🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

katy_kaya

Broj poruka: 168

Prijavi adminu

Nada, 2-3 ml po nosnici max. Al da, ako nema problema, nema ni potrebe za ciscenjem. 
    Leeloo, neki program Simba mama, zena na instagramu ima profil pa vidi. Jel se isplati ne znam, ali mi je draze za sad vjezbat doma. Treba ti bucica, ona traka za pilates i nekakva lopta. Za sad mi se cini ok. 
    .
    Dohrana - koliko sam citala, indikacija za dohranu primarno je da beba u hranilici moze stajati uspravno samostalno, odnosno da je stabilna. Ne nuzno da se beba moze posjest sama, vec da moze stabilno sjediti u hranilici. Ja cu polako, pokusati slijediti knjigu “Beba za stolom”. 
    .
    Okretanje, ona se jos ne okrece, pocela je malo na bok kad digne noge u zrak i uhvati igracku. Ali poticem. 
    .
    Pozdrav svimaaaa. 

Leeloo101

Broj poruka: 1057

Prijavi adminu

katy_kaya

Nada, 2-3 ml po nosnici max. Al da, ako nema problema, nema ni potrebe za ciscenjem.
    Leeloo, neki program Simba mama, zena na instagramu ima profil pa vidi. Jel se isplati ne znam, ali mi je draze za sad vjezbat doma. Treba ti bucica, ona traka za pilates i nekakva lopta. Za sad mi se cini ok.
    .
    Dohrana - koliko sam citala, indikacija za dohranu primarno je da beba u hranilici moze stajati uspravno samostalno, odnosno da je stabilna. Ne nuzno da se beba moze posjest sama, vec da moze stabilno sjediti u hranilici. Ja cu polako, pokusati slijediti knjigu “Beba za stolom”.
    .
    Okretanje, ona se jos ne okrece, pocela je malo na bok kad digne noge u zrak i uhvati igracku. Ali poticem.
    .
    Pozdrav svimaaaa.

Hvala ti, pogledat ću... ni moja se ne okreće, dize noge u zrak. Ali se ne okreće. I ja potičem..  Ali ništa..  opet i tu je svaka beba individualna... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Hvala vam na odgovorima! ❤️
    Plave okice, ja nju isto obučem u onog medu kada idemo van i ako me izađemo istog trena poludi i plače, ali čim izađemo sve je super. Smetala joj je kapa jedno vrijeme, sada se priviknula. 😄 
    Baš je zahladilo. 🌬️

'21. 💙
    '24. 💛

pistacija13

Broj poruka: 407

Prijavi adminu

Ni mi se ne okrećemo 🫣 diže noge u zrak i zna zabacit na stranu. Ali kao da je malo lijen 😂 
    Stavila mu ja jučer igračke sa strane, kao da ga potaknem na okretanje. Frajer se tolikooo istegnuo, uzeo rukom i ostao na leđima 😂 skužila sam da mu jako dobro ide hvatanje, ali da nije zainteresiran za okretanje. Sve će to doći na svoje, svaka je beba za nešto više ili manje zainteresirana i nečemu naginje... 
    Ja trenutno navijam da počne biti više zainteresiran za spavanje 😂😂😂😂😂

Johicaa

Broj poruka: 287

Prijavi adminu

Jutro mamice , mi taman sa uzv kukova Roko je vrištao i plakao kao da ga skalpiraju a sad spava snom pravednika.
    Kaže dr sve uredu a dijagnoza EADEM na nalazu sta god to znacilo.
    Noc idealna jedno papanje do jutra s time da je zaspao u 7ipo mislila sam da ce bit vise papanja. Bilo bi super da sam se mogla namjestit od leđa da se fino naspavam..al ajde necu bit negativna.
    Sad kad se naspava ide ruckanje i setnja.
    Zelim vam svima lijep dan ♥️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Johicaa

Broj poruka: 287

Prijavi adminu

Tjemenica hvala vam na odgovorima , sinoc smo prvi put probali pa vidjet cemo kako djeluje za sada vidim da se mrvicu podiglo. Ako ne pomogne ovaj sampon kupujem mustelinu pjenu, iako sam ju odmah htjela kupiti al nagovori me teta  u ljekarni da je bolji sampon 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Leeloo101

Broj poruka: 1057

Prijavi adminu

Johicaa

Tjemenica hvala vam na odgovorima , sinoc smo prvi put probali pa vidjet cemo kako djeluje za sada vidim da se mrvicu podiglo. Ako ne pomogne ovaj sampon kupujem mustelinu pjenu, iako sam ju odmah htjela kupiti al nagovori me teta u ljekarni da je bolji sampon 🤣

Nama je mustela pomogla i cetkanje, ali nije bilo puno

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB

Broj poruka: 1146

Prijavi adminu

Bokić 👋🏻
    Nama noć malo lošija, ali šta da se radi, tako je kako je 🤷🏻‍♀️🙈
    Super za sve mame koje su se uspjele kol’ko tol’ko naspavati ❤️
    Pistacija 🤣🤣 mislim da sve navijamo da se počnu interesirati za što bolje spavanje 🙈
    Johica super za dobar nalaz za kukove, mozda je to neki njihov naziv dijagnoze, ali da nesto je dr bi sigurna sam napomenuo i poslao te dalje na pretrage 🙂
    Navijam da tjemenica prođe kroz par dana 🤞
    —-
    Mi usput bili kod pedijatrice samo informativno i rekla je da slobodno krenem s kašicama pa sam malo ostala zbunjena 🤔 nisam stigla pitati zasto vec sa 4 mj. ali sljedeci tjedan imamo redovan sistematski pa cu se vise raspitati.Ugodan dan svima 😉

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

ElisaDay.

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Jutro mame, mi obavili šetnju u nosiljci, usput odem do dm-a po par stvarčica i zamislite, neka baba mi dobaci da ju stavim u kolica da će mi biti lakše! Jer sam u jednoj ruci nosila što sam htjela kupiti a drugom gurala kolica...samo sam se okrenula i na kasu... Ne razumijem zašto neki ljudi imaju potrebe komentirati sve i svašta, još nepoznatim osobama ... I ja bi isto voljela da mi ona cijelu šetnju odradi u kolicima, nije sigurno moj prvi izbor gurati kolica, nositi nju i još kupovati sa strane što moram... Baš me izbace iz takta ovakve stvari ...Želim svima lijep dan ❤️

korni

Broj poruka: 1902

Prijavi adminu

Pozdrav mame, kod nas neki kaos sa svime, pa ne stizem do foruma 😂
    Pbtab nama je sad pred tjedan dana na pregledu rekla da mozemo krenuti kroz 15ak dana s dohranom..ako je s bebom sve okej, da se moze krenuti od 4 mj. I frendica mi bas neki dan rekla da je krenula s 4 mj. Ugl, ja ne planiram prije 5.mj, i onda cu vidjeti kako ce biti jer nas trenutno grcevi zezaju kao nikad do sad.. 😑
    Elisa mrzim takve upadice 🙄 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.