Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Travanj 2020. 17:07

Rio13

Dorasuper da si opet kod bebica bila ☺️ Drago mi je da je i mlijeko nadoslo. Samo ti njih tamo maltretiraj da ti pomognu oko izdajanja i svega.
    Tranciei tebi je to na fb izbacilo 🤣 ja gledala, al nisam bila na cisto za narucit. Mislim da sam ovaj mj zavrsila sa shoppingom. Iduci cu nastojati higijenske potrepstine za sebe uzeti, sto treba za bolnicu itd.

I meni to izbacilo na fejsu🤣🤣🤣

💙

Žuža
    22. Travanj 2020. 17:11

Bokic svima!
     Vrapcic ja sam uzela u M&A desire to za izlazak iz rodilista. Jedva cekam da vidim svoju mrvicu u tom 🥰🥰
    Trancie i meni je danas fejs izbacio tu stranicu 😃 
    Ja sam danas izasla prvi put van do grada nakon valjda 4 i pol tjedna. Isla sam odnijeti doznake u HZZO. Opremila sam se kao da se idem u rat s koronom jedan na jedan 🙈 inace vidim sve one redove pred ducanima, pekarama, itd na tv-u, al sad kad sam to vidjela uzivo bila sam tak i preplasena i bijesna. ak opet otvore te mokre trznice tamo u toj Kini ja stvarno nemam rijeci. doslovno je cijeli svijet na koljenima radi jebenog sismisa! jedva cekam da ovo sve zavrsi!!

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 17:29

Mimoza baš gledam na C&a i brzo odu mali brojevi, al valjda ću nešto uloviti. Daa, buja curica moja. Ima trbuha, zbilja raste ko lud. Ali neka mrvica samo raste. Hvala ti! 🥰🥰🥰
    Rose morati ću i ja u živo nešto naći kad se dućani otvore. Ovako on line zbilja ima slabo za kupiti. Mene isto muči broj 50 ili 56, također su mi kao i tebi rekli da ima duge nogice. No mislim da ću uzeti 50 za izlazak iz bolnice, pa makar to obukla samo jednom. 😊
    Žuža daaa, biti će to posebno iskustvo kada izađemo iz rodilišta sa našim bebicama. 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    22. Travanj 2020. 17:30

Vrapčić123

Curke gdje ste kupovali one setove za izlazak iz bolnice?

Joj, ja sam ti svoju curu zamislila u nekoj haljini kad budemo izlazile🤗
    Jednu sam vidila u Nextu, drugi dan više nisu dostavljali zbog glupe korone
    I sad cekam😁😁

• indy34
    22. Travanj 2020. 17:32

Rio13

Evo ja sam ovako nesto slozila za izlazak.
    https://ibb.co/Vjy0VsK
    Benkica, majica/vesta na kopcanje, kombinezon, carapice, rukavice i kapica ☺️ Mislim da je to za bebu rodjenu u sred ljeta cisto dovoljno.

Jako je lijepo ja sam kupila neki kompletic u njemu ima pa ne znam koliko komada taj valjda za izlazak al ja sam mislila samo body dugi rukava,hlacice sa carapicama i kapa 🤔 a kad gledam sad ovo moram da se zapitam da mi se nece djeca posmrzavati jos i taj problem 😀bas mislim dacu sa uzmem i ovu kosuljicu dodatnu bas sam glupava 

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 17:33

Rio preslatko je 💕💕💕
    Anav05 joj i ja baš razmišljam kak bi bila slatka u nekoj haljinici. No ne znam je li to praktično? To me jedino muči. Inače bih uzela neku haljinicu, stramplice, benkicu i kapicu. ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    22. Travanj 2020. 17:34

Brbica iskreno i ja sam s epozitivno iznenadila 😁
    Rose ma uzas. Samo mi jos treba da padnem, a u zadnje vrijeme me zna tu i tamo malo i zaljuljat 😑
    Anavo, joj i ja bi najrade neku haljinicu za izlazak🥰
    Dora, samo se ti nama javi s lijeoim vijestima, a to hoces nas pohvatsti ili ne, nije tako ni, bitno, bitno da ste vas troje dobro i da napredujete. Drago mi je da mozes bar malo, biti s njima i mazit se 🥰❤️❤️
    Saljem vam puno pusa i zagrljaja 😘😘

Baby girl 💜

kaktusica
    22. Travanj 2020. 17:40

Dora bas mi je lijepo citati te 😍 Znam da te sad muci to s nadolazenjem mlijeka, nazovi Rodune s.o.s. savjetnice za dojenje, zene  su stvarno maherice za dati pravi savjet.
    Rose presladak je outfit 😍😍
    Mene cijeli dan boli i pece, jedva cekam da cude taj nalaz urinokulture da zapocnem s antibiotikom. Sutra idem kod urologa na uzv bubrega. Pijem sad i caj od brusnice, donijela mi susjeda iz dm-a onaj od Enciana, lakse mi ga je piti nego sok.
    Curly Sue kako si danas?

• indy34
    22. Travanj 2020. 17:44

Rio13

Indyja sam ti racunala isto body benkicu i hlacice sa stopicama (bijele su dosle u kompletu s bodi benkicom) i kao to je dovoljno. Onda mi je sister rekla da bi bilo dobro da ima jos nesto za preko bez obzira sto je ljetna bebica. Moja mama je onda narucila dodatno kombinezon i ta majica/vesta na kopcanje je isla u kompletu. Carapice imam jos od prije kao i kapicu. Seka mu je rekla jos kupiti jednu pletenu dekicu i to cu mu za izlazak namijeniti da ima nesto tetino sa sobom ☺️
    Vrapcic hvala. Sve je tako maleno i preslatko 😍
    Ja sam se uspjela naruciti kod svoje privatne za pregled. Mrvicak 06.05. me pisi 😁

Pa ja sam to nekako tako zamislila i dekicu narqvno al u ovom kompletu je bilo svakkao ta kao vestica pa nije problem da i nju spakujem jel sad kad zamislim samo body iako je dugih rukava je malo ..a oni ce biti moje mrvice bas male ...nista dodajemo na body hlqcice i vesticu ..😀necemo da odmah na samom pocetku slusamo pa hladno im je mali su 

• anav05
    22. Travanj 2020. 17:52

Vrapčić123

Rio preslatko je 💕💕💕
    Anav05 joj i ja baš razmišljam kak bi bila slatka u nekoj haljinici. No ne znam je li to praktično? To me jedino muči. Inače bih uzela neku haljinicu, stramplice, benkicu i kapicu. ☺️

A sad, prakticno...ne znam, ali ja bas eto tako bi😁
    Pa da, ionako ce biti u tome od bolnice do doma (nama doduse nije daleko), i s bakama, didama i tetama doma😊
    Prakticno imam sve od sutradan😅😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.