🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Hvala cure za svijete za nosic❤️
    Leloo ja imam stokke xplory signature edition i koristim kosaru i meni je super, jedino sto je teska i velika. Zasto je tebi nezgodna?
    A za onaj drugi nastavak nisam ni znala da je 0+
    Ja sam mislila kao da to smijem tek s njenih 5,6 mj..😂😂 bas cu proucit, al ne znam sad kad bude jos hladnije nekako mi je drago da mi u kosari bude jos

• plave_okice

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Lijep tjedan svima zelimo! Sunceko vani odmah uljepsa dan. 😊 Sto se tice kasica, razmisljam par dana prije 6. mjeseci krenuti. 
    Za vikend sam kupila domace sljive bistrice i zamrznula. Od proljeca jos imam borovnica iz svekrvinog vrta. A kupila sam i neke domace tikvice i zamrznula. 
    Ovo ostalo kako bude sezonski. Nadam se da bude gurmanica kao njeni roditelji, ali vidjet cemo. Veselim se konkretnijem kuhanju za nju. 🤗

Johicaa

Broj poruka: 287

Prijavi adminu

Gdje ste cure?Nas dvoje taman iz setnje, isli smo kupiti sampon protiv tjemenica jer sam primjetila malo da mu se skuplja blize čelu pa da na vrijeme krenemo. Uzeli smo najblazi sto ima u ljekarni marke Bebe. Jeste vi sto koristili vec? Do sada se kupao u par kapljica maslinovog ulja a od negdavno sa weledinom kupkom za bebe na bazi bademovig ulja.
    Spavanje za sada dobro jedno budnje tokom noci i jutranje papanje u 6ipo-7.
    Moje kile - nadam se da ce se sad smiriti buckanje jer sam shvatila da jedem premalo proteina pa sam ih pojacala. Vidjet cemo hoce li biti napada gladi.
    .
    Ugodan vam dan želimo 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Meni se kašice čine tako daleko, a doći će vrijeme za to dok si rekao keks. 😄
    I nama se pojavila tjemenica, ali mislim da ću ju rješavati kao kod sina. Namazati masnom kremom za guzu, staviti pamučnu kapu i nakon koji sat oprati i iščešljati dobro. Bili smo probali Mustelu pa nam nije pomogla previše. 
    Kako vaše bebe stoje s okretanjem s leđa na bok? Ona je počela pokušavati u zadnje vrijeme, ali nije još uspjela. Sva se razbaca. 😅

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Johicaa

Gdje ste cure?Nas dvoje taman iz setnje, isli smo kupiti sampon protiv tjemenica jer sam primjetila malo da mu se skuplja blize čelu pa da na vrijeme krenemo. Uzeli smo najblazi sto ima u ljekarni marke Bebe. Jeste vi sto koristili vec? Do sada se kupao u par kapljica maslinovog ulja a od negdavno sa weledinom kupkom za bebe na bazi bademovig ulja.
    Spavanje za sada dobro jedno budnje tokom noci i jutranje papanje u 6ipo-7.
    Moje kile- nadam se da ce se sad smiriti buckanje jer sam shvatila da jedem premalo proteina pa sam ih pojacala. Vidjet cemo hoce li biti napada gladi.
    .
    Ugodan vam dan želimo 😘

Mi imamo taj šampon ali nam nije baš pomogao, La Roche Lipikar nam je na početku kao malo smanjio, ali opet se vratila.
    Na kraju sam joj nauljila bademovim uljem, pustila pola sata, isprala i onda stavila Mustela pjenu. I tako dva puta na tjedan i evo tjemenica otišla. Nije imala puno, ali isto je bilo ružno vidjeti.
    Mi smo na trećem spavancu, uspjela sam napraviti ručak, pojesti, spas nakon onakve grozne noći... 
    Ako se probudi prije 4 ići ćemo u još jednu šetnjicu, treba se dobro obući jer je vani dobro zahladilo.

ElisaDay.

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Haru što se tiče okretanja, moja se već  nekih mjesec dana okreće na oba boka, pogotovo kad joj se spava, ako se okrene na bok i lovi ručicama moju ruku onda znam da je vrijeme za spavanac 🙂S trbuha na leđa se nekidan okrenula,sad ne znam di je zapelo jer otad više nije 😂 S leđa na trbuh samo na krevetu, na ravnom ne može još.  Ali polako, svaka beba je za sebe i treba ih pustiti da lagano usvajaju. Stavljati na trbuh svaki dan, malo s nogicama i ručicama okretati i sve će to doći.

Leeloo101

Broj poruka: 1057

Prijavi adminu

Sreća2012

Hvala cure za svijete za nosic❤️
    Lelooja imam stokke xplory signature edition i koristim kosaru i meni je super, jedino sto je teska i velika. Zasto je tebi nezgodna?
    A za onaj drugi nastavak nisam ni znala da je 0+
    Ja sam mislila kao da to smijem tek s njenih 5,6 mj..😂😂 bas cu proucit, al ne znam sad kad bude jos hladnije nekako mi je drago da mi u kosari bude jos

Ma problem mi je radi parkinga..pa ako muž nije samnom ogranicena .. aj baš baci pogled
    .
    @dohrana ja sam mislila sa 4mj...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB

Broj poruka: 1146

Prijavi adminu

Plave okice - super za toliko proizvoda, ti se bome fino pripremas za kašice 🥰🩷
    I ja se veselim kuhanju kašica 🤩
    Johica- evo moje dijete spava a ja umjesto da nesto radim, ležim 😂
    Imao je tjemenicu prije nekih mjesec dana i uzela sam od mustele neku pjenu i 7 dana sam ga kupala s time i otislo je, nadam se da ce i tvom malcu otici brzo 🤞🩵
    Haru - on je sada stalno na boku kad je na podu ali nikako da se okrene na trbuh, bio je jednom ali sasvim slucajno, i ljuti se jer voli biti na trbuhu jer sve vidi pa mu ja pomognem malo, ali nadam se da ce uskoro i to krenuti sam  i onda ce nam biti veselo 😂❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• plave_okice

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Mi smo jutros bile u setnji s pesicom. Odjenula ju u slafander. Nije bila sretna, ali eto mora joj biti toplo. Ljepse nam je bilo preko ljeta kad je stalno bila u bodiju kratkih rukava. A ne voli se oblacit. Dere se kao da ju netko kolje 🫣

• Sreća2012

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Haru

Meni se kašice čine tako daleko, a doći će vrijeme za to dok si rekao keks. 😄
    I nama se pojavila tjemenica, ali mislim da ću ju rješavati kao kod sina. Namazati masnom kremom za guzu, staviti pamučnu kapu i nakon koji sat oprati i iščešljati dobro. Bili smo probali Mustelu pa nam nije pomogla previše.
    Kako vaše bebe stoje s okretanjem s leđa na bok? Ona je počela pokušavati u zadnje vrijeme, ali nije još uspjela. Sva se razbaca. 😅

Meni je ona pocela skupljat nogice i onda se okrene na bok, ne znam kako al svako malo to radi. Skupi noge i samo se zabaci prema meni i priljubi mi se uz tijelo😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.