Dojim svaka tri sata po danu i jednom po noci. 😁
Isplati li se kupovati knjigu Beba za stolom? 🤨
Ja sam si instalirala neku aplikaciju Baby food chart, lijepo je naznacenon kad se smije koja namirnica..
Pedijatrica nam je rekla da krenemo malo prije nego napuni 6 mjeseci
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Pbtab za ne vjerovati, evo cijelo popodne grčevi.. jedan obrok u danu pojede kako treba, ostalo sve na pola. A pedijatri, šta reći, nisam ni očekivala da će nam svima isto reći 😂
Babyboy razumijem brigu oko kilaže, jer mi je i samoj tako s njom.. prošla je 4 mj a ima malo više od 6 kg (rodjena sa skoro 4) i nema šanse da je ovaj tjedan dobila šta na kilaži uz ove grceve. Bit će to okej 🫠
Purple super za aplikaciju, baš ću pogledati malo 🤗
Laku noc mame, nadam se da nas čeka mirna noć i lijepo spavanje ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pbtab u pravu si da je nesto rekli bi a ako to ists znaci svakako imamo kontrolu pa ce nam reci.
.
Sto se tice dojenja, on jede na svaka 2-2ipo sata ako slucajno zaspe prije jela produzi na 3 sata to je ritam tokom dana, a po noci zna to biti od 4 do 6 sati malo pojede i nastavi spavati. Ako slucajno po danu produzi na 3 h onda jede duplo vise dok ne krene bljuckat.
.
On isto ima 10 tj. I skoro 6 kg nije izgubio nista u pocetku jer je bio na formuli dok je bio odvojen od mene. Napredovao je vise od prosjeka u početku a sad ima neki sporoji ritam al ja mislim da je sve dobro dok god su nam bebe nasmijane a pelene mokre i pokakane. Svaka beba ima drugaciji metabolizam moj bucko ima na mamu tendenciju da se brzo deblja.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Mi smo na 68 već nekoliko dana. Od 62 nosi još uvijek bodije jer može ,ali neće dugo.
S dohranom mislim da nećemo krenuti prije 5 mjeseci. 🙂
Zna se okrenuti sa stomaka na leđa kad joj se više ne da, nekako se izvije i samo se prevali. Danas sam ju uhvatila da je dignula noge, savila ih i prevalila na stranu, ali ne cijelim tijelom . Baš se veselim tim pomacima. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Purple, ja sam cula super stvari sa knjigu, imam je doma ali nisam jos usla u detalje. Mislim si ima vremena al znam da ce proletit. Sigurno necu prije 6. mjeseca krenuti.
.
Korni, nadam se da grcevi prolaze.
.
Monny, ja sam dobila mengu nakon dva mjeseca 🥺 iako dojim, bas sam se iznenadila, al kad sam pocela pricat frendicama shvatila sam da je to cesce nego se cini.
.
Kilaža, ja nekad mislim da moja i previse dobija. Al zaista mislim da je to sve individualno i da ta dinamika kod vas nije nikako losa.
—
Zelim vam dobar dan, mi smo malo losije spavali. Prvo ona, a onda i ja neovisno o njoj iako sam mogla..
Jutro mame 🤗
Mi smo imale dva budjenja za hranu, nakon prvog se igrala sat i pol, nakon drugog nije ni zaspala..
Purple skinula sam aplikaciju, bacila brzinski pogled, čini mi se okej 🙂
Haru, katy kaya hvala cure, i ja se nadam da će brzo proći 🤞
Nek vam dan bude lijep 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji