Ja sam isto uzimala Duphastone i rečeno mi je da od 11tj počinjem postepeno smanjivati dok ne smanjim do kraja. Više ih ne pijem. Rečeno mi je da posteljica preuzima ulogu i više nije potrebno. Ja sam zbog hematoma pila.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Ja sam isto osjetila kao udarac iznutra ako to mogu nazvati udarcem, nije bilo oštra bol, nisu mjehurići, nisu leptirići pa sam pomislila da je to to ali evo sad dva dana ništa, čak sam pomislila ipak da to nije to. Zbunjena sam baš oko toga. Sve čekam da nešto osjetim a ne znam što.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Cure ja čitam ali ne uspijem baš pisati. Da vidim ako neka od vas ima nešto slično; od jučer imam nekakvo probadanje u lijevom jajniku. Kao kad je ovulacija a naravno ne može bit😂. Imam pregled za 8 dana vidjet ću ako će se nastaviti. Nije stalno ali povremeno baš bocne.
Ja koristim Utrogestan od početka zbog malih hematoma, jednu ujutro i dvije navečer i rekao mi gin da trebam piti do idućeg pregleda.
Inače pokrete osjećam od točno 18 tjedana da baš mogu reči to je to, evo treće je dijete pa znam prepoznati. Očekivala sam i ranije ali nije bilo.
Ne znam jesam napisala nama stiže curica a termin je 29.06💗
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jutro zenice! Sretno na pregledima tko ima danas 🤞
Di su Vesca, Pahuljka? Nadam se da ste ok, ne javljate se…
Pahuljki su sigurno prošle mučnine pa slavi 😁
I ja sam baš mislila gdje je...
Kompletni nalazi amniocinteze i microarray analize gotovi! Sve je uredu i dečki nam dolaze!
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ejj cure, nije me bilo danima pa dok sam sve pročitala... Hvala na brizi
Dobila sam temperaturu prošli tjedan i završila na bolovanju, imala svekrvu u gostima paralelno s tim pa nisam stigla pratiti što se događa. Sad mi ostao kašalj za uspomenu i dugo sjećanje, budi me po noći i izaziva glavobolju. Valjda se neće zadržati dugo,,,,
Išla sam u Eljugu na UZV (zbog pohvala od vas na polikliniku) i saznali smo da je curicaaa muž je napokon vidio bebu koja je bila vrlo aktivna za vrijeme pregleda pa je oduševljen, čak nam je mahnula
Vidim da ste pisali o kupovini opreme, ja sam naslijedila neke stvari, ali osim toga baš ništa još nismo kupovali.... nekako mi prerano. Stigne se, čekat ću popuste.
Drago mi je vidjeti da ste dobro
.
DeeDee tebi šaljem zagrljaj, drži se
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Caoo drugari mali i veliki 🙋🏼♀️
Vidim spominjete nas, pa da vam se javimo kratkim bebecim telegrafom. Ukratko bili smo u Bosni, mati kaze godisnji, mada ja mislim da je meni godisnji svaki dan, valjda tako ostane do kraja zivota. U toj Bosni hrane, a mati moja draga, sve mi se jelo al ova moja mater strasljiva, nece ovo da ne bi povratila, nece ono da ne bi povratila, daj ba zeno povracaj to ti je jedini poso sad. Helem jarani s hrenovke smo otisli na prave hrenovke, i mogu rec primjetna razlika od ovih Švabskih… Oni kazu da su se vise umorili, a ja ni ne znam sta im to znaci. Upoznali su me samo sa najuzom porodicom, al da vam ja kazem ako je ono najuze ne znam onda sta je sira porodica. Bit ce ucenja, mora se to sve popamtit do augusta ako hocu sve one obecane poklone. A mater, e mater mi je dobro moram priznat. Drzi se ta zena al jos uvijek sa makar pola cepica Vomexa. Ne znam do kad ce joj to bit tako… Valjda brzo prodje. I tako drugari vratismo se nazad u ovu Njemacku, da je hladno hladno je, mislim njima, meni je tu potaman, ne zalim se. I btw mater mi jos nista kupila nije, koja nemajka… Protestvovat cu na neki nacin samo dok smislim koji. Ostajte mi zdravo forumska ekipo ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Kompletni nalazi amniocinteze i microarray analize gotovi! Sve je uredu i dečki nam dolaze!
Cestitaaaaaaam ❤️ Bas sam se pitala da li sam propustila tvoje javljanje sa nalazima. Tako mi je drago da se napokon mozes opustit i uzivat sa potpuno zdravim bebicama ❤️ Nadoknadi svaku brigu i uzivaj do kraja.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Joooj Afrodita pa divne vijesti, kolegica mi je prošle godine isto rodila blizance (oba dečka) i to je toliko slatkoće za nepovjerovat
Kako je kod drugih višeplodnih trudnica? Moram prolistati do popisa da vidim novosti
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Caoo drugari mali i veliki 🙋🏼♀️
Vidim spominjete nas, pa da vam se javimo kratkim bebecim telegrafom. Ukratko bili smo u Bosni, mati kaze godisnji, mada ja mislim da je meni godisnji svaki dan, valjda tako ostane do kraja zivota. U toj Bosni hrane, a mati moja draga, sve mi se jelo al ova moja mater strasljiva, nece ovo da ne bi povratila, nece ono da ne bi povratila, daj ba zeno povracaj to ti je jedini poso sad. Helem jarani s hrenovke smo otisli na prave hrenovke, i mogu rec primjetna razlika od ovih Švabskih… Oni kazu da su se vise umorili, a ja ni ne znam sta im to znaci. Upoznali su me samo sa najuzom porodicom, al da vam ja kazem ako je ono najuze ne znam onda sta je sira porodica. Bit ce ucenja, mora se to sve popamtit do augusta ako hocu sve one obecane poklone. A mater, e mater mi je dobro moram priznat. Drzi se ta zena al jos uvijek sa makar pola cepica Vomexa. Ne znam do kad ce joj to bit tako… Valjda brzo prodje. I tako drugari vratismo se nazad u ovu Njemacku, da je hladno hladno je, mislim njima, meni je tu potaman, ne zalim se. I btw mater mi jos nista kupila nije, koja nemajka… Protestvovat cu na neki nacin samo dok smislim koji. Ostajte mi zdravo forumska ekipo ❤️
Hahahah ovi tvoji postovi su sve! Bas si me nasmijala, jako lijepo! 😁😁
Jeste saznali spol? Zaboravila sam sto si rekla, znam da ti je nipt bio uredan.
Ja idem iduci tjedan na nifty i anomaly scan ali isto smo rekli mojim roditeljima i sestrama ovaj vikend. Nisam mogla vise sutiti, a mi planiramo vjencanje za 1.4. pa smo morali da se oni isto mogu ukljuciti itd.
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji