Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    06. Svibanj 2020. 10:34

fenjer

Vucica

fenjer

ZeneeeFluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic cestitke na punim tjednima!! 🥳🥳
    Sretno svima na pregledima danas 🤞
    Zmya probaj si isprati uho sa fizioloskom, to je koma kad uho boli, nadam se da ce ti sto prije proci.
    Ena super da si doma te zadnje dane/tjedne, taman se psihicki pripremis kako treba. Jos malo dolazi bebaaaaa 🥰
    Dora, CurlySue saljem vam pozdrave, mazite svoje malisane danas 💞
    .
    BH kontrakcije imam pitanje za cure koje su mucile bh kontrakcije, koji Mg ste pile? Meni je jucer bio bas los dan, i po noci su me par puta probudile kontrakcije, nije mi ni normabel bas puno pomogao. Pijem od Solgara MgCitrat 400mg, ali nemam bas dojam da mi pomaze, tj ne znam kako bi bilo da ga ne pijem. Zasad danas ih nije bilo, ako se budu danas ponavljale zvat cu doktoricu da me primi na pregled, strah me nekako cekati iduci tjedan jer su se bas raspojasale. One navodno ne otvaraju?

Neke bh mogu otvarati, mislim da je to kod mene bilo, zato bolje provjeriti s Dr. Ali uz terapije I mirovanje opet sam se zatvorila. Ja pijem onaj direct od natural wealth 375 mg, ali iskreno ne znam koliko to pomaze. I dalje ih povremeno osjetim,ali traju kratko, onda kad sam u bolnicu isla jedno 2 dana mi je trbuh bio neprestano tvrd kao u grcu, sad dodju i prodju. Jucer mi je bio prvi dan bez terapije Cordipin pa cemo vidjet 🤞

Drzim fige da te nece opet poceti muciti, bas su iritantne.
    Ma ici cu sigurno k njoj ako mi i danas bude tako, ali zasad hvala bogu nijedne, optimisticna sam 😁 jucer kako su krenule tako sam ja i odmah panika pa vjerujem da ih je jos moj stres pojacao 🙄
    Mirujem i ne forsiram se pa mi nije jasno otkud, mozda bi trebala vise setati? 😂🙈

Hvala ti 😘 I ja se nadam da kod tebe nije nista. Evo ja nemam nikakve infekcije sve sterilno, kaze Dr da neke zene imaju osjetljiviju maternicu, a svaki put kad beba ritne ona reagira I stisne se. Sad kome je osjetljivija reagira vise. Ja najcesce kad osjetim bh( a prepoznam ih sad jer ostanem bez zraka I srce lupa) osjetim I malog kao da se premjesta unutra ☺️

• Bebac24
    06. Svibanj 2020. 10:35

RitaM

Trancic, Bebac24, Vucica, Pcelica, sve ste lijepo detaljno obrazlozile i sve sam shvatila, hvala vam puno, puno. Trebala mi je kratka lekcija, super ste. 💪❤

Znaci u rodiliste jaje, na kolica kosara, moze nekad i spavati u kosari ako je prilagodena samostalnom koristenju. Jaje je za voznje, kad je dijete malo - max 2-3 sata. Mislim da cu uzeti ona Maxi Cosi Zelia po preporukama + jaje.

Samo jos jedno pitanje - sportski dio kolica - za sto sluzi, za koju dob?

Od 6mj vecinom. Kad se beba posjedne, a mozete i prije ako bebi bude pahalo, pa spustiti naslon. Nas sportski na prvim kolicima je bio ogroman i morala sam cekati makar je mali bio ogroman, imao je 8-9kg.
    A sad imamo peg perego koja su puno uza i manja tako da ce mu bit oko 5 mj ok mislim. 

Vucica
    06. Svibanj 2020. 10:39

RitaM

Trancic, Bebac24, Vucica, Pcelica, sve ste lijepo detaljno obrazlozile i sve sam shvatila, hvala vam puno, puno. Trebala mi je kratka lekcija, super ste. 💪❤

Znaci u rodiliste jaje, na kolica kosara, moze nekad i spavati u kosari ako je prilagodena samostalnom koristenju. Jaje je za voznje, kad je dijete malo - max 2-3 sata. Mislim da cu uzeti ona Maxi Cosi Zelia po preporukama + jaje.

Samo jos jedno pitanje - sportski dio kolica - za sto sluzi, za koju dob?

5+ 😁😁
    Ja imam Zeliu i Cabriofix jaje bez baze jer nam baza nejde na auto, pa vezemo pojasem. Kosara se pretvara u sjedalo i ne stoji samostalno jer se kao ovjesi na drzace na kolicima. Mislim prva 4-6 mj sigurno kosara a onda po bebi vidis kad je spremna, nemoj me drzat za rijec nisam tako daleko dosla u istrazivanju 😂 

Trancie
    06. Svibanj 2020. 10:42

Ivcy a da posaljes mail na onaj njihov glavni!? Pa da te upute 🤷🏼‍♀️Ili bar obrazac posalju! 
    RitaM meni je mala do 6 mj bila u kosari , onda u sportski dio... ali sitnija je bila pa je stala; inace je i preporuka da djeca do 6 mjeseci su sto vise na ravnom , ako se dobro sjecam! 

Vucica
    06. Svibanj 2020. 10:44

Cure sretni tjedni I pregledi tko ima danas!!
    Dora predivno za muzica da je bio!!❤️
    Ena super da si kuci ☺️

• indy34
    06. Svibanj 2020. 10:45

Cure dobar dan..cestitke svima na punim nedeljama ..samo da se javim posle vas sve citam jos sam u posjeti ..nadam se da ste mi svi dobro ..

• RitaM
    06. Svibanj 2020. 10:46

Cure, hvala puno. Tako sam i mislila, cca 6 mj. Sad sve imam, zapisala sam da ne zaboravim. 😂 hvala vaaaam ❤

MissyR
    06. Svibanj 2020. 10:49

Evo mene da se malo javim ☺☺
    Cestitke na punim tjednima 🥰
    Zmya napokon porodiljni wuhuuu 🥳🥳
    Bebac trbuscic ti je krasan🥰🥰 kao i Mickey kompletic 🤩🤩
    Dora  a mogu mislit srece kad je tata vidio svoje bemboline ❤💙
    Netko je pitao za gacice u predradaoni, jooj  provela sam tamo 2 smjene doktora skoro jer sam dosla zatvorena i na prve trudove...pa to sam zaboravila 😅😅 stave vam zelenu krpu izmedu nogu i neki lastik da to drzi i njihovu spavacicu (tu kod nas)..i onda vas puste da setate skacete po lopti lezite i svako toliko dode neki doktor i sestra pa vam lijepo svi gledaju 🍑 i koliko ste se otvorili stvarno nakon toga srama nema 🤣
    Tockice vidim da smo tu u grupi sve opsjednute tockicama evo mojih kolica https://ibb.co/7QcVZwG znaci morala sam ih kupiti cim sam ih vidjela nisam htijela ni jedna druga 🤩🤩

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    06. Svibanj 2020. 10:49

Rose, ma to je strasno. Zar cijeli zivot mora stati zbog korone, neke stvari se eto ne mogu.. telefonski obavit, uz sve to pokusavam mail naci, naravno na internetu uopce nema kontakt kao mail, samo brojevi telefona na koje se i dalje nitko ne javlja. Reko ajde, mozda su na pauzi ali sad stvarno.. 
    Naravno u brizi sam jer mi je muz zbog korone ostao bez posla za ovu godinu definitivno a mozda i iducu jer se ne zna sto ce biti s tim. (Zivimo u turistickom mjestu gdje nema uopce posla osim te sezone glupe) i sad zivimo od tih mojih komplikacija koje su eto ovaj mjesec cak dosegle 3tisuce kuna, prosli 2800kn itd.minimalac minimalaca valjda, a bit ce nas cetvero, tako da.  Fucking drzava nas odbila za djecji zbog prosjeka proslogodisnjeg naravno i limita koji prelazimo cak za 4kn.. 
    Sto reci, sorry curke na davljenju al bas sam bjesna🙈
    ..
    Svim curkama koje pune tjedne cestitke, a onima koje imaju preglede sretno!!

• CurlySue
    06. Svibanj 2020. 11:00

Pusa svim krafnicama  😁 cestitke na punim tjednima. 
    Ena, sad lijepo miruj jos tih par tjedana i sve ce bit super.
    Sto se tice gacica i predradaone, taj sam dio preskocila, meni su dali pelenu 🙈🙈🙈 u radaoni, sram je nestao tek na izgonu 😂
    °dojenje - inzistiraju odmah stavljanje na dojku, makar ne imale mlijeka. Neke cure su imale problem s hvatom prvi dan, i opet vam ovisi kakva sestra radi. 😒
    Danas je situacija drugacija. Otisla sam pitat sestre odmah po promjeni smjene i bile su toliko divne i dosle si cak dvije izdajat sa mnom, pokazivat, isprobavat, masirat... Ma predivne. I rekle su da spustim izdajalicu dole da mi ju steriliziraju kako bi lakse izdajala. Soba za izdajanje je stradala u potresu i ne znam kako to sve sad funkcionira, al vidjet cemo popodne 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.