Vucica mene ce slati na ogtt uskoro pa cu je onda traziti uputnicu i da krv izvadim. Onda jos nije doslo moje vrijeme za drugo redovno vadenje izgleda 🤷
Vrapcic imala sam davno, kad sam dijete bila. Ma da, pa uzas, da ne spominjem da od pocetka 3. nisam bila kod nje, a tek sam narucena sredinom 5. Po nekim ginekologima bi mogle i umrijeti koliko se trude 🙈
Fenjer ja sam vadila na pocetku trudnoce i onda sam jos jednom napravila kks i urin kad sam isla na ogtt. tak mi je dokica napravila. i u 28. tjednu senzibilizaciju jer sam Rh negativna. E i meni ti se tak dogodi ta slabost i tresem se sva i onda nest slatko pojedem i bude mi bolje. Al moram leci i otvorit prozor jer mislim da cu se srusit. Ja sam to pripisala niskom tlaku. Kakav ti je tlak?
Fenjer ja sam vadila na pocetku trudnoce i onda sam jos jednom napravila kks i urin kad sam isla na ogtt. tak mi je dokica napravila. i u 28. tjednu senzibilizaciju jer sam Rh negativna. E i meni ti se tak dogodi ta slabost i tresem se sva i onda nest slatko pojedem i bude mi bolje. Al moram leci i otvorit prozor jer mislim da cu se srusit. Ja sam to pripisala niskom tlaku. Kakav ti je tlak?
Pa doma mi tlak bude 110/70 vecinom, a kod dr uvijek 130/80 😂 ja isto moram nesto pojesti tad jer imam osjecaj da bi se onesvjestila. Tebi je zeljezo dobro?
Bit ce da je to Fenjer, da ce ti sada dati, ako ne obavezno pitaj. Meni je i urin dala i zeljezo.
A slabost i mene uhvati povremeno, a i zeljezo mi je nisko.
Rose da, migrena zna biti malo zeznuta. Nisam je imala od kada sam ostala trudna do nedavno, jos me doktorica na svakom pregledu pitala kakva je situacija s glavom a ja sve supeeer i evo ga na..
Nikita imas takve bunkere i tvrdjave u staroj barbarigi, neznam da li ste bili, mi smo cesto tamo i bas volim setati onuda ali u zadnje vrijeme ima puno previse ljudi neznam da li je zbog korone ali mislim da necu sad jedno vrijeme ici tamo. Sta na kamenjak ne puste ni bez auta?
Fenjer dati ce ti uputnicu za krv uz ogtt ja mislim, meni nije dala da radim ogtt ali sam neki dan vadila kks i jos nesto vezano za jetru jer je sumnjala na kolestazu.
Vađenje krvi- ja sam samo dvaput + ogtt. Da nije korone, vjerojatno bi me jos poslala
💙
Fenjer dokica mi nikad nista nije spominjala za zeljezo tako da je vjerojatno ok. Da, vidim da je i tebi tlak ok. Meni ti bude prosjecno oko 90/60. I onda se osjecam ok. Vjerojatno kad me ta slabost uhvati padne jako 🤦♀️
Snoopy, nisam nikad šetala u Barbarigi, ali vjerujem da je lijepo može se pješke na Kamenjak da, samo se ja nisam usudila
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji