Pozz žene moje 🙂
Ja se probudila ujutro i nekako mi slabo. Evo malo prije dušu ispovračala. Bojim se da nisam nešto krivo pojela ili šta znam…
Dali se nekoj javilo odjednom ovako povraćanje. Inače nemam mučnine , sve je bilo ok.
Nadam se da nije neki virus. Mala ide u vrtić pa se sad brinem da nije nešto donjela… Ali svi su doma ok.
A sve može biti. I ja sam imala non stop povraćanje za vikend. Trajalo 2 dana pa se smirilo. Inače mučnine imam od početka, one su konstantne, ali nije bilo ovakvog povraćanja. Mali mi isto ide u vrtić pa nisam bila sigurna jeli na kraju bila viroza jer sam imala i temperaturu.
Svakako ti želim da te prođe što prije što god bilo.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure jel itko od vas imao nalaz krvne grupe 0 negativan?
Citam malo po internetu za taj Rh(D) negativan i nista dobro nisam procitala, pa ako je netko imao iskustva? 😰
Ja sam 0 negativna. Koja ti je suprug? Moj je 0 pozitivno. I sada postoji mogućnost da beba bude 0+ a to kod nas nije dobro u slučaju miješanja krvi između bebe i majke. U trudnoci pojačana kontrola krvne grupe. Da se vidi dali su se stvorila eritrocirna antitijela. Mozda sam pogriješila u nazivu, ali otprilike.. Nakon poroda dobiješ injekciju Rhogam, da bih, ako je slucajno doslo do mjesanja krvi mogla iznjet narednu trudnoću. I to je to 🤗 ne citaj nego radije pitaj gin da ti objasni, da ne panicaris bezveze. 🤗 nije ništa nerjesivo, samo ćeš više puta vadit KG. ❤️
Ne znam koja je on, provjerit cemo i to. Bas sam odma pitala i u obitelji i imali smo taj slucaj pa kaze da je samo inekciju primila nakon poroda da. Uff, bas sam se prepala bezveze. Hvala tii ❤️
Nada23 uff , hvala , samo da nas sve više prođe od mučnina i tih nekakvih ružnih simptoma.
Haru čestitam 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Citam malo po internetu za taj Rh(D) negativan i nista dobro nisam procitala, pa ako je netko imao iskustva? 😰
Ja sam A-, a sin 0+. Samo sam u trudnoći išla 1-2x više na transfuziju i nakon poroda dobila injekciju i to je to. Nikakvih komplikacija. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Napokon stigao Nifty, sve je uredu i stiže curica. 🙂
Cestitke na curki 🩷
Haru cestitam 🌸🩷
Sreća ja isto imam RH faktor negativan. To sam saznala nakon vanmatericne trudnoće pa sam nakon operacije dobila injekciju. Ostali ako ne dobiju prije (Kao u mom slučaju) dobiju poslije poroda ako se ne varam 😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Moje sestre po mučninama i povracanjima jedan info - sinoć sam bila baš baš koma od popodne do navečer, 4 puta povracala i na kraju me od petog puta povraćanja spasio hladan običan LGG jogurt!!! Spas!!! Za pola sata mučnina i ruzan osjećaj u želudcu nestao. Meni je to sad novo otkriće i danas ću si napuniti frižider 🫣🫣🫣
Pravo otkriće! 😊 Drago mi je da si konačno našla nešto što ti odgovara. Ja sve nešto izbjegavam mliječno jer se bojim da mi to ne izazove povraćanje, ali sad ću bas i ja probati LGG 🤗
Mene je sinoć stvarno spasilo i valjda umanjilo i kiselinu jer jutros nisam ni povracala kiselinu, kao sto inače to biva svako jutro. Probaj!! Nadam se da će i tebi biti od pomoći 🫣🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam A neg, a suprug je pozitivan. Zbog krvarenja sam vec u 6. tt dobila injekciju imunoglobulina, a za par tjedana cu vaditi i bebin Rh faktor, u 19.tt. Ja sam u Njemačkoj i ovdje je praksa da daju injekciju i tokom i nakon trudnoće, u Hr je daju samo nakon poroda, ako je beba pozitivna. Inace je to bitno zbog mogućnosti miješanja krvi i stvaranja antitijela kod majke i za iduću trudnoću ima veći značaj.
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji