zore 🥱🥴
Dana hvala ti na linkicu, prosljedim prijateljici 🙂
Vidim da mi se bebolinac nesto premjestio u trbuhu, imam kvrgetinu na desnoj strani 😁 ali nadam se da je glava i dalje dolje.
Sretno danas svima 😉
Jutro cure!
Anavo5 hvala ti za kremu, bas cu pogledati u dm-u danas, znaci Ziaja kasmir, imammosjecaj da ce minse svidjeti, volim jake, slatke i teske mirise 🤭
Žuža i ja sam prvi put izaala iz rodilista kao da me vlak pregazio,u donjem dijelu trenerke i nekakvoj uakoj majici a iapod se nazire steznik do sisa 🤣 Kosa masna u nekakvom repu, faca izmucena i nenaspavana ali osmijeh od uha do uha, dok smo dosli do Cri. prosli smo pored valjda 5 svadbi jer je bila subota, ljudi sredjeni, vesele se a meni na majici 2 fleke od mlijeka ☺
Dok vam ovo sad pisem moj pas mi upravo sjedi svom svojom tezinom na glavi 🤣 Dakle, postao je nemoguc, nema sanse da se odlijepi od mene. Neki dan ga mama odvela malo kod njih doma i kaze da je trcao kao lud po kuci i trazio mene a onda sjeo pred vrata i cvilio, sestra ga morala vratiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji