Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    16. Travanj 2023. 21:06

Da li se mogu prijaviti i trudnice koje nisu iz zagreba na taj tecaj?
    Sto se Rijeke tice, tecaj nije potreban, bar do sada nije trebalo 😊

MareiKate
    16. Travanj 2023. 21:20

Nefertiti

Evo i nashttps://ibb.co/ByPc5Wb hvala Miraclena uputama ❤️
    Ovo što Ally piše za Petrovu sam čula da sad vrijedi za sva rodilišta jer Petrova ne radi punim kapacitetom, Zajčeva je valjda skroz zatvorena i prebačeni su na Sv. Duh i Vinogradsku, pa su isto žene nagurane i nema pratnje. Tako sam čula, ne znam je li istina, pa ako netko ima informaciju 100%?
    Prijavila sam se na online tečaj doma zdravlja Zagreb zapad, bit će sad u u utorak i srijedu popodne

Nadam se da ovo nije točno, odnosno čisto sumnjam da je točno za sv duh jer su tamo rađaone odvojene sobe pa ne vidim prepreke za pratnju. Osim ako ti se ne potrefi da su rađaone pune pa rodiš u predrađaoni ali tako je oduvijek na žalost...

Nefertiti
    16. Travanj 2023. 21:58

Meli evo linka https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
    Ja sam se ovdje prijavila, nigdje ne traže adresu ili slično, tak da mislim da mogu svi. Poslali su mi mail da će mi poslati link za online praćenje u utorak dopodne.

MareiKate baš tako sam i čula da im je strašna gužva pa su u tu odvojenu rađaonu gdje je prije bila samo 1 rodilja, sad stavljene po dvije, pa i više. I ja se nadam da nije točno...

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Ally007
    16. Travanj 2023. 23:00

Nefertiti

Evo i nashttps://ibb.co/ByPc5Wb hvala Miraclena uputama ❤️
    Ovo što Ally piše za Petrovu sam čula da sad vrijedi za sva rodilišta jer Petrova ne radi punim kapacitetom, Zajčeva je valjda skroz zatvorena i prebačeni su na Sv. Duh i Vinogradsku, pa su isto žene nagurane i nema pratnje. Tako sam čula, ne znam je li istina, pa ako netko ima informaciju 100%?
    Prijavila sam se na online tečaj doma zdravlja Zagreb zapad, bit će sad u u utorak i srijedu popodne

Ovi iz Petrove su mi baš rekli da nije u svim rodilištima tako, da druga u Zagrebu (ne znam točno koja, ali nabrojali su par) imaju odvojeno pa muževi mogu biti. Tako da im se sad zapravo ovdje i smanjio broj poroda jer žene biraju druga rodilista u koja muževi mogu s njima. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Casperka
    17. Travanj 2023. 01:34

Evo i nas..u planu je bilo da budemo kraj proljetnih ili ljetna beba (po mengi termin 26.5 po bebici bio 30.5 ili 2.6) međutim nas princ je odlučio doći danas.💙 Iako je maleni 2120 g I 46 cm sve je dobro prošlo i nadamo se da ce tako ostati. Trenutno nije ni u inkubatoru. Od 31  tjedna sam bila na mirovanju zbog skracenog cerviksa i trudova uocenih na ctgu tad sam dobila injekcije za sazrijevanje pluca. Izdržali smo do 34+2 tako da drage mamice slobodno spakirajte kofere nikad ne znate što je malim gazdama u planu. Rodila sam na sv duhu i tata je bio u pratnji. Tečaj smo trebali slusat za 2 dana al ga nismo dočekali nitko nas nije tražio nikakvu potvrdu. Sve u svemu super je prošlo, pukao vodenjak došli trudovi, uzela epiduralnu I na kraju su dali drip (45 min nakon dripa rodila) ali su me uspavali nakon toga jer postleljica nije izašla sama (Rani termin) pa su je oni vadili to me malo osamutilo - taj dio je trajao cca pola sata pa je sve u svemu dosta brzo prošlo.. vodenjak puknuo u 9 ujutro trudovi krenuli oko 11 rodila u 19:34 (prva trudnoca, iako me bilo trta potpisat epiduralnu to je spas ja sam misliala da to samo smanji bol al na kraju pod njom ne boli bas nista a ja sam imala srecu dame držala cca 2 h i  cim je popustila prva doza dali mi drip u venu i brzo porod pa su me vise bolili trudovi prije epiduralne (kad sam se odlucila na nju) nego ovi ksniji od dripa pretp da je ti zato jer su ovi prije trajali dulje vremena a ovo poslije je bilo na brzaka)  jedini minus je sta nismo bebicu dobili ni malo jer su je odmah odveli na promatranje al strpit cemo se kad znamo da to rade zbog praćenja organa.

Meli18
    17. Travanj 2023. 06:34

Nefertiti

Meli evo linkahttps://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
    Ja sam se ovdje prijavila, nigdje ne traže adresu ili slično, tak da mislim da mogu svi. Poslali su mi mail da će mi poslati link za online praćenje u utorak dopodne.

MareiKatebaš tako sam i čula da im je strašna gužva pa su u tu odvojenu rađaonu gdje je prije bila samo 1 rodilja, sad stavljene po dvije, pa i više. I ja se nadam da nije točno…

Da, bas sam to gledala, hvala ti 😊 na kojem si se ti javila? Centar, istok, zapad?

Meli18
    17. Travanj 2023. 06:36

Casperka pa cestitam mamice 🥰🥰🥰 
    Divno, bas mi je drago da je sve proslo bez previse muke i da je mali dobro 💙 sad se lijepo odmori i vjerujem da ce sve biti u redu 💙

Lightblue
    17. Travanj 2023. 08:36

Evo i nas, dobila sam 2,5 kg ali su mi pojeli guzicu,noge i ruke.Meni je veći problem što su grudi sa 6 narasle skoro na 8 tj leđa me rasturaju zbog njih a ne beba.
    https://ibb.co/KKq0gC4

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

MareiKate
    17. Travanj 2023. 08:46

Casperka čestitke od srca! Drago mi je da je porod protekao relativno ok i da je bebica dobro ♥️
    Nefertiti u rađaonama na sv duhu nema Boga da u jednu sobu stanu dva kreveta tako da to sigurno nije točno. Sobice su male i stane taman sve što treba...

Lightblue
    17. Travanj 2023. 08:46

Miracle2023

Cure, sto ste jele prije ogtt? Dorucak, rucak, veceru, izmedju? Idem iduci tj pa cu pripazit malo sad kolko mogu. Inace ne mogu reci bas da pazim, nije pohvalno 😶

Ne znam kako tebi ali meni avokado tako lijepo sruši šećer da nije za vjerovat tako da večer prije pojedem salatu u koju narežem avokado.Otkad sam trudna nisam ni radila OGTT jer već znaju da sam dijabetičar jedini GUK profil ali i on mi je super radi kiselog voća, avokada i salata. 
    Casperka čestitam i sve će to biti ok,moj iz 34 tjedna puni za 2 mj 12 godina a iskreno taj dan-dva što ćeš ostat duže će ti dobro doći da se oporaviš u miru.
    Nefertiti u Vinogradskoj ima pratnje jer sam vidjela kako ulaze,jedino zavisi na koga neletiš,netko ih hoće potestirati tamo a netko traži izvana test.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.