Nalazi gotovi.. E sad nezz dal da budem sretna, isfrustrirana ili neznam ni ja sta…
Znaci od 14-15 god imam te "probleme", i uvijek isti og srce zdravo, nije nista, to naleti, i ne treba se zamarati. Al jbt treba prezivit takve dane 😐 ugl nista pametno se ne vidi na holteru, par tih preskoka, najvise mi je srce kucalo 163 kad sam isla spavati, znaci stepenice, presvlacenje.
Kaze da do 140-150 otkucaja nije nista strasno.
Bitno da srce bez ljekova dalje radi normalno.
Ako me do poroda opet ulovi tako bas lose da idem kod svog dr na ekg. Evo ukratko 😊
Bebac meni se to ne čini loše! Ali vjerujem da je frustrirajuće kad neš konkretno ne saznaš, a problem je i dalje tu..
Curly mene je baš naljutilo ovo što sam pročitala o tvom tretmanu u bolnici.. te stvari se ne bi smjele događati.. nikad! Drago mi je da si ti pozitivna i sigurno će to biti sve super!
Panda super za plaću!🥳🥳🥳
Dora mljac! Uživaj u svakom lizu😋😋nadam se da nam nosiš dobre vijesti o oporavku beba i tebe
Cure i ja osjetim to čačkanje na lijevom i desnom boku, mala baš ruje ko krtica🤣🤣Vrapčić, mislim da stvarno nemamo brige, nisam čula da se ijedna beba rodila zdrobljena☺️☺️
Anavo kako si se farbala? Pramenovi ili baš farba? Ja sam jednom u trudnoći radila pramenove, i sad bih još 1.6. pofarbala izrast, ali s pravom farbom.. malo me prpa, ali ove prirodne farbe mi niš ne hvataju
Mozes slobodno, stavi 3%. U biti kakvu boju imas? Ako si tamnija 3% bez brige 😊
Hvala ti! Da, dosta mi je tamni izrast, a farbam se u boju meda!😘😘
Sto se tice farbanja kose meni je frizerka objasnila ne mozemo da naskodimo bebi sa farbom ,vec je samo problem u slucaju trudnoce moze dase desi alergija tjela na farbu zato recimo mene moja frizerka nije htjela da farba jel mi nije toliko hitno ..bar bilo na pocetku sad sam bas pobjelila al sad svakako nema farbanja pa cu da se strpim ..Moram priznati da sam se nasmijala na ovo da na koju god se stranu okrenete bebe prevagnu na tu stranu ,ja sam taj problem imalla pre par nedelja jel sam umislila da uvjek ona druga beba pritisce i lezi na onoj drugoj i to me tako nasikiralo pa sam se pomislila pa to nije moguce jel neko bi rekao da se onda ne sme spavati na strani ..al sigurno sto trudnoca odmice i sto su nam bebe vece daje neugodnije kod okretanja ..ja jedino pazim koliko je moguce da to radim polako da bas ne radim bezo jel onda bas zna da zaboli ...Sto se tice Sexa ..ja mislim da sam opet nevina 😂ja pozu da nadjem ne mogu,stomak mi je veliki vec ,nemam ni zelju a moj dragi je u panici da ce nesto dase desi i kad pomisli dase krecu u stomaku sve mu je to kako on kaze strasno ..tako da cekamo neko bolje vrjeme ..al mislim kod nas je to obostrano pa ja to tako ne dozivljavam kao problem ..
Vidim da ste obavile shopping u Pepcu, kakav je on s velicinama u odnosu na h&m??
Znam da je c&a manji, lidl s dvobrojima veci, ali za pepco nisam naucila 😂
Ja sam kupila baš danas i Pepco i C&A.
Recimo da ti je 56 C&A otprilike 1 cm uži sa svake strane od 62 Pepca. S tim da su po meni skoro jednako dugi🤷♀️
Nisam uzela ništa Pepco 56 niti C&A 62 da ti mogu bas po velicini izmjeriti😅
Nadam se da sam pomogla.
Evo da vam se javim malo..bas ste se raspisale 😊😊
Bebac, Zmya i ako ima jos koja cestitam na okruglim velikim tjednima😘😘🥳🥳
Zmya balkon ti je predivan🤩🤩
Pepco i ja sam bila jutros ima brdo brdo dobrih stvarcica za bebice,ali ja hvala bogu robice imam krcato pa ne kupujem bas...uzela sam samo neke carapice i dekice..i za starijeg par majica kratkih rukava..nisam mogla bas nista ne kupit 🙈
Dora veselim se svakom tvom javljanju Ivica i Marica su pravi hrabrici na tebe bas mi je "toplo oko srca"kad citam tvoje postove..i drago mi je da dobro napreduju 🥰🥰
Curly Sue drzim ti fige da izdrzite sto vise u 1 komadu bas grozno sto nisu reagirali na tvoje bolove nemam komentara na to..saljem ti puno pozitivne energije bit ce sve to ok 🥰🥰
Pepili uff ma ja te razumjem i ja bi non stop na mog dragog navaljivala i prije trudnoce ima nas pohotnica 🤣🤣😈😈...do nedavno smo imali zabranu odnosa do nedavno a sad kao moze ali sa oprezom pa dok se namjestimo pa ovako mi nije udobno pa me leda bole pa kuk pa odustanemo mozda 2 puta u ovoj trudnoci smo samo vecinom ja njega pocastim na kraju jer sam ga kao isprovocirala a na kraju nedam nista haha...ali vec imamo i smisljamo planove nadoknade 😝😝
Pregled ja sam sutra narucena privatno na pregled, jedva cekaaam 😁😁
I danas sam bas neka sretna jer vidim da pomalo popustaju te mjere zbog korone ducani su se otvorili nekako mi je sve pozitivnije danas ☺☺
Ostale cure nadam se da ste sve ok i saljem vam puse 💋💋
url=https://lilypie.com]
Dora mljac! Uživaj u svakom lizu😋😋nadam se da nam nosiš dobre vijesti o oporavku beba i tebe
Cure i ja osjetim to čačkanje na lijevom i desnom boku, mala baš ruje ko krtica🤣🤣Vrapčić, mislim da stvarno nemamo brige, nisam čula da se ijedna beba rodila zdrobljena☺️☺️
Anavo kako si se farbala? Pramenovi ili baš farba? Ja sam jednom u trudnoći radila pramenove, i sad bih još 1.6. pofarbala izrast, ali s pravom farbom.. malo me prpa, ali ove prirodne farbe mi niš ne hvataju
Baš farbala.
Opekla sam se jednom tako da idem samo frizeru.
Prvi put 2 dana prije + na testu i drugi put krajem veljače.
Sad sam se zapisala za prvi dio lipnja i to je to do jeseni.
I oprosti molim te, nisam ti čestitala uopce.
Stvarno sam nekulturna.
ČESTITAM OD SRCA I ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE😊🥰🥳👰
Vidim da ste obavile shopping u Pepcu, kakav je on s velicinama u odnosu na h&m??
Znam da je c&a manji, lidl s dvobrojima veci, ali za pepco nisam naucila 😂
Ja sam kupila baš danas i Pepco i C&A.
Recimo da ti je 56 C&A otprilike 1 cm uži sa svake strane od 62 Pepca. S tim da su po meni skoro jednako dugi🤷♀️
Nisam uzela ništa Pepco 56 niti C&A 62 da ti mogu bas po velicini izmjeriti😅
Nadam se da sam pomogla.
Pomogla si! 😉
Farba - ja sam jednom, plan je bio 3put u trudnoci, ali prvo korona, a sad i mirovanje pa do daljnjeg nista, plavusa, bojs bez amonijaka
Bebac drago mi je da nije nis ozbiljno...mnogima preskace, ubrzano lups
Ivcy??? Pregled?
💙
Bebac jel to dobro onda !? Nalaz 🤭ili si ti zelila da pokaze nesto !!!! 💕nadajmo se da ti se nece javljat vise to ... da umiru dodjes do kraja trudnoce!!!
Curke jel tko vec radjao u ljeto!!? Meni bas rodica kaze da je njoj babica rekla da di ce a djetetom na +40 izac u dugom rukavu 🤷🏼♀️, nakraju su malu izveli u kratkom bodiju i dole hlacice!!! ( 8 mjesec je u potanju bio)
Sortiraj odgovore
Najstariji