Yvette, Mimoza hvalaaa cure, nadam se🙏🙏🙏
Lola ma sta malo mrsavija, superrr je bebica, a sad ce ona i jos dobiti
Ja bih spremila stvari i u bolnicu. Ako je i krenuo sluzni, jos se neko vrijemr izdrzi, a i ti si u sigurnim tjednima. Mozds je stvarno i od pregleds
Valentina cestitam na uspjesnom pregledu, bebica superrr napreduje
💙
Lola bravo za dobar pregled i bez straha. Smiri se. U kojim intervalima dolaze bolovi? Jesu li redovni, na koliko minuta? Sluzni cep zna curkati danima.

Svea, rose, mimoza, yvette panda hvala curke 🎊🍾🥳
Rio hvala, da da za stalno 🍾🥳🎊
Lola, bebica je dovoljno vslika i vjerujem snazna da nemas brige ako i zavrsis u radaoni 😁 nsmoj se bojati, bit ce sve u redu ❤️
Valentina super na pregledu 🎊🍾🥳

Baby girl 💜
Lola sretno ako je krenulo ❤️❤️❤️ Meni je sluzni ispao cca 3tj prije poroda 😂🙈 Al s obzirom na tvoje kontrakcije, mozda zbilja bude uskoro... Sretno, sretno!!

Lola bebica je dobro napredovala, ti si u super tjednima. Nema straha, samo hrabro. 🥰
Valentina lijepo za dobar pregled.
Rio to je kanta za pelene sa kasetama. Tommee Tippee Sangenic Tec.. Meni osobno super stvar... Svaku pelenu zamota posebno, kao da radi one kobasice povezane. 🤣🤣

Brbica ako se uopce ne javlja, otidi na uzv. Mozda imate drugaciji ritam. Ja i moj smo zadnjih dana neuskladeni. Kad sam ja budna, on se ne javlja. Kad spavam, tad je aktivan. Skuzim samo kad divljacki udara jer me prebaci u neki polusan.
Netko je pisao, mozda indy da lose spava?
Meni se dogada unatrag 7 dana da ne mogu spavati dulje od 3 sata u komadu. Zaspim kasno u noci, a vec sam budna oko 7, vucaram se po kuci do rucka pa onda odspavam 2 sata, pa tako i kasnije popodne. Kao beba.
Lola bas sam uzbudena, ti si sad i sluzbeno u terminu jeli tako? Bit ce sve u redu 💕 Nema razloga da ne bude...Javljaj nam se 😘 Bas kao sto su ti cure rekle, ako je sluzni moze i danima tako

Ajmeee lola kakvo uzbudjenje.. krenulo je za pravo 😱
Ne mogu vjerovati cure ☺️

Ena cek, cek, cek. Kanta koja mota pelene? Ako sam ja to dobro shvatila. Znaci bacis pelenu u nju i ona ju smota?
Imas kasetu, i ubacis pelenu kroz mali otvor, zavrtis na vrhu i ona zapravo zamota u vrecicu pelenu i tako dalje. Pogledaj na youtube.. Meni je to super jer zadrzava sve mirise...
Evo ovako to izgleda https://ibb.co/0ZgHbJt

Rio i Zaara prestrasno kakav ste tretman dobile😥.. Nitko to ne zasluzuje, pogotovo ne u takvom stanju..
Lola ako je krenulo onda neka je sa srecom🥰
Ajme, sve se nadam da ce svi dopustiti pratnje cim cim prije. Glupo je da svaka bolnica vodi svoju politiku. 🙄 Al eto nezz zasto su se zene kod nas tek sad aktivirale. Valjda i dalje takav mentalitet. Ja od pocetka saljem mailove na sve zivo i nezivo
Dobila sam Monural prah, posto sam prije 2 tjedna isto zbog infekcije pila klavocin, pa mi ne mogu ponovno neki jači antibiotik dati. Naoružala sam se s brusnicom i nadam se da će imati ok ishod.
Mrvicak uzimam isto 2 dnevno utrogestana.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji