Bas mi je zao za negativna iskustva koja ste imali. Nazalost u svakom zitu ima kukolja. Ja sam imala negativna iskustva u splitu-hitni prijem gdje sam dvaput poslana kuci bez pretraga i osjecala se kao debil. Prvi put imala spontani, a nisam ni znala da sam trudna. Drugi put hidronefroza pocetnog stupnja sto sam naravno doznala tek kad sam otisla privatno. Toliko sam razocarana da se bojim poroda. Blago vama sto imate vise bolnica za izbor.
Bezobrazne med.sestre prije nekoliko godina sam imala napad bubreznih kolika i dok sam cekala nalaze preko 2 sata i previjala se od bolova, dosla je sestra i rekla mi da zovem nekog da bude sa mnom. Toliko me bolilo da nisam imala snage pricati pa sam nesto promrmljala da nitko od mojih nije tu, toliko me bolilo da nisam obavijestila ni obitelj gdje sam. Volim patiti u samoci a nisam imala snage objasnjavati. Sestra je na to rekla "toliko dugo zivite tu da nemate ni jednog prijatelja". Skupila sam snage i rekla joj da se gubi. Ona se kao zgrozila i vise nije dolazila.
Plan poroda nemam, osim sto ne zelim da me rucno sire ako ne bude isao vaginalni porod, osim ako ne daju epiduralnu sto je ovdje lutrija a ne standard. 🤔 Mislim da cu sama na porod jer se sama i najbolje opustim.
Panda pridruzujem se rodendanskim cestitkama !! 🥰🎉🎊
Fenjer mene su zvali iz hzzo nakon sto su dobili e-doznake da im dostavim i druge stvari vezane uz otvaranje porodiljnog (obrazac place, ugovor o radu, kopija tekuceg)
Bebac nemas nikakvu dijagnozu vezano uz preskakanje srca? Znam da aritmija moze biti povezana s poremecenim radom stitnjace. Meni se nekad javlja, ali ja imam blok desne grane sto je bezopasno, ali ima te neugodne simptome.
Rose zao mi je zbog pritiska, odmaraj...nekako sam preskocika to sto ti se dogada, drzi se 😘
Ely jesi dobila neki antibiotik?
Cestitke svima na punim tjednima i urednim pregledima !!
Vezano za kiretazu...meni su predlozila oba ginekologa na zivo tj.bez anestezije jer se tad maternica malo stisne i manje se ostecuju stijenke nego kada vas uspavaju. Ali ja to jednostavno psihicki u tom trenutku nisam mogla,da je mama ili nerko bio uz mene mozda bi i istrpila bol ali ovako sam ipak bila uspavana.
Mmaree bas kao iz bajke, bebac ce uzivati u svom krevetcu lijepom ❤
Curly bas mi je zao da je doslo do toga...nadam se da ce sve biti ok s malenim borcem, saljem vam puno pusica i zagrljaja 🤗🤗🤗😘😘😘
Cure koje ste na komplikacijama, molim pomoć. Od ponedjeljka napokon idem na komplikacije 🍾😀, e sad mi nije jasno je li : 1. Doznaku od doktora za otvaranje nosim poslodavcu koji će mi dati ispis plaća, a onda odmah drugu doznaku, kopiju osobne i računa skenirano šaljem u hzzo ili 2. Doznaku za otvaranje dam poslodavcu, a hzzo ne šaljem to za otvaranje već im se javljam tek iza 25.-og kada šaljem novu doznaku skupa sa svom drugom dokumentacijom? Nadam se da nisam previše zakomplicirala i da je pitanje jasno 🙈😅 Help
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Marmar ja sam ovaj mjesec otvarala i komplikacije i porodiljni Komplikacije sam otvorila pocetkom mjeseca, ginekolog mi je rekao da je poslao na e-zdravstveno i da poslodavac mora uci u to, a da se javim oko 20. da zatvorimo komplikacije i otvorimo porodiljni te iza 25.ogjos jednom da se javim da posalje doznake poslodavcu i hzzo.
Kod mene je tako islo. S tim da me 27.og zvala gospoda s hzzo da doznake ima, ali da joj posaljem obrazac o placi, kopiju ugovora i presliku tekuceg.
Najbolje ti je pitati ginekologa kad budes otvarala.
Svea, Yvette zao mi je zbog ruznih iskustava☹ bas ima svakakvih prica...citam i ne vjerujem...
Yvette bebica je dosta nisko, cerviks mi se skratio na 21mm, ali pokusavam biti pozitivna i nadam se sto duze izdrzati🙏
💙
Ahaaaa, ipak je 2 😀. Ma toliko sam toga pročitala o otvaranju komplikacija da više nisam mogla razabrati što je što 🤔.
I još taj neki zahtjev za komplikacije koji se inače ispunjava u hzoo, a sad nije više tamo - kako da dođem do njega? P.s hvalalalalaa ♥️
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Rio uzas stvarno kako se ponasajj nekad... bas bahato o bezobrazno. Koda mi zelimo bit tu; dakako ima i obrnutih slucajeva ....
Curly jojjj sve su cure pitale pa se necu ponavljat, nadam se da se ti dobro oporavljas , a da je bebolino ok.., i bit ce veliki djecak 💙
Ja sam danas otisla do Lidla kupila si trudnicike farmerice.. 38 broj taman mi ...cak sam se iznenadila kako su me i stisle malo, ali kontam da ce se opustit!!!
Mrvičak bilježi me za opet sljedeći četvrtak ...
Pregled je danas prošao valjda ok, bila sma na CTGu kojih 20ak min ,okretali me dvaput jer malom nije pasalo valjda ,šarolik je bio ctg.
Uzv je sve u redu ,malo mu je brzo srčeko kucalo ,al onda se baš bio probudio i skoro odgurnuo doktorovu ruku sa uzv sondom koliko se jako promeškoljio... Ugl Jako smo blizu 2800 g , mjerama i svime odgovara ,proroci uredni. Kad sam pitala za kontrakcije doktor je samo odgovorio "dobrodošli u klub" kaj god da to značilo...valjda da sam blizu termina pa da je to pod normalno .. Simpa mi je kako me zove Mišo lol.
Al da ,doktori bi mogli malo biti rječitiji ,al sad kako imamo tjedne preglede ispada da nema nekaj puno za reći...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji