Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    30. Siječanj 2023. 20:21

Meli123

Hvala Sayuri😊
    Ja se ponadala da su mucnine malo popustile ali ocito da nisu… Jucer, nakon 5 dana sto nisam povracala, pojela jedan dobar sendvic 🤤 ali..ode sve 😓 bas mi bude slabo… ujutro ne, nego tek oko 12-13 i me drzi dok ne idem spavati.. 🙄
    Nadam se da cu ubrzo biti bolje 😊 i druge cure koje se isto muce sa mucninama i povracanjem 🤞🏻
    🤗🤗

Pridružujem se patnjama 😅😅😅😅 jučer sam doslovno izbacila vodu s limunom.... koji bi navodno trebao biti dobar protiv mučnina 😅😅😅 ah samo da prestane više 🤞🤞🤞🤞 

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Lightblue
    30. Siječanj 2023. 20:27

Nas četri je 2.2 na prvom pregledu u bolnici a 7.2 kod endokrinologa da vidimo kako ide titranje inzulina. Par puta po malo krvi ali su rekli da to mogu očekivat,obzirom na sve a od petka sam i na klavocinu zbog nekakve beštije u urinu. Trenutno sam u iščekivanju gljivica pa da do kraja uživam u ovim pizdarijama. Ali ako ništa ne stignem razmišljati o mučninama, rastezanjima maternice i to da mi se konstantno spava. Pretvorila sam se u ljenivca. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    A ni trećinu nisam odvalila. Muko moja

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Meli18
    30. Siječanj 2023. 21:08

Zebra

Meli123

Hvala Sayuri😊
    Ja se ponadala da su mucnine malo popustile ali ocito da nisu… Jucer, nakon 5 dana sto nisam povracala, pojela jedan dobar sendvic 🤤 ali..ode sve 😓 bas mi bude slabo… ujutro ne, nego tek oko 12-13 i me drzi dok ne idem spavati.. 🙄
    Nadam se da cu ubrzo biti bolje 😊 i druge cure koje se isto muce sa mucninama i povracanjem 🤞🏻
    🤗🤗

Pridružujem se patnjama 😅😅😅😅 jučer sam doslovno izbacila vodu s limunom…. koji bi navodno trebao biti dobar protiv mučnina 😅😅😅 ah samo da prestane više 🤞🤞🤞🤞

Desila mi se identicna stvar prije par dana 😂 ne zelim vise limune..kao ni jabuke 😂 a sve to sam obozavala prije 🙄 i tako sa puno drugih stvari.. jednostavno mi se sve gadi 😂 nije ni cudno sto sam izgubila kilu i pol od pocetka trudnoce...
    Ajde izdrzati cemo mi to nekako...isplati se 🤗

• cordis00
    30. Siječanj 2023. 23:15

Meni se u prvoj kao i sad trudnoci na pocetku nije jelo nista zdravo, najvise mi odgovara suho i fast food, uzas. Al da mi se nesto bas bas gadilo, to bi bilo doritos bbq koji je muz jednu vecer otvorio i taj miris mi se ogadio duugo nakon trudnoce, sigurno je proslo bar 6 mj dok nisam mogla smislit miris😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

bambi27zg
    31. Siječanj 2023. 00:58

Meni je jos uvijek meso manje privlacno, a prije ako si me ostavio dulje od jednog dana bez mesa - ne prilazi 😄 Slatkisi mi nisu nesto napeti, povremeno se neceg malo zazelim, ali puno manje nego prije. I dosta mi pase casa cedevite od limete, a prije nije da sam je bas pila.
    Ugl sam na vocu, mlijeku i musli/corn flakes, variva, zobene kase, tjestenina, salate (mrkvica i stuff). Od “kava” popijem onaj instant ness capucino classic, kava mi se jos uvijek gadi 🙈
    Mucnine su povremeno kratko kroz dan - cisto da se ne opustim 😅 ali curke koje ste nizi tjedni - dolaze bolji dani, znam kak vam je 😅 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Nikky0407
    31. Siječanj 2023. 07:26

Jutro ženske, evo i mene nakon jučerašnjeg pregleda.. CRL 40, NT 0,5, NB 1,90, DV uredan, TR nema.... rekla bih da je sve u najboljem redu, ❤️ tuče ko veliko🙏🏻 ... odrađena papa, brisevi i Panorama i sad čekanjeeee🤦🏼‍♀️ mislim da cu poludit sljedećih 10 dana... inače sve super, mučnina nema, bolova nema, tako da ponekad i zaboravim da sam trudna🙈 ... svima koji imaju ovih dana preglede drzim 🤞🏻 a ako je netko u sličnoj poziciji čekanja kao i ja, neka se slobodno javi... 

Meli18
    31. Siječanj 2023. 07:32

Cure koje jedete voce i povrce 😂 sta jedete?
    Ja jedino sto mogu su narance... Drugo me nista ne privlaci 😶 dodem da kupim, gledam i gledam i uzmem samo narance 🍊 posto jabuke i limune povracam 😓

MareiKate
    31. Siječanj 2023. 07:43

Jutro curke! 
    Čestitke sa dobre preglede i nalaze 😊
    Team mučnine, i ja sam još tu. Već neko vrijeme nisam povraćala ali ubiše me i dalje, navečer mi je najgore. K tome imam i neke glavobolje, upalu sinusa, više ne znam što mi je od trudnoće što od bolesti 😅
    Ja moram raditi sad koji tjedan, jedva ću nekako, i onda godišnji pa komplikacije... Odradit ću još ovaj mjesec i ožujak i ćao, ako i toliko izdržim...
    Mlađi sin me iscrpljuje, tako loše spava, noćas se npr probudio u 2, i zaspao opet tek u 5:15, a ja u 6 ustala za posao. Ako preživim do večeras ovaj dan, sebi ću se naklonit 🤣

MareiKate
    31. Siječanj 2023. 07:45

Ja mogu piti samo Janu s limunom, ništa drugo. Od voća mi je u početku pasala jabuka, dok ju nisam jednom povratila. Sad ju ni nacrtanu ne mogu vidjeti. Paše mi dosta drugog voća, ali uglavnom jedem banane, naranče, mandarine i kivije. Ananas npr isto ne mogu vidjeti, ne znam zašto...

jen_dva
    31. Siječanj 2023. 08:01

Meli123

Cure koje jedete voce i povrce 😂 sta jedete?
    Ja jedino sto mogu su narance… Drugo me nista ne privlaci 😶 dodem da kupim, gledam i gledam i uzmem samo narance 🍊 posto jabuke i limune povracam 😓

Joj a meni obrnuto, propalo par kila domacih naranci jer ne mogu jednostavno 😄
    Kiviji idu ko ludi, kruske i banane isto.. jedva cekam proljece da krene malo i bobicasto voce, izbor zimskog voca mi nije bas. Od povrca jedem sve, a najveca sreca mi je kiseli kupus sa suhim rebrima 🤤

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.