Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 14:49

Maggy kako si me razveselilaaaa! Jel to 100% da ne padnem u depru ako nije 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    30. Travanj 2020. 14:59

Juhuuuu pratnja!!!!! Jos samo da je uvedu u sva rodilista. 
    Nadam se najboljem! 
    Bas mi je ulipsalo dan.
    Sta se tice horoskopa, ne virujen u te gluposti, sta ce se desit i tako to, ali o horoskopskim znacima virujen.
    Ja san inace ovnica sa podznakom skorpiona 😂
    Muz puz je vodenjak.
    Jednom sam procitala da se moj znak najbolje slaze sa vodenjacima i lavovima i stvarno kad pogledam cilo svoje drustvo sve sami vodenjaci i lavovi. 
    A bebili bi nam mogla bit rakic.😍

💞girl💞

Zaraa
    30. Travanj 2020. 15:02

Rio  dobro je nisi ubila tamo.
    Nikad necu razumit ljude u toj struci pa budu tako bezobrazni zato to i je "poziv" a ne posao jer moras imat empatiju i suosjecanje sa ljudima.
    Ako ti se ne radi daj lipo otkaz, ajde u konzuma pa vuci gajbe (ne omalovazavam nikoga, Boze sacuvaj, samo svakaka susa se danas naziva med sestron, al malo ih je onih pravih).

💞girl💞

Zaraa
    30. Travanj 2020. 15:03

Rio da se nadovezem, imala sam prvi spontani, i moja doktorica mi je rekla: ajde obicno to prvo bude tako.
    Od soka sam to nekako probavila, nakon toga vanmaternicna i ona mi kaze ETO TI TVOJE SRICE NECE TE PA NECE. jebate koda igran loto pa me nece. Pukla san tu, svasta joj izgovorila i makla se. Koza jedna.

💞girl💞

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 15:04

Fenjer moj muž je imao rak, Non hodkin limfom i inače ti je Merkur referentni centar za limfome i naravno prvo je išao tamo na liječenje. Tamo su ga krivo skroz liječili i nakon kemoterapije su mu rekli da je on zdrav čovjek, on je osjećao da nešto ne štima i otišao u drugu bolnicu, kad je tamo rekao rekli su mu da on doslovno umire i da me mogu vjerovati da je još živ nakon potpuno krive terapije. A ja sam imala očajno i odvratno skustvo na IVF odjelu, a ti doktori ti isto rade sa trudnicama i na porodima i ne želim više nikada biti u doticaju ikakvom s njima. Ne želim imenovati liječnike, ali grozna iskustva zbilja. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

30. Travanj 2020. 15:05

Rio ajme koje grozno iskustvo! potpuno te razumijem kad kazes neces tamo krociti vise. uzas!! koja kuja!! pa ima srece sto je nisi pljusnula u zaru svih strahova i emocija. 
    to je u trudnickoj ambulanti bilo? meni je tamo neugodna bila ona plava starija s naocalama, ali ne u ovolikoj mjeri. 
    bas mi je zao sto ti se to dogodilo, ja bi se vjerojatno slomila i samo plakala i jecala, ne bi se u tom trenutku ni snasla odgovorit joj.

kaktusica
    30. Travanj 2020. 15:06

Rio bas strasno, koja bitcherka bahata  neka si joj rekla 😡😡 
    Amneris jesi li ti bila pitala za hranu u Ri? Ja mozda nisam.mjerilo jer sam davno rodila, ali meni je hrana bila skroz ok. Ono,nije to gotel ni mamina spiza ali za bolnicke uvjete mwni skroz ok. Ja nisam.nesto razmazena niti imam neke prohtjeve ali bilo bi npr.za dorucak kruh u kombinaciji svjezi sir/maslac/marmelada/sunka, bijela kava/kakao/caj/mlijeko, za rucak tih par dana je bio oslic s blitvom, pileci rizoto, gulas a pire krumpirom, za veceru slicno kao za dorucak ili gusta juha, jogurt... Caja je uvijek bilo u bokalu kao i keksa. Ja stvarno nisam.bila gladna. E da, bilo je od voca jabuka i banana. Moji su mi donosili neke gulostine tipa cokolada, moje omiljene kekse (Moulino Bianco Pan di Stelle) i burek 🙃🙈😄
    Uf al sam se najela, cekam da malo splasne pa idem do plaze prosetati sa sestrom, uzet cemo si kavicu u termosicu i lec malo na sunce 🥰

30. Travanj 2020. 15:09

Vrapčić123

Fenjer moj muž je imao rak, Non hodkin limfom i inače ti je Merkur referentni centar za limfome i naravno prvo je išao tamo na liječenje. Tamo su ga krivo skroz liječili i nakon kemoterapije su mu rekli da je on zdrav čovjek, on je osjećao da nešto ne štima i otišao u drugu bolnicu, kad je tamo rekao rekli su mu da on doslovno umire i da me mogu vjerovati da je još živ nakon potpuno krive terapije. A ja sam imala očajno i odvratno skustvo na IVF odjelu, a ti doktori ti isto rade sa trudnicama i na porodima i ne želim više nikada biti u doticaju ikakvom s njima. Ne želim imenovati liječnike, ali grozna iskustva zbilja.

o moj Boze 🙈 trebali ste ih tuziti! uzas, grozno! sva sreca pa sam poznaje svoje tijelo i da je osjetio da nesto ne stima. 

m_maaree
    30. Travanj 2020. 15:12

Uspjela sam vas bar nesto iscitat,brzo pisete hehe..

Panda sretan rodjendan ❤❤
    Curly nadam se sa ces brzo vidjet bebu,a ostalo ce sve biti uredu ❤❤
    Dora ❤❤

Evo nama.stigla posteljina i ostalo pa postavili samo da vidimo kako cw izgledat.. Rastopili smo se 😊😊
    https://ibb.co/DMjhNLM

• anav05
    30. Travanj 2020. 15:25

Vucica

svea

Curly drago mi je čuti da ste i ti i beba dobro 😍 nadam se da ćeš ga uskoro vidjeti, bez obzira na koronu, nema mi smisla da ga ne smiješ vidjeti, jer i ti si u bolnici i nemaš vanjskih kontakata. Čini mi se da je Dora na Duhu isti dan smjela do beba… uf. Drži se 😘
    Rioja sam rogati ovan, ali mi ovnovi smo vatreni pa nas ne mogu ni usporedit s jarcevima 😎😅

Evo jos jedne Ovnice :) ja sam ovan podznak lav, a dragi lav podznak ovan 🔥🔥

Ja sam isto ovnica, muž lav.
    I danas je bome vatreno.
    Valjda mu ta lavlja griva ne sjaji najljepšim sjajiem pa je sav živčan.
    Ne znam jesmo li progovorili 10 riječi od jutros.
    Ali isto nije loše, odmorim se malo od tih nekih ideja😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.