🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

purple13

Broj poruka: 531

Prijavi adminu

Dojim svaka tri sata po danu i jednom po noci. 😁
    Isplati li se kupovati knjigu Beba za stolom? 🤨
    Ja sam si instalirala neku aplikaciju Baby food chart, lijepo je naznacenon kad se smije koja namirnica..
    Pedijatrica nam je rekla da krenemo malo prije nego napuni 6 mjeseci

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

korni

Broj poruka: 1901

Prijavi adminu

Pbtab za ne vjerovati, evo cijelo popodne grčevi.. jedan obrok u danu pojede kako treba, ostalo sve na pola. A pedijatri, šta reći, nisam ni očekivala da će nam svima isto reći 😂
    Babyboy razumijem brigu oko kilaže, jer mi je i samoj tako s njom.. prošla je 4 mj a ima malo više od 6 kg (rodjena sa skoro 4) i nema šanse da je ovaj tjedan dobila šta na kilaži uz ove grceve. Bit će to okej 🫠
    Purple super za aplikaciju, baš ću pogledati malo 🤗
    Laku noc mame, nadam se da nas čeka mirna noć i lijepo spavanje ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Johicaa

Broj poruka: 287

Prijavi adminu

Pbtab u pravu si da je nesto rekli bi a ako to ists znaci svakako imamo kontrolu pa ce nam reci.
    .
    Sto se tice dojenja, on jede na svaka 2-2ipo sata ako slucajno zaspe prije jela produzi na 3 sata to je ritam tokom dana, a po noci zna to biti od 4 do 6 sati malo pojede i nastavi spavati. Ako slucajno po danu produzi na 3 h onda jede duplo vise dok ne krene bljuckat.
    .
    On isto ima 10 tj. I skoro 6 kg nije izgubio nista u pocetku jer je bio na formuli dok je bio odvojen od mene. Napredovao je vise od prosjeka u početku a sad ima neki sporoji ritam al ja mislim da je sve dobro dok god su nam bebe nasmijane a pelene mokre i pokakane. Svaka beba ima drugaciji metabolizam moj bucko ima na mamu tendenciju da se brzo deblja.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Mi smo na 68 već nekoliko dana. Od 62 nosi još uvijek bodije jer može ,ali neće dugo. 
    S dohranom mislim da nećemo krenuti prije 5 mjeseci. 🙂 
    Zna se okrenuti sa stomaka na leđa kad joj se više ne da, nekako se izvije i samo se prevali. Danas sam ju uhvatila da je dignula noge, savila ih i prevalila na stranu, ali ne cijelim tijelom . Baš se veselim tim pomacima. ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Korni, baš mi je žao zbog grčeva. Nadam se da će brzo proći. 😟
    .
    Sve mame koje se brinete oko kilaže... Sve će biti dobro, vjerujete! Neki dobiju brže, neki sporije, manje, više. 🙂
    .
    Želim vam svima mirnu i što bolju noć. 🌃

'21. 💙
    '24. 💛

• Monny

Broj poruka: 265

Prijavi adminu

Žene drage, nakon godinu dana sam dobila  mengu 🤦

12/23 UZV ♥️✔️

katy_kaya

Broj poruka: 168

Prijavi adminu

Purple, ja sam cula super stvari sa knjigu, imam je doma ali nisam jos usla u detalje. Mislim si ima vremena al znam da ce proletit. Sigurno necu prije 6. mjeseca krenuti. 
    .
    Korni, nadam se da grcevi prolaze. 
    .
    Monny, ja sam dobila mengu nakon dva mjeseca 🥺 iako dojim, bas sam se iznenadila, al kad sam pocela pricat frendicama shvatila sam da je to cesce nego se cini. 
    .
    Kilaža, ja nekad mislim da moja i previse dobija. Al zaista mislim da je to sve individualno i da ta dinamika kod vas nije nikako losa. 

Zelim vam dobar dan, mi smo malo losije spavali. Prvo ona, a onda i ja neovisno o njoj iako sam mogla..

korni

Broj poruka: 1901

Prijavi adminu

Jutro mame 🤗
    Mi smo imale dva budjenja za hranu, nakon prvog se igrala sat i pol, nakon drugog nije ni zaspala.. 
    Purple skinula sam aplikaciju, bacila brzinski pogled, čini mi se okej 🙂
    Haru, katy kaya hvala cure, i ja se nadam da će brzo proći 🤞
    Nek vam dan bude lijep 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ivonicaa

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Hej mame, u veliiikom sam zaostatku s citanjem, pa idem pokusati bar malo nadokaditi 🙈🤭 Malac je puno bolje

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

ElisaDay.

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Purple znaš da sam se baš jučer mislila oću li je naručiti, nije baš jeftina ali sam čula da je odlična! Korni užas za grčeve, i moja je jako nervozna zadnje vrijeme, ne znam jesu zubi,grčevi ili oboje ☹️Što se tiče menge nema je na vidiku,nadam se da ni neće uskoro 🙏🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.