Pepili ocito nam je svim jarcima taj OKP u krvi 🙃 A takva sam i ja kao i ti, skupljam, trpim, sutim ali kad naidje neki triger pa okine iz mene izlazi lava 🌋🔥
Rose bas ti hvala za info za ogtt, mogla bi onda i tamo otici. Ma samo da to obavim i skinem s dnevnog reda. Thank you 🌹
Dana trebala bi na gin.pregled, sad razmisljam.dal da idem nekamo privatno ili na polikliniku, uputnicu cu nabaviti, samo da znam kakva je otprilike procedura. Hvala ti 🌷
Auuuu koliko ovnova vatrenih na forumu 🐏🔥
Evo punih 30 danas.. jos par tjedana pa moze van sto se mene tice hehe.
Mirna je zadnja dva dana javi se tu i tamo vecinom kad jedem. Ali dok se javlja necu panicariti. Kako su rekli 12 pokreta najmanje dnevno jel? To sam negdje cula. Navecer je najvise aktivna i ispuca neznam koliko pokreta pa me to umiri haha
Bas ste se raspisali o horoskopskim znakovima hahah nista necu povatat 🤣 ja sam vaga, uvik nesto razmisljam i planiram, al u podznaku skorpion. Kazu da se on manifestira od 30te al ocito mi je krenio ranije (pitamo li moju svekrvu)
A muz mi je rak, teski emotivac al voli drzat sve u sebi pa opet nije dobro 😅 beban bi trebao bit ili rak ili lav pa cemo vidit s cim vu se borit hahahha
Taman sam vidila od roda za petrovu, super, bas mi je drago za curke koje ce tamo rodit da ce imati podrsku❤️ nadam se da ce uskoro bit i za ostala rodilista, puno ce to znacit
Bas ste se raspisali o horoskopskim znakovima hahah nista necu povatat 🤣 ja sam vaga, uvik nesto razmisljam i planiram, al u podznaku skorpion. Kazu da se on manifestira od 30te al ocito mi je krenio ranije (pitamo li moju svekrvu)
A muz mi je rak, teski emotivac al voli drzat sve u sebi pa opet nije dobro 😅 beban bi trebao bit ili rak ili lav pa cemo vidit s cim vu se borit hahahha
Taman sam vidila od roda za petrovu, super, bas mi je drago za curke koje ce tamo rodit da ce imati podrsku❤️ nadam se da ce uskoro bit i za ostala rodilista, puno ce to znacit
I ja sam vaga muz rak i beba ce biti racica 🤣❤
Ja se isto nadam da ce dopustit pratnju do mog termina. Ne vidim kakav to veliki rizik mozemo bit ni muz ni ja kad ne vidjesmo nikoga vec mjesecima 😁 uostalom, nek nas tamo testiraju i ako je sve ok nek nas puste skupa.
Curly nadam se da ce te pustit malcu uskoro, jako mi je ruzno da ste razdvojeni i da uopce ne mozes do njega 🙁
Kad smo kod horoskopa, meni je rodjendan taman na curlyn termin, samo se njen malac ipak sad prosvercao da ne bude rak 😁
Evo zene za pratnju: https://ibb.co/CVqRkCV
Ja bi da i sv duh! ajme ovo mi je uljepsalo dan!!!
I ja sam vaga muz rak i beba ce biti racica 🤣❤
Veselo 😁😁 mislim da cu morat nabavit set klijesta za izvlacit sve sto ne valja i sta im je na mislima... 😅
Čestitke svima koji pune tjedne! Evo i mi danas punih 29 i Panda sretan rođendan! 🎂
.
Vinogradska - frendica je slala mail, malo prije su odgovorili da se ne zna još kad će biti omogućena pratnja.
.
Cure iz Pule i Istre - na Tv Novoj je bio prilog o novom rodilištu, emisija Zapadna strana, ima snimka na njihovoj stranici/you tubu. Izgleda i zvuči savršeno, samo da i bude stvarno tako
.
I za kraj, za sve nas koji čekamo lubenice…
https://ibb.co/4dW64fB
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Cure cestitke na punim tjednima, panda draga zelim tebi i seki sve najbolje za rodjendan!
Jos jedna jarcica u grupi..
Daisy suoer da bebica raste 😘
Rose evo na mail im se javi pances dobiti povratnu info :) dobro je amneris napisala, samo pgz.hr
https://ibb.co/WxXngZw
Mrvicak, ja sjela naslon rubni od kutne i spustila stol i milina 💪
Stonse horoskopa tice, on vaga ja riba i bas se lijepo nadopunjujemo, neke karakteristike nikad nisam istrazivala 😂
Nikita cestitam na 29, lina tebi na 30 🎊🍾🥳
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji