Elisa Day pokušaj sa sirupom Portalac. Koliko ja znam ne ide na recept, a mene je u prvoj trudnoći jedino to spašavalo. Meni ga je tada preporučila ginekologinja

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja bih htjela 3 djece 😃
Nemam plahte iz Zare ali bih mogla, bas su fora 😂
Hellobaby 3 kćeri i sina? Bas predobro! 🥰
Ja bih htjela 3 djece 😃
Ma naručit ću, pa što bude 🤷♀️
3 curke i sin..pitala sam ga dal želi još jednu seku ili brata, pa mi je rekao da je on dovoljan sam sebi i da su mu dosta njegove 3 cure 😅

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja sam oduvijek htjela dvoje djece. Na kraju ću ipak imati troje, blizanci mi nisu dali da se držim svog plana 🙈 Iskreno, ne bih imala ništa protiv da su obe curice. Već imam jednu, zašto ne još dvije 😅
..
Inače, odradila sam danas OGTT. Jedva sam uspjela da sve ono ne povratim 🙈 Nalazi su stigli i nisu baš dobri. Sve je na granici tako da cu morati jednu noć u bolnicu na GUK profil.. Da li je netko možda radio i kako to uopće izgleda? Pročitala sam da bockaju svaka 3 sata i provjeravaju razinu glukoze. Još nešto ili je to sve?

👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja bih htjela 3 djece 😃
Ma naručit ću, pa što bude 🤷♀️
3 curke i sin..pitala sam ga dal želi još jednu seku ili brata, pa mi je rekao da je on dovoljan sam sebi i da su mu dosta njegove 3 cure 😅
Onda recenziraj kad isprobas hahahaha jaoooo pa presladak je, sada kad krenu smisljati ime svi zajedno
Ja sam oduvijek htjela dvoje djece. Na kraju ću ipak imati troje, blizanci mi nisu dali da se držim svog plana 🙈 Iskreno, ne bih imala ništa protiv da su obe curice. Već imam jednu, zašto ne još dvije 😅
..
The more the merrier 🙈 hoces li raditi prenatal testove, ako da, uskoro ces saznat spol svojih bebaca😍 mene bi jos vise zanimalo sta su da nosim blizance, pa da onda zamisljam kako ce se slagati u buducnosti i njihov odnos 🥺🙈 kakva god bila kombinacija od tri bit ce neustrasivi duo 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Elisa Day pokušaj sa sirupom Portalac. Koliko ja znam ne ide na recept, a mene je u prvoj trudnoći jedino to spašavalo. Meni ga je tada preporučila ginekologinja
Hvala, baš ću sutra kupiti.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
@bopsich zamisli samo 2 ista rusacica kad se zapute u prvi razred, jaoooo, nije mi dobro 😂🙈🙈🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ima li još koja mama termin oko 10.5? 🫣
Ja sam 24.5.

2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Imam frendicu/poznanicu koji su išli na treće pa ispale blizanke, rekla je da im to definitivno nije bilo planirano 😄
Ja sam generalno mislila jedno ili dvoje, kako je vrijeme išlo sam (očito) bila sve sklonija za dvoje, a ne bih nužno ni treće skroz isključila, ali mislim da bi to bila veća vjerojatnost da smo ranije krenuli imati djecu, ovako mi zbog godina baš i nije neka sreća. Plus što mene stvarno ne privlače male razlike u godinama, tako da bih voljela imati bar tipa 3 godine između, a tad bih ja imala već recimo 39, muž 44, ne znam hoćemo li tad imati još snage i volje za kretati opet s bebom. 😄 Ali o tom potom, neka bude sve dobro s ovom bebom pa ćemo za dalje razmatrati kasnije.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji