Cvit išijas sam riješila prije 2,5 god operativno 🤦♀️ i oporavak je bio iznad svih očekivanja. Za sada mu nema traga a ovakve grčeve sam imala i u pubertetu. Uzmeš jastuk, staviš na usta i vičeš.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Mi smo bili ua vikend na putu (100 km) i krstenju i lagano sam poginula 🙈 Sad sam iscitala sve (i pozaboravljala tko sto pa cu cisto ovako).
*
Cestitke na prvom bebolincu ovih beba 🎈🥳
*
Za OGTT nisam nista drasticno drugacije u danima prije (imala sam i Hba1c pa mi nije igralo neku ulogu), jedino nisam bas udri po slatkom kao inace, dan prije sam zadnje jela oko 20 (corn flakes i mlijeko) i od tad do jutra samo voda. Bitno je da se minimalno od 22/23 ne konzumira nista su mi rekli i da 3 dana prije nije nega zesca fizicka aktivnost.
*
Meni je prosli tjedan petak bas bio tezak dan u svim pogledima - ne znam je li vrijeme, hormoni, tjedni trudnoci - od pritiska dolje, nizak tlak i secer, bolovi, kratkoca daha, uf
Sjedenje mi je eve teze i teze, koma mi je dok nemam neki wc u blizini (cisto da se nade), recimo u tih sat vremena voznje smo dva puta morali stati, a opet u restoranu poslije krstitki sam jednom isla na wc u 3 sata 🙄
*
Sve vise me boli simfiza i nastojim ono bokic s jastukom lezati, dizat se sa skupljenim nogama i slicno. Sto se tice previe za sad je sve ok (kuc kuc), za 2 tjedna je kontrola. Sve cesce osjecam “vlazne” gace, ali je neki iscjedak (bez boje, miris i okusa 🤣), dnevne uloske nekad stavim nekad ne, radije vrtim te pamucne gace, samo me svaki puta oblije hladan znoj da nije krv 🙈
*
https://ibb.co/LzG4Gqn
Evo i nas prije koji dan, sve skupa sam na +5/6 kg od pocetka.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Cure koje imate malu djecu, pomaze li vam tko? Meni ie maleni opet bolestan i mislim da ga vise necu ni slati u vrtic, bas je tesko sad... usla sam u 31 tjedan, trbuh mi je velik i tezak, a on hiperaktivan i ima 16 kila... kako uspjevate i koliko se umarate ili ne umarate? Stedite li se ako je to uopce moguce?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Čestitam na prvom bebacu! Sretno i puno strpljenja sad na pocetku :) meni nezamislivo jos to sve, moja bebica je jos jako mala a i nista nismo pripremili tako da se bacam sad na sve to.
Isto sam se prijavila na tecaj u dz zapad za sutra i preksutra ali nisam dobila jos nikakav mail potvrde. A bas mi odgovaraju ti dani... ali dobro, budem sljedeci mjesec isla ako sad ne uspijem. S time da sam se sjetila u zadnji cas i prijavu poslala u petak navecer.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Casperka čestitam od srca 😍❤️ ne mogu vjerovati da je prva beba tu.
Ja sam bila na pregledu, sve je super. +3 kg. Dobila uputnicu za ogtt.
Mene najviše muči taj kružni ligament. Ima dana kad ne mogu dva koraka napraviti od bolova. Skroz nisko dole. I svaki put pitam gin i kaze da je to normalno.
U glavi mi je nekako sve lakše od kad se bebac stalno javlja. Kad god nešto pojedem (pogotovo slatko) imam osjećaj da će kroz pupak izaći van koliko lupa.
Hvala cure svima od reda, danas sam ga uspjela vidit 💙 mogu do njega par puta na dan na kratko. Na sreću sve je ok al treba još ojacat da moze bit samnom u sobi. Sad prate srceko, pluća, mjehur i daju infuziju i svaka 4 sata ga sunčaju po 4 h jer je skupio žuticu pa da sta prije prodje. Meni kad ga vidim je mala kiflica a na odjelu je praktički medju većina jer su oko njega i bebice s manje od kilu. To su mali lavici definitivno. Svakako sretno svima u periodu koji slijedi 🥰.
Cure, ako se koja kuži, sjećate se da sam pisala da je na zadnjem pregledu gin možda suočila nešto na srcu bebe i poslala me na fetalnu ehokardiografiju, preporuka Srebrnjak. Evo tek danas se netko tamo pozabavio mojom narudžbom i prvi slobodni termin je 29.5. ali sestra kaže to vam je već dosta kasno, ja pitam zašto, jel beba velika pa se neće vidjeti ili što, kaže ona ne vidjet će se ali to vam je dosta kasno. Ja sam rekla stavite taj termin (iako sam kasnije skužila da tad nikako ne mogu biti u ZG jer idem na svadbu u Istru vikend prije) a ja se možda naručim privatno pa otkažem vama. Sad mi nije jasno, za što je kasno? Pa beba je tu gdje je, što bih ja sada mogli poduzeti da nešto i je 🤔
Casperka cestitke na bebacu 🥳🥳🥳🥰🥰 Bice to sve u redu, fina je i kilaza i sve. 34 tjedan se smatra skoro pa terminska beba… ubrzo cete se vi maziti? Jel ti ide mlijeko, kako s tim guras?
Ja vam slabo pisem, procitam redovno, malo nas je sviju u kuci uhvatila prehlada, otac imao upalu pluca, pa preslo na sina pa na nas, hripali, kasljali ma uzas. Sad smo svi bolje hvala Bogu…
Mi guramo, cekam pregled u 25.04, a sutra ovaj OGTT moram uff 🤮
Pusice mojim trudnicama 😘😘😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ajme prva beba!!!!! Čestitam mami! Držite se, samo hrabro! ❤️❤️❤️
Za tečaj, prijavila sam Zagreb zapad u četvrtak navečer i dobila odgovor u petak.
Pitanje: možete li stajati na jednoj nozi? Mene strašno bole prepone zadnjih tjedana, a najviše kad sam na jednoj nozi, tipa oblačim hlače ili slično... Dosta mi je više ovog vremena, jedva čekam da zatopli, pa da mogu u neke haljinice i samo natikače, ubi me ovo obuvanje čizama, a bome više ni jednu deblju jaknu ne mogu zakopčati.
MareiKate ne kužim se, ali šaljem pozitivne misli i nadam se da su nešto krivo vidjeli 🤞
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji