Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Afrodita06
    27. Siječanj 2023. 17:22

Ako je to tako s tim sniženjima do maks 20% onda se nama totalno isplati i ovih 15% jer mi smo iz Slavonije pa će nas put do ZG koštati 150€ i to nam se onda ne isplati 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• Ana26
    27. Siječanj 2023. 17:38

Cure hvala vam na informacijama za prenatalne testove. 
    Deedee žao mi je,drži se i nek prođe sve što prije i bezbolnije.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• ružica
    27. Siječanj 2023. 17:45

Curke, nadam se da ste sve dobro. 
    Think purple, ja cesto radim urinokulture jer sam u prosloj trudnoci imala sve zive bakterije. Sada sam jos ok, puno pijem j nadam se sa ih sto duze nece biti.
    Cure, vec sam postavila pitanje ali me nitko nije dozivio, znam da nije namjerno.
    Na zadnjem nalazu minje vanjsko usce otvoreno za vrsak prsta, cervix odrzan, moja mi je gin rekla da je to uredan nalaz za drugorotku. 20 sam tjedan danas.
    Ima li koja jos takav nalaz, i sto to znaci zaoravo uredan nalaz. Mogu li ja sve normalno raditi? Koliko setnje je pozeljno u trudnoci?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Meli18
    27. Siječanj 2023. 18:07

Joj cure pokusavam staviti ticker ali pise invalid ticker URL 😓 sve radim kako pise, kopiram onaj kod ali, ne ide.. zna mozda netko zasto? Pokusala sam par puta..

Meli18
    27. Siječanj 2023. 18:15

Uspjela, napokon 😂

Barbi30
    27. Siječanj 2023. 18:26

ružica

Think purple, ja cesto radim urinokulture jer sam u prosloj trudnoci imala sve zive bakterije. Sada sam jos ok, puno pijem j nadam se sa ih sto duze nece biti.
    Cure, vec sam postavila pitanje ali me nitko nije dozivio, znam da nije namjerno.
    Na zadnjem nalazu minje vanjsko usce otvoreno za vrsak prsta, cervix odrzan, moja mi je gin rekla da je to uredan nalaz za drugorotku. 20 sam tjedan danas.
    Ima li koja jos takav nalaz, i sto to znaci zaoravo uredan nalaz. Mogu li ja sve normalno raditi? Koliko setnje je pozeljno u trudnoci?

Evo da ja odgovorim makar mi je ovo prva trudnoća.

Vjenčana kuma je sada trudna isto kao i ja 21tj+ i na zadnjoj kontroli rečeno da se vide blage kontrakcije, cerviks omekšan za tu amenoreju, uloživa za 1 članak i da je to uredan nalaz. Niti dobila ikakvu terapiju niti preporučeno mirovanje ikakvog tipa. Srednji sin joj ima 1 g tek i stalno ga nosi i diže jer drugačije ne može. Ona legne kada stigne i nađe vremena ali u prosjeku ne miruje puno. Nemam savjet ali eto slična situacija. 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• cordis00
    27. Siječanj 2023. 19:17

Ako ima nesto bakterija u urinu, najvj je kontaminacija, pogotovo ako su ostali parametri uredni koji inace ukazuju na upalu, svakako ce gin slat ponovit urin ili urinokulturu vjerujem.
    A za ulozivost vrska prsta ja nemam odgovor, druga mi je trudnoca, ali nisam jos dogurala do tuda pa ne znam. Zasad je sve zatvoreno, malu isto cesto dizem.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• ružica
    27. Siječanj 2023. 21:55

ThinkPurple, ajde bas nam javi kakvo je stanje kod tebe. Ja sam tu uloživost nakaz dobila na hitnoj pred par dana, a kod moje gin sam u utorak pa cu bas pitati. Kada sam je mailom kratko pitala ato to znaci rekla je da je uredan nalaz, a kad vrtim po netu svasta pise. Ne znam sada kako se trebam ponasati. Mogu li dijete staviti u kolica i ici na sat sva s njiim, setajuci sat vremena..bas sam zbunjena.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

SAYuRI
    27. Siječanj 2023. 22:26

ružica

To je normalan nalaz. Da te ne peglam zasto i kako, vazno je da ti je unutrasnje usce zatvoreno. Nista ne brini…mozes sve ali umjereno. Setnja lagana…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Ally007
    27. Siječanj 2023. 23:35

Pozdrav svima!
    Priključujem se forumu dosta kasno, tek sam ga sad otkrila, nadam se da nije prekasno za ubacit se :)!
    Ja sam sad 13+5 dana, ovaj tjedan je stigao nalaz Panorame koji je uredan, i stiže nam pišonja. Termin je krajem 7.mj.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.