I ja svašta čitam za tu koronu. Katastrofa.
Još više me strah jer mi šefica u ponedjeljak ide za Njemaču na dva tjedna. Mislim da čim se ona vrati ću ja sama sebi karantenu napravit i dva tjedna raditi od doma.
Lako za mene, al ovako kad je beba u pitanju, bolje da se pazimo svega toga.
Vrapcic zelim ti sve najbolje za rodjendan ❤
Missy cestitam na polovici puta 😊
Nikita a znas da brinem..bilo bi cudno da ne brinem. Sto se kila tice i ja sam na +2 samo mini stomak od mene, a jedem sta mi se jede i kad mi se jede.. Moja dr.se ne brine oko toga. Te slala dr na ogtt?
Trudnicku sam dobila sa 16 tjedana, tako je praksa kod moje ginekologice.
Bebac necu uopce vise komentirati situaciju, slazem se sa svime sto si napisala. Neznam uopce koju bi rijec upotrijebila za pojedine ljude. A ne fali ih.
M_maaree tako su i meni prije par tjedna bili takvi nekakvi bolovi, kad sam se okretala, obuvala, dizala, zapravo kod mene su bila jaka i brza probadanja kao da me netko pika. I na kraju na uzv sve ok. I eto prošlo... Drži se, bit će sve ok ❤️
Bebac ovo zaista grozno zvuči, tako je meni jučer prijateljica rekla da su njihovi susjedi prošli granicu bez da ih je itko išta pitao 😳
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
M_maaree, Kolačić, Snoopy hvala curke 😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage moje evo me, javila bi se i ranije da mi nakon pregleda mobitel nije upao u lokvu, sterilizirao se i susio do sad 🤪
Dakle, pregled je prosao super iako sam se skoro rasplakala kad sam usla od stresa. Ja zatvorena, plodna voda ne curi, bebac pritiska mjehur pa mi zato curka malo, iscjedak normalan, mjere odgovaraju u tjedan, prasica je stavila ruku ispod glave i prekrizila noge, kaze on da je kao na plazi 🥰 Posteljica je opet sprijeda i rekao je da zato ne osjecam izrazenije udarce i da se ne brinem, tek od 25.tjedna. Uf, ne da mi je pao kamen sa srca nego Srđ!
A sad idem citati sto ste pisale, ljubim vas 😘
Hvala cure na cestitkama 🥰
Cestitam i ja na pregeldima dobrim i napunjenim tjednima 😊
Kaktusica cekamo te da nam se javis sa pregleda
Vrapcic sretan ti rodendan 😘😘
Bebac sto se tice korone moram priznati da sam i ja danas prilicno tuzna ma cak i depresivna zbog te korone, neodgovornih ljudi, ma u strahu sam a do jucer sam bila ok ajde mislila si nece to toliko uzet maha ali stalno vijesti iskacu i rade mi paniku pomalo...ma najrade bi plakala
url=https://lilypie.com]
Drage moje evo me, javila bi se i ranije da mi nakon pregleda mobitel nije upao u lokvu, sterilizirao se i susio do sad 🤪
Dakle, pregled je prosao super iako sam se skoro rasplakala kad sam usla od stresa. Ja zatvorena, plodna voda ne curi, bebac pritiska mjehur pa mi zato curka malo, iscjedak normalan, mjere odgovaraju u tjedan, prasica je stavila ruku ispod glave i prekrizila noge, kaze on da je kao na plazi 🥰 Posteljica je opet sprijeda i rekao je da zato ne osjecam izrazenije udarce i da se ne brinem, tek od 25.tjedna. Uf, ne da mi je pao kamen sa srca nego Srđ!
A sad idem citati sto ste pisale, ljubim vas 😘
Bravo! Sad mozes biti mirna i uzivat dalje 😊
Mokvica cestitam na curici i ljubim taj mali prstic u zraku 🥰 ma samo da se oni nama rode zivi i zdravi, svaku bih bebu ugnjavila 🤗
Mare Ozbiljno shvati mirovanje i nemoj se bedirati zbog toga. Za par mjeseci ce se isplatiti sve 😊
Vrapcic zelim ti najsretniju i najuspjesniju godinu u zivotu draga. Uzivaj u svom danu sa dragim, dok jos mozete u dvoje uzivati u romantici 😁🥰
Indy Bas cudno da nisi smjela vodu piti. Tolika razlika izmedju De i Austrije, svasta. Hajd bitno je da je sve dobro proslo. Mi odmah dobijemo rezultate, kao kad nam i zeljezo vade iz krvi.
Kaktusica cestitke na dobrom pregledu i sljedeci put bez stresa. Petak 13. ne mora biti nesretan 🤗
Daisy Zao mi je zbog frendice. Ne dao Bog nikom takav razvoj situacije.
kaktusica super prošao pregled. Čestitam :) Valjda i njoj paše ovo toplo vrijeme pa misli da je na plaži.
Sortiraj odgovore
Najstariji