Pratnja mora proci epidemioloski upitnik i mjerenje temperature u trijaznom kontejneru ispred bolnice i pridržati se higijenskih uvjeta. Tečaj neće biti uvjet za pratnju.
Super😊
Pišu li možda i za druge Zg bolnice kakav info?
Rioda se nadovezem, imala sam prvi spontani, i moja doktorica mi je rekla: ajde obicno to prvo bude tako.
Od soka sam to nekako probavila, nakon toga vanmaternicna i ona mi kaze ETO TI TVOJE SRICE NECE TE PA NECE. jebate koda igran loto pa me nece. Pukla san tu, svasta joj izgovorila i makla se. Koza jedna.
Ajme, ne mogu vjerovati, čitam tvoje, čitam sto pise Rio.
Ne razumijem sad niti ikad ću takvo ponašanje.
Sve je meni to jasno, svega se nadgledaju i naslušaju, ali svatko od nas radi i di bi došli da se tako ponašamo.
Još prema ženi u takvoj situaciji.
Zao mi je da ste sve to prosle...
Amneris ja spadam pod viskovo pa me ocito zato moja nije zvala. Hvala ti🤗, probam
Dana super, hvala🤗
Maggy odlicne vijesti, vjerujem da ce i drugi dopustiti pratnju
Rio citam i suze mi idu, kako su neki ljudi odvratni, ma fuj☹😤
Maree ajmeee, preslatko je🥰
💙
Zaraa i ti si imala ruzno iskustvo, ma joj, otkaze bih im svima podijelila
💙
Za sad samo petrova 😉
Saznala sam uzrok. Nazalost, upala plodnih ovojnica 😣 i samo se molim da ce s neuroloske strane s bebanom biti sve ok. Za sad je uzv mozgica dosta dobar, al mora primiti transfuziju,sto je normalno za te tjedne.
Nisam zapamtila, netko me pitao za ime. Ovaj bebolino ima ime vec 8 godina 😂 samo ga je trebalo docekat. Takoder, uz mamu i tatu lava ne moze on biti rakic, odlucio je biti rogati bikonja 😁

Rio, Zaraa zbilja odvratna iskustva. Užas. Pa takvima bi se trebala oduzeti liječnička dozvola. Mi smo poslije te jedne situacije koju smo imali na Merkuru tijekom Ivf - a pitali jednog čovjeka koji radi upravo to, u lijecnickoj komori i rekao nam je da se za takve stvari koje nam je taj doktor priuštio da se oduzima inače liječnička dozvola momentalno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Za sad samo petrova 😉
Saznala sam uzrok. Nazalost, upala plodnih ovojnica 😣 i samo se molim da ce s neuroloske strane s bebanom biti sve ok. Za sad je uzv mozgica dosta dobar, al mora primiti transfuziju,sto je normalno za te tjedne.
Nisam zapamtila, netko me pitao za ime. Ovaj bebolino ima ime vec 8 godina 😂 samo ga je trebalo docekat. Takoder, uz mamu i tatu lava ne moze on biti rakic, odlucio je biti rogati bikonja 😁
A zao mi je☹a zasto do toga dođe, zna li se uzrok? Oprosti na glupom pitanju...moze li se to na vrijeme prepoznati? Pretpostavljam da ne...
Drago mi je sto je uzv bebaca dobar🙏
💙
Stvarno ne mogu vjerovati koja iskustva ste imale Rio i Zara! Kako se uopće netko može nazivati doktorom ili medicinskom sestrom, a da u sebi nema grama humanosti. Nažalost mnogo je takvih primjera, kao i u svakom zanimanju. Ok ako nisi stručan, neću ulaziti u to, ali da nemaš nimalo empatije prema pacijentima, e to ne mogu shvatiti.
Mrvicak jesu ti stigli nalazi?
Curly od čega se uopće javlja ta upala? Ne sumnjam da će dječak izdržati sve, palčići su stvarno mali borci. Zao mi je sto ga ne možeš vidjeti i sto se sve ovo dogadja u ovako nekom lošem vremenu koje sve još vise otežava.
Je li ja nisam upratila koji je bio razlog sto ja nasa Ancy izgubila bebu?
Ja sam išla kod doktorice zbog menstrualnih bolova i kontrakcija i propisala mi je utrogestan narednih 10 dana uz mirovanje. Izgleda da se radi o jakoj bakterijskoj infekciji koja mi je uzrokovala kontrakcije. Ali srećom nisam
Otvorena i bebica je dobro.

Za sad samo petrova 😉
🙏 ❤
Svea ajde probat cu nekako doci do tog zahtjeva da ne stavljam svoj mail aa imenom i prezimenom bas tako javno 🤭
Vidim da spominjete horoskopske znakove, nisam bas u to al vjerujem u neke specificnosti svakog znaka. Ja sam riba, muz skorpion. Mali je ovan a sada ce bebac biti blizanac. Pravi miš maš 😅
Sto se tice pratnje na porodu, rekla mi je dr da ce se moci dozvoliti pratnja na porodu ali da ce biti jako oprezni sto se tice posjeta i da vjerojatno nece biti dozvoljeno. Iskreno, samo da bude sigurno za bebu a ionako ce mi odgovarati samoca nakon poroda 🤭

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji