Casperka cestitam!! Brz oporavak zelim, i da ste cim prije domeka 🥰🥰
Jao, prva bebica 😍
.
Miracle ja sam jela sve sto inace jedem, kontam ako i imam, bolje da znam da dalje pripazim 😅
.
Netko je nedavno spomenuo nemirne noge i jake grceve u nogama trazeci savjet za spavanje (nefertiti?)
Napisala sam tada da muku mucim s tim i da me jedino normabel prevari da zaspem, mada su kasnija budjenja za wc koma jer mi tesko natrag zaspat..
Uglavnom, samo sam htjela rec ako netko ima bas izrazene probleme s tim kao ja, mozda ne bi bilo lose izvaditi zeljezo...
Otkako sam slucajno skuzila da je moje ful nisko i u petak primila parenteralno zeljezo - zadnje dvije noci spavam ko beba 🤩 odnosno, nemirne noge su sigurno 80% manje izrazene, bas osjetno..budim se ja i dalje za wc i trbuh mi zna smetat, ali ovo je vec preporod.
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Casperka cestitam!! Brz oporavak zelim, i da ste cim prije domeka 🥰🥰
Jao, prva bebica 😍
.
Miracle ja sam jela sve sto inace jedem, kontam ako i imam, bolje da znam da dalje pripazim 😅
.
Netko je nedavno spomenuo nemirne noge i jake grceve u nogama trazeci savjet za spavanje (nefertiti?)
Napisala sam tada da muku mucim s tim i da me jedino normabel prevari da zaspem, mada su kasnija budjenja za wc koma jer mi tesko natrag zaspat..
Uglavnom, samo sam htjela rec ako netko ima bas izrazene probleme s tim kao ja, mozda ne bi bilo lose izvaditi zeljezo…
Otkako sam slucajno skuzila da je moje ful nisko i u petak primila parenteralno zeljezo - zadnje dvije noci spavam ko beba 🤩 odnosno, nemirne noge su sigurno 80% manje izrazene, bas osjetno..budim se ja i dalje za wc i trbuh mi zna smetat, ali ovo je vec preporod.
Kod mene je drugi uzrok (nepoznat) ali meni pomaže Mg u spreju i tablete a krvna slika za poželjet. Prošli tjedan me tako lijepo ulovio da smo zvali hitnu jer nisam mogla stati na nogu. Dr kaže da mi dobre lijekove ne smije dati. Normabel ne djeluje uopće. Izokrene nogu i ne pušta po sat-dva a kasnije je mišić još zgrčen dosta vremena. Veselo uglavnom.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Meli ja sam se prijavila na tečaj za Zg istok jer su mi ti datumi odgovarali. Nitko me bije pitao adresu, samo sam dobila mail da sam prijavljena i da ću dan ranije dobiti sve upute. Thinkpurple poslala sam mail u četvrtak i evo danas mi tek odgovorili.
Casperka čestitaaaam. Mali je stvarno bio nestrpljiv da vas upozna. Ti se što prije oporavi, a mali lijepo ubuci pa da uživate domeka 🥰
Cvit vidiš meni su i željezo i hemoglobin dobri pa me opet te nemirne noge izlude. Najviše navečer kad odmaram na kauču i po noći kad se vratim iz pohoda na wc. Iako ne svaki dan, ali skoro svaki.
.
Znači meni danas opet neka težina/pritisak dolje. Više ne znam jel to normalno od rastezanja ili opet nešto zbog urina. Više me izluđuje 😂 Jel i vama tako ili? 😅
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Casperka od srca čestitam. Hrabroj mami brz oporavak, a bebici da ostane tako snažan. Baš ne mogu vjerovat da je došla prva beba, ajme predivno ❤️❤️❤️ Čeeestitaaammm
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
I ja sam se u cetvrtak prijavila a jos mi se nisu javili a sutra krece tecaj. 🤷♀️
Ja imam ok krvnu sliku pa imam nemirne noge. Nije svaku vecer isto al izluduje da… onda popijem mg, malo prosecem istegnem se i tako par puta i onda popusti.
Mia nazalost mislim da nas taj pritisak sad bude pratio fo kraja 🙄
E cure, jel znate kakva je situacija s nama i pratnjom i testom na covid u kojoj bolnici? Od sogorice prijateljica je danas isla na dogovoreni carski u petrovu i morala je pcr test donjet… ne kuzim cemu to kad ti mogu tad kad te zaprime napravit brzi test, pogotovo kaj ak nemas dogovoreni carski nego dodes u trudovima ili s puknutim vodenjakom. Nema mi logike…
To za covid ne znam. Svaka bolnica vjerojatno ima svoja pravila. Trebalo bi pitati tamo gdje planiraš roditi. Možda sada na tečaju da pitaš, a vjerojatno i piše na stranicama bolnice. Ja planiram ići na tečaj u svibnju u pulsku bolnicu, tamo je uživo pa ću baš pitati.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Lightblue bome te fino zgrabi. 😑 A isijas nemas?
.
Imam ja i dalje grceve u listovima, posotovo nakon sta sam vise na nogama..zna mi pomoc Mg u gelu..
Ali nemirme noge..to je next level. Ne grci nista, jednostavno nema sanse spustit ih na krevet i drzat u miru. Vozim bicikl po zraku cijelu noc 🤷♀️ i strasan osjecaj nelagode.
Do evo sad zadnje dvije noci. Uvjerena sam da je do zeljeza, a ko ce ga znat. Citam prije da je i to normalno u trudnoci, pa si mislim x3... a sad sam opet isla guglat i nasla cak neki clanak da su nemirne noge povezane s manjkom zeljeza 😅
.
Uglavnom, ne znam jel netko ima danas kakve preglede, ako ima sretno 🍀
Mi smo sutra 🤞
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Mia molim te, ako se budes sjetila, oces li pitati da li, u slucaju da pratnja treba imati tecaj, da li ce prihvatiti onaj sto se radi online (Rodin ili npr Zagreb..)? Poslala sam im mail ali mi ne odgovaraju, naravno.. 😅
Casperka čestitamo od srca. Nadam se da ćete se brzo oporaviti i ići kući da se možete maziti u miru doma!
Vezano za tečaj, ja sam u petak ujutro poslala mail za prijavu a popodne dobila odmah mail sa podacima kad će početi tečaj i da će mi poslati link oko podneva taj dan. Prijavila sam se za sutrašnji tečaj.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Mia molim te, ako se budes sjetila, oces li pitati da li, u slucaju da pratnja treba imati tecaj, da li ce prihvatiti onaj sto se radi online (Rodin ili npr Zagreb..)? Poslala sam im mail ali mi ne odgovaraju, naravno.. 😅
Može, nadam se da neću zaboraviti 😆 Znam da prihvaćaju tečaj od Primalja i obitelj. To sam baš provjerila jer sam prvo mislila ići na njega, ali onda sam odlučila da ću taj u Zg i bolnički. Ovaj je online, ali nije besplatan.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
I ja sam se u cetvrtak prijavila a jos mi se nisu javili a sutra krece tecaj. 🤷♀️
Ja imam ok krvnu sliku pa imam nemirne noge. Nije svaku vecer isto al izluduje da… onda popijem mg, malo prosecem istegnem se i tako par puta i onda popusti.
Mia nazalost mislim da nas taj pritisak sad bude pratio fo kraja 🙄
E cure, jel znate kakva je situacija s nama i pratnjom i testom na covid u kojoj bolnici? Od sogorice prijateljica je danas isla na dogovoreni carski u petrovu i morala je pcr test donjet… ne kuzim cemu to kad ti mogu tad kad te zaprime napravit brzi test, pogotovo kaj ak nemas dogovoreni carski nego dodes u trudovima ili s puknutim vodenjakom. Nema mi logike…
Ti ćeš ma sv duh? Ne treba ti ništa mislim. Ja sam rađala dok je još bila aktualnija epidemija pa nije ništa trebalo...
Sortiraj odgovore
Najstariji