Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    01. Studeni 2017. 22:43

Hej zene ja sam evo vec danima u zaostatku i pokusavam vas pohvatati i sada kada sam sve procitala na rate, zaboravila sto sam sve htjela komentirati.. Preko facea mislim da cu lakse pratiti novosti :D.. Jedino ce faliti ova oznaka starosti bebe sto mi je bas neka orijentacija.. Steta sto svi nejdu na face 

Ofnica
    02. Studeni 2017. 06:30

Maslačak i ti dođi...da znate koliko nam je aktivnije tamo, brže odgovaramo, pod jednom temom su svi odgovori, puno lakse se je snaći...a ovdje na 10 stranica raspredamo o jednoj temi i to napreskokce, vise ni he znas sta je tko napisao...a imamo i slikice bebica koje su predivneeee!

Eloa
    02. Studeni 2017. 08:05

Da, super nam je tamo, ako i nemate fejs, isplati ga se napraviti samo zbog tog :D Očekujemo vas 

Maja 3
    02. Studeni 2017. 08:53

Hvala na pozivu,ali ja ostajem veliki protivnik fejsa.

Charmed
    02. Studeni 2017. 15:27

Ajde uspjele ste me nagovoriti :P

• blu5
    03. Studeni 2017. 22:54

Maslacak31

Hvala na pozivu,ali ja ostajem veliki protivnik fejsa.

A daj Maslacak, dodi nam.Nemas veze sa fejsom vec samo tu jednu grupu u kojoj nam je bas lipooooo!Nadam se da sam te nagovorila😘

Trenta
    04. Studeni 2017. 12:39

Maslacak dodji. 
    Charmed isto. Cekamo vas

Ofnica
    05. Studeni 2017. 07:04

Pa da Maslačak, Registriraj se samo za gtupu

LittleG
    05. Studeni 2017. 11:01

Poziv za Maslačak... Hajde da smo sve tamo

Charmed
    05. Studeni 2017. 16:16

Trenta

Maslacak dodji.
    Charmed isto. Cekamo vas

Ja već tamo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.