Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 13:28

Daisy čestitam na urednom pregledu. 🎉🎉 Naša malena je imala 1492 grama sa 28+5. Tako da ti je to sve ok. Bez brige, bebe su različite. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    30. Travanj 2020. 13:33

Vidim da ste na temi horoskopa. Ja sam osjećajna ribica i cijeli život polijevam ove vatrene i rogate. Starci ovan i lav, dragi je bik.🔥🔥🔥🐏🐏🐃🦁
    Mala mi je taman na granici blizanca i raka, a ja se nekako nadam da će ipak biti račica da imam nekog u svom vodenom timu.💧💦🌊

Pepilli
    30. Travanj 2020. 13:34

Ajme ,Rio sad si me nasmijala.... 
    Ja sam jarac tj koza  ,suprug ovan. Nemam puno za reći,ja sam picajzla za sitnice i organizaciju, malo OCDam a njega ne  živa sila za takve stvari ,bitno je da sve funkcionira iako nije možda sve na svom mjestu.... Karakterno je on milina ,ne sjećam se da je ikada na nekog podigao glas ,iako su muški šutljivi i baš ne komentiraju ,privržen je i nježan, i uvijek spreman pomoći. Ja sam ugl mirna i staložena, Iako skupljam frustracije u sebi pa kad prekipim bude verbalni horor( već dugo nisam ,veli šogor da je to valjda Trudnoća napravila od mene). Ako je tko gledao Brooklyn 99 moj suprug i ja smo tipični Amy-Jake par.... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Maggy_1
    30. Travanj 2020. 13:53

Cure sad Rode pisu da je od 4.5. dopuštena pratnja na porodu u Petrovoj i to bez potvrde. 

Maggy_1
    30. Travanj 2020. 13:54

Pratnja mora proci epidemioloski upitnik i mjerenje temperature u trijaznom kontejneru ispred bolnice i pridržati se higijenskih uvjeta. Tečaj neće biti uvjet za pratnju.

Trancie
    30. Travanj 2020. 13:58

Leptirice i Daisy cestitke na pregledima 💙💙
    Curlysue drago mi je da je palcic stabilno i nadam sr da ces ga sto prije moc vidjeti i drzati !!!! 💙
    Tema horoskop 🤣🤣🤣 podznake ne znam ali ja sam lav i cura bi nova trebal bit, a muz i starija curks su ovnovi 🤣🤣🤣🤣
    Dorice cekamo vijesti 💕

Maggy_1
    30. Travanj 2020. 14:00

Na Fejsu Grupa podrške za trudnice i babinjače u doba korone, u tu grupu smo se prijavile nakon njihovog online tečaja. 

Faustina
    30. Travanj 2020. 14:00

Pozdrav svima! Redovno vas citam, ali mi pisanje i objavljivanje nesto ne ide... 🙈
    Joj, kad bi bar to za pratnju vrijedilo i za Vinogradsku! Termin mi je 10.6. Mozda do tada i dozvole pratnju☺.
    Cestitam Curly na bebici i hrabrosti u svemu sto je prosla. ❤ 
    I veeeelika ❤❤ za dva malena hrabra Dorina cuda! 
    Hvala i na cestitkama nama koje su jucer punile tjedne! (Ja 34 😀), a cestitke svima koje danas zaokruzuju svoje!😊 

Maggy_1
    30. Travanj 2020. 14:14

Rio13

Maggy a nisam odgledala tecaj 😐 nisam bila tad 28+tt pa se nisam htjela prijavljivati

Rio sad idu sa vršenjem pritiska na ostale bolnice da se u svim bolnicama omogući pratnja. Vjerujem da će i ostale uskoro dozvoliti. Stožar upravo kaže da bi trebalo dopustiti pratnju na porodu ovisno o okolnostima. Napokon su o nama počeli razmišljati. 

30. Travanj 2020. 14:20

Rio, Vrapcic kakva losa lskustva imate s Mekrurom? Ako se smije znati.. Mislila sam ili tamo ili Petrova pa skupljam jos dojmove 😁 
    Mozda bude Petrova s obzirom da su sad tamo dopustene pratnje na porodima 🥳🥳🥳 bas me obradovala vijest, iako mi je termin tek u 8.mj 
    CurlySue nadam se da ces i ti uskoro vidjeti sina sada kada popustaju mjere po rodilistima. Drago mi je da ste dobro 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.