Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    26. Travanj 2020. 17:43

anav05

Bebac24

Dora bas je lijepo citati da si bolje, a ove problemcice projavi vec kad si tamo.
    Za bebolince vidis kako lijepo dobijaju. Dali su sad samo na tvom mlijekecu?
    Koliko si ono kg dobila do poroda? 5-6?
    Fenjer mislim da je njima jaako udobno ako ih smjeste medu njezine cicke😂😂tamo nema kosti hehehe
    Ajme koje lijepe slike mora 😊😊
    Ja sam imala dosta kontrakcija nakon skidanja holtera zbog naprezanja trbuha.. Jos me muz poslje nanervirao da sam mu rekla da je budala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Pa sam malo spavala, sad nam bili malo gosti i opet sam na kaucu.
    Ja se nadam da ce u skorije vrijeme dopustiti i kod nas bar pratnju ako ne posjete.
    Vjerovatno ste vidile ali evo, od sutra na dalje je 30% na sve u Pepcu 🤭

Di si procitala za Pepco?😊

A muževi su valjda tu da nerviraju.
    Zato sam ja svog poslala vani, nek se izlufta malo😅
    Kako si sada s kontrakcijama?

Nama rekla jedna sta radi u Porecu, i za Pulu pa je rekla vj da je u svim poslovnicama 😊

• anav05
    26. Travanj 2020. 17:53

Bebac24

anav05

Bebac24

Dora bas je lijepo citati da si bolje, a ove problemcice projavi vec kad si tamo.
    Za bebolince vidis kako lijepo dobijaju. Dali su sad samo na tvom mlijekecu?
    Koliko si ono kg dobila do poroda? 5-6?
    Fenjer mislim da je njima jaako udobno ako ih smjeste medu njezine cicke😂😂tamo nema kosti hehehe
    Ajme koje lijepe slike mora 😊😊
    Ja sam imala dosta kontrakcija nakon skidanja holtera zbog naprezanja trbuha.. Jos me muz poslje nanervirao da sam mu rekla da je budala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Pa sam malo spavala, sad nam bili malo gosti i opet sam na kaucu.
    Ja se nadam da ce u skorije vrijeme dopustiti i kod nas bar pratnju ako ne posjete.
    Vjerovatno ste vidile ali evo, od sutra na dalje je 30% na sve u Pepcu 🤭

Di si procitala za Pepco?😊

A muževi su valjda tu da nerviraju.
    Zato sam ja svog poslala vani, nek se izlufta malo😅
    Kako si sada s kontrakcijama?

Nama rekla jedna sta radi u Porecu, i za Pulu pa je rekla vj da je u svim poslovnicama 😊

Hvala na insajderskoj info😎

• SmileA
    26. Travanj 2020. 17:54

Cure ja trebam pomoc, savjet ili misljenje ako koja zna..koristim u trudnoci heparin inekcije Clexane radi trombofilije (snizen protein S)
    Naime, u petak sam isla na vadenje krvi za Nifty, i prije sam napomenula da koristim heparin za trombofiliju i da li ima kakve veze. Djelatnica je rekla da misli da nema da bude provjerila, da bi me nakon sto sam sve obavila zvali da ipak ima veze tj da bi trebala proci 24 sata od posljednje inekcije heparina, sto znaci da jedan dan moram preskociti inekciju, i nek ja to provjerim s doktorom dal smijem. Doktor mi je rekao moze nece nista biti. Tako da sutra onda ne uzimam inekciju i u pon ponovno vadim krv.
    Al mene svejedno brine da nesto ne bude, neko krvarenje ili nesto radi preskocene te jedne doze, nemogu si pomoci, pa ako koja zna da mi jos to potvrdi ili objasni. Trazim po internetu ali nigdje nista ne pise…helpajte🤗
    Znam da nisam s vase teme ali vas povremeno skicnem i pratim..na mojoj temi mi je samo jedna cura odgovorila da misli da se ne smije preskakati doza, i sad vise ni sama neznam

🌈💙👣🙏

kaktusica
    26. Travanj 2020. 18:06

Smile jo ja nista ne znam nazalost, mozda da nazoves laboratorij u Zg gdje se vrsi analiza Nifty ja?
    Dora bas mi drago da bebaci fino napreduju i da je Ivica vratio tezinu 🥰🥰 Godi njima kozarenje i mazenje s mamom ❤ A ti obavezno prijavljuj i najmanju bol kad si tamo.
    Ja se uglavnom spakirala, sama sve, meni je sestra u Ck, ovdje ti ja nemam nikoga. Sve ceka na jednoj hrpi, jos cu ova dva dana samo malo pospremiti i promjeniti posteljinu i muz se vraca u stan a mi odosmo...

• indy34
    26. Travanj 2020. 18:07

svea

SmileA

Cure ja trebam pomoc, savjet ili misljenje ako koja zna..koristim u trudnoci heparin inekcije Clexane radi trombofilije (snizen protein S)
    Naime, u petak sam isla na vadenje krvi za Nifty, i prije sam napomenula da koristim heparin za trombofiliju i da li ima kakve veze. Djelatnica je rekla da misli da nema da bude provjerila, da bi me nakon sto sam sve obavila zvali da ipak ima veze tj da bi trebala proci 24 sata od posljednje inekcije heparina, sto znaci da jedan dan moram preskociti inekciju, i nek ja to provjerim s doktorom dal smijem. Doktor mi je rekao moze nece nista biti. Tako da sutra onda ne uzimam inekciju i u pon ponovno vadim krv.
    Al mene svejedno brine da nesto ne bude, neko krvarenje ili nesto radi preskocene te jedne doze, nemogu si pomoci, pa ako koja zna da mi jos to potvrdi ili objasni. Trazim po internetu ali nigdje nista ne pise…helpajte🤗
    Znam da nisam s vase teme ali vas povremeno skicnem i pratim..na mojoj temi mi je samo jedna cura odgovorila da misli da se ne smije preskakati doza, i sad vise ni sama neznam

Stvarno ne znam ništa o ovoj temi. Možda neka od cura zna… ali vjerujem da tvoj doktor zna i da te savjetovao..m

Ako sam dobro procitala zvala si i dr.koji ti je rekao da nema problema i da se nece nista desiti ako preskocis jednu inekciju??!!ako ti je dr.to rekao onda nemas razloga dase brines jel pretpostavljam daje upucen zasto uzimas i sta je problem.?a zasto ti je ta djevojka odgovorila da ne smes da preskcis mozda je opet pitas ??ja nemam iskustva sa tim al koliko mi je poznato ni jedna od nas trenutno nema takvu terapiju al ako i ima sigurno ce neko dati se javi 

• Corrine
    26. Travanj 2020. 18:41

SmileA

Hej ja ga koristim doslovno od pozitivnog testa do sada kad sam u 29. tjednu, naravno da ti neće ništa biti ako jedan dan preskočiš, doktor je u pravu, i meni se događalo, idući dan samo nastaviš, ne brini ništa! Mene zanima da li trudnice sa trombofilijom mogu primiti epiduralnu pa eto ako slučajno netko ima nekakvu informaciju o tome pišite! Pozz

26. Travanj 2020. 18:47

Ja sma cijelo popodne spavala. Duphaston radi svoje. 
    Pohvatala sam slabo, ali znam da sam zapamtila za Doru. Žao mi je zbog intervencije na Marici vjerojatno, kako je netko napisao, vježbaju njezina pluća, ona je mali borac i bit će to ok. Samo neka ti ih duže stavljaju među sise. Tu im je najsigurnije i najljepše. ❣️❣️

• SmileA
    26. Travanj 2020. 18:55

indy34

svea

SmileA

Stvarno ne znam ništa o ovoj temi. Možda neka od cura zna… ali vjerujem da tvoj doktor zna i da te savjetovao..m

Ako sam dobro procitala zvala si i dr.koji ti je rekao da nema problema i da se nece nista desiti ako preskocis jednu inekciju??!!ako ti je dr.to rekao onda nemas razloga dase brines jel pretpostavljam daje upucen zasto uzimas i sta je problem.?a zasto ti je ta djevojka odgovorila da ne smes da preskcis mozda je opet pitas ??ja nemam iskustva sa tim al koliko mi je poznato ni jedna od nas trenutno nema takvu terapiju al ako i ima sigurno ce neko dati se javi

Indy34 ma vjerujem da, da mi ne bi doktor takvu informaciju nonsalantno dao, ali kad sam ga zvala sve je to bilo na brzinu razgovor i bojim se da mozda nije dobro shvatio sta ja pitam, ali ocito ja samo paranoiram🤷 nemogu si pomoci, iza sebe imam 2 spontana i sad u ovoj trudnoci opet hematom i neka krvarenja stalno od njega pa me svega strah..a ta cura je rekla da je ona kao tako cula da se nesmije preskociti a sad zasto neznam...po internetu nema ni jedne jedine informacije, ali dobro vjerovat cu da je to sve u redu tako i da ce bit sve ok, doktor najbolje zna

🌈💙👣🙏

dana130
    26. Travanj 2020. 18:56

Nikita kod nas je do nekih 10 padala i onda sunce. Tko bi rekao za rijeku i okolocu sa nema kise 😂
    Mimoza, samo ti dodi, 😘
    Dora ❤️ bar malo slikica sto vas ceka na ljeto s bebicama kad se svi laagano upute na more 🥰 ja se tome iskrenonnadam. 
    Bravo za ivicu i kilazu 💪
    A tvoja kilaze, a s obzirom na stres i sve, ja s caknocekivala da ces ti to brzo izgubiti, a i nisi ni orevise realno dovila za 2 bebbice. drgao mi je da rana zarasta. Drzim fige da bol nije nista ozbiljnije. Za bebeke ne bribi, napreduju ini sasvim lijepo ❤️❤️
    Kaktusice, iskreno tebe sam i cekala da prepozans lokaciju, jesmo da 😘
    Koji mir i zen, nigdje nikog, a na prvu mi ni more ne djeluje preehladno, muz se htio bacit al nije imao rucnik, iako mislim da je ipak jos frisko za kupaanje bar meni 😂 iako, na faxu smo obavezno za 1.maj bili moru, ah mladost 😂😂
    Indy, to vam malo stavljam da vidite sto vas uskoro ceka, nakon poroda kad se uputite prema moru 🥰
    Bebac, super za pepco, al mislim da se kod nas jos ne otvara 😑

Baby girl 💜

• SmileA
    26. Travanj 2020. 18:59

Corrine

SmileA

Hej ja ga koristim doslovno od pozitivnog testa do sada kad sam u 29. tjednu, naravno da ti neće ništa biti ako jedan dan preskočiš, doktor je u pravu, i meni se događalo, idući dan samo nastaviš, ne brini ništa! Mene zanima da li trudnice sa trombofilijom mogu primiti epiduralnu pa eto ako slučajno netko ima nekakvu informaciju o tome pišite! Pozz

Corinne ajme hvala ti puno🙏🥰sad si me umirila🤗 da i ja ga koristim jos od tranfera jer sam ja MPO trudnica..Da i mene to zanima iako mi je jos rano za o tome razmisljati, ali sam isto nesto citala da ne bi smjele pa eto ako tko zna svaka informacija dobro dode!☺️
    Corrine saljem zagrljaje🤗🤗hvala ti!😘

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI