Hvala curke.
Danas idem u ljekarnu, hocu linkuputi magnezij i koji mi preporucate, ili Roidakol?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala curke.
Danas idem u ljekarnu, hocu linkuputi magnezij i koji mi preporucate, ili Roidakol?
Kupi Roidakal, a za dodatni magnezij se savjetuj sa ginicom zbog ulozivosti smijes li dodatno opustati misice jer u Roidakalu imas magnezija takodje…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Deedee baš mi je žao za to što se dogodilo. Nadam se da će proći što bezbolnije i da ćete uskoro na novu bebicu 🤗
Ružica ja uzimam Roidakal 2x1, a magnezij po potrebi ako me nešto steže i sl., Uzimam Nature magnezij direkt.
Nove cure dobrodošle 🙃
.
Cure nadam se da ste dobro i uživate u vikendu. Kod nas dere bura pa baš nije neko vrijeme za provesti vani u šetnji, jedino kao pingvin 😆
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav svima!
Trudna sam 15 tjedana, od 7 sam pila duphaston svakih 8 sati. Danas je prvi dan kako sam ih prestala uzimat, ali mi se javljaju bolovi u stomaku i grčenje. Ako možda netko zna da li je to možda jer sam ih prestala piti?
Hvala Vam :)
Pozdrav svima!
Trudna sam 15 tjedana, od 7 sam pila duphaston svakih 8 sati. Danas je prvi dan kako sam ih prestala uzimat, ali mi se javljaju bolovi u stomaku i grčenje. Ako možda netko zna da li je to možda jer sam ih prestala piti?
Dobrodosla…
Sumnjam da su bolovi jer si prestala piti Duphaston, on nema veze sa grcevima, prije sa fali magnezija ili si imala neki napor. Ako nema krvarenja i jacih bolova to se smatra normalnim, menstrualni grcici i zatezanja su normalna.
Vjerovatno je u pitanju kruzni ligament materice koji se sada bas rasteze u ovim tjednima kada materica izlazi iz zdjelice..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Pozdrav svima!
Bok, zasto ti je dan Duphaston, a zasto je ukinit? Ja pijem Duphaston od 5.tjedna, 3x2 , tj 2 tablete svako 8 sati od 5.tjedna i pijem ih i danas u 26.tjednu i receno mi je (od strane ginekologa koji ima 35godina iskustva) da ukoliko se krene piti u ranoj fazi trudnoce zbog krvarenja da se pije sve do 35.tjedna... znas li zasto su ti uopce ukinili?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ja ga pila u prve dvije trudnoce, ali sam isto prestala oko 14-15 tjedna iz razloga sto posteljica preuzme ulogu produkcije progesterona od zutog tijela, i nema potrebe vise uzimati, to je bacanje soli u more,ono sto se treba uraditi je postepeno ukidati a ne naglo…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Terapija ako je uvedena uvedena je s razlogom. Makar posteljica preuzme ulogu produkcije progesterona i to je kap soli nekim ženama se daje do kraja trudnoće. I ta mala količina potpore možda je dovoljna nekome da iznese sigurnu trudnoću do kraja.
Po tome je i meni sve trebalo biti ukinuto pa kako bude, bude jer je trudnoća nakon krvarenja evo uredna za sada.
Po meni je vjerojatno bilo naglo ukidanje jer je trebalo ići barem 3*1, 2*1, 1*1 ili slično.
Meni je tek sada smanjen Duphaston na 2*1 na zadnjoj kontroli a Utrogestan ide u istoj količini.
Primjer žena koje se krenu ranije otvarati i završe na tokolizi daje se Utrogestan-progesteron, stoga ne mislim da je to bezveze.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji