Mi smo danas odlučili otići u Bipe kupiti prašak za robu, kremice, krpice, itd. I sad dođem tu i vidim da za sebe nisam apsolutno ništa kupila! Neznam kako ste si vi to posložile? Imam feeling da ću pola toga zaboraviti!
Kada si spremiti torbu, što spremiti u torbu, koliko toga? Što treba za bebu u bolnici? Mislim da se gubim... 😬
I panika me uhvatila! Osjećam se neorganizirano...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
ja isto ne mislim pretjerivati ni sa cim jer mi je bolnica blizu i muz mi uvijek stigne donijeti ako mi sta zafali. za sad sam u torbu spakovala uloske, mrezaste gacice, kremu za bradavice, sesirice za bradavice, stvari za licnu higijenu tipa cetkica za zube, mala pasta mala pakovanja gelova za tusiranje sampon za suho pranje kose, maramice peskir i jednu spavacicu. planiram jos ubaciti dvije spavacice koje cu tek kupiti, izdajalicu, odjecu u kojoj cu izaci iz bolnice i tako neke sitnice, tablete za bolove papuce itd haha na pocetku rekoh da necu pretjerivati a eto nakupi se.
za bebu sam vec kupila dosta kozmetike ukljucujuci i prasak za previjanje pupka i sterilne gaze. planiram joj jos kupiti dobar neki aspirator za nos i set za noktice ali ne zurim s tim jos imam vremena. i njoj cu spakovati stvari u maleni ruksacic koji ce kasnije biti njen. tu cu staviti garderobu u kojoj ce izaci i tako neke sitnice i to spakovano cu drzati u njenom jajetu ili autosjedalici kako ko kaze i dekicu tako da mi to muz isto moze donijeti. ne daj boze komplikacija ovo su sve pripreme u slucaju brzog poroda i otpusta kuci a i ako bude nekih komplikacij i zadrzavanja sve mi je njeno vec slozeno i sortirano mislim da se i neki stranac moze snaci u njenim stvarima kamo li muz ili svekrva hahaha. mada u rodilistima imaju sve za bebe i ne treba se s tim toliko opterecavati najbitnije je da mama i beba budu dobro i da sve dobro prodje 🌸💓
ja isto ne mislim pretjerivati ni sa cim jer mi je bolnica blizu i muz mi uvijek stigne donijeti ako mi sta zafali. za sad sam u torbu spakovala uloske, mrezaste gacice, kremu za bradavice, sesirice za bradavice, stvari za licnu higijenu tipa cetkica za zube, mala pasta mala pakovanja gelova za tusiranje sampon za suho pranje kose, maramice peskir i jednu spavacicu. planiram jos ubaciti dvije spavacice koje cu tek kupiti, izdajalicu, odjecu u kojoj cu izaci iz bolnice i tako neke sitnice, tablete za bolove papuce itd haha na pocetku rekoh da necu pretjerivati a eto nakupi se.
za bebu sam vec kupila dosta kozmetike ukljucujuci i prasak za previjanje pupka i sterilne gaze. planiram joj jos kupiti dobar neki aspirator za nos i set za noktice ali ne zurim s tim jos imam vremena. i njoj cu spakovati stvari u maleni ruksacic koji ce kasnije biti njen. tu cu staviti garderobu u kojoj ce izaci i tako neke sitnice i to spakovano cu drzati u njenom jajetu ili autosjedalici kako ko kaze i dekicu tako da mi to muz isto moze donijeti. ne daj boze komplikacija ovo su sve pripreme u slucaju brzog poroda i otpusta kuci a i ako bude nekih komplikacij i zadrzavanja sve mi je njeno vec slozeno i sortirano mislim da se i neki stranac moze snaci u njenim stvarima kamo li muz ili svekrva hahaha. mada u rodilistima imaju sve za bebe i ne treba se s tim toliko opterecavati najbitnije je da mama i beba budu dobro i da sve dobro prodje 🌸💓
Bome se nakupi svega da. Ja ću isto doma sve pripremiti jer se kod mene apsolutno nitko ne snalazi, a pogotovo muž. Vjerujem kad bi mu rekla da mi kupi te uloške on bi uzeo mali paket libresse npr jer ove nije nikad vidio, izgledaju ko pelene 😂
A i meni je prijateljica dala cijeli paket jer joj je ostalo, pa šta ostane dat ćemo dalje.
Za izlazak iz bolnice za sebe isto planiram pripremiti, ali ne znam kakvo će vrijeme biti, a tu odjeću isto muž mora donijeti, ne u kofer odma. Nemam pojma. A isto ne znam ni u šta ću stati i dalje pa možda samo neku haljinu i tajice 🤷♀️ šta vi planirate?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Citam za chicco uloške i vidim da sve kupujete po jedan paket. Meni sad rodilo 5 cura,frendice i rodbina. Sve su u bolnici potrošile po 2 paketa i još doma koristile neke 2 tj, neke duže😵 ja sam totalno šokirana s tim, frendica mi je dala jedan paket i ja sam kupila 3 bili taman na akciji pa svakako nosim u bolnicu 2 paketa. Šogorica bila 5 dana jer je beba dobila žuticu,trebala je i dodatne spavaćice i uloške, sve se uspjelo zakrvariti🤷♀️🙈
Mogu ti samo napisati vlastito iskustvo, a opet svakom je različito. Prvi put sam nosila 4 paketa Vir uložaka i bilo mi je dosta, s tim da sam ponjela i kedan libresse paket koji koristim kad imam M. Drugi pit sam kupila hvaljeni Cicco (koji meni nije pasao kao vir al odradio je što treba) 1 paket je dovoljno velil za 48h bolnice, u mom slučaju 4 dana s tim da sam opet ponjela i paket običnih uložaka ovaj put Violeta air koje su mi za babinje odlične. Stvar je u tome da nisam rezana, prvi put sam imala 2 šava, drugi put ni jedan (i o tom ovisi stanje) pa meni već drugi dan ili treći odgovara staviti obične uloške jer mi ovi veliki počnu smetati. Al što su cure rekle uvijek ti može netko donijeti ako ti zafali!
Izlazak iz bolnice - izašla sam 28.6 bilo je jako vruće pa sam u dugoj haljini izašla i mogu reći da je baš praktično u haljini izaći.
url=https://lilypie.com]
Evo da se i ja javim.. Morala sam ici dva puta kod ginekologice.. prvi puta samo CTG (koji je uredan🥳34tt),a drugi puta sam morala sat i pol kasnije doci jer su dobili nove uređaje za ultrazvuk,moj Ante je tezak cca.2015gr i cca. 43cm.. glavicom je prema dole ,kao i kroz cijelu trudnocu… sljedeci pregled mi je 28.4. 🥰🥰🥰bila sam im pokusni kunic na novom uređaju pa sam dobila i jednu lijepu slikicu https://ibb.co/k01RZnM [ibb.co]
(kod nas u njemackoj nesmiju raditi 3D ali eto meni su probno samo obicnu 2D sliku napravili kao 3D)
Preslatki nosić i okice 😍😍😍
Citam vas redovno, nisam imala nis pametno za rec. Nama je sljedeci pregled 25.4 tada cemo bit 29 tjedan, tako nesto. Ja se borim sa upaljenim isijasom. Prakticki za bebu imamo sve spremno. Osim kapi za grceve. Nisam pametna sa kojima da se pripremim. Meni fale jos samo spavacice za u bolnicu. Nigdje naci one sa dugmicima da mi bude lakse dojit. Online mi se to nekupuje zbog broja. Ja to moram vidjeti. I jedno pitanje. Kupila sam paket chicco ulozaka post partum 30 komada. Hoce li mi to bit dovoljno za u bolnicu ili je pak previse. Bas mi je glomazan taj paket. Pola kufera mi zauzme 😑🙄
Kapi uvijek stigneš kupiti nije da se odmah odmah treba/mora početi! Jako hvale BioGaiu al nama nije pasala, pasala nam je Waya najviše zbog praktičnosti primjene (ima onu pumpicu). Prvi put sam koristila Probalans baby al sad nisam našla. Uglavnom razlila je da Waya ima drugacciju vrstu dobre bakterije u sebi, a različite kapi imaju najčešće različit rastvor ništa više od toga, pa su tu maslinovo ulje, kukuruzno ulje, suncokretovo ulje (te kapi su probiotici). A baš za kolike su nam bile ok od Homeolaba Kids Relief colics, s tim da je najviše palilo grijanje stomaćića i nosanje u položaju "tigar na grani".
E da još sam htjela napisati da smo za kolike koristili i Espumisan kapi ali kratko, one su zapravo samo za ispustiti vjetrove, a moja frajerica nije imala problema s ispušnim ventilima 🤣
A koristili smo u početku Babytol K2D3 kapi (za dojenu djrcu)a o tome su podjeljena mišljenja jel treba ili ne, jel utječe na kolime ili ne, osobno oba dva puta nisam imala loša iskustva s njima.
Dobro jutro curke ❤️🥰
Ja svoju torbu jos nisam spremila, super je procitati sto ste vi sve spakirale uvijek se neceg novog sjetim sto mi nije na listi 😊
Ja sam malo zabrinuta jer od jucer nekako manje osjetim bebu, osjecam da se mice ali dosta manje i slabiji su pokreti.. mozda je to jer nema bas vise mjesta..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro curke! Hvala vam na lijepim riječima, nadam se da je to sad iza nas, jučer sam samo odmarala jer mi je opet bio malo povisen, upregnula sam sa cijeđenjem i pijenjem sokova i danas je 126/80, ali muž ne da da išta radim po kući 🙈 . Pa lezim i odmaram dalje.
Ina85 bas su lijepe spavaćice, mislim da ću na kraju uzeti nešto bez rukava tako jer će biti kuhaona sredinom 7.mj u sobama bez klime.
Ja sam prvo sebe spremila, bas sam nemajka jer svako malo ovi odlasci na hitnu iziskuju imati spremnu torbu. Pokupovala sam ona putna pakiranja, a muž će mi svaki dan donositi što mi treba, tako je i do sad nosio dok sam ležala u bolnici, tak da ne mislim natrpavati taj kofer. Ne mogu zamisliti koliko će tad biti vruće! Pa sam spremila i lepezu i onu termalnu vodicu u spreju, i netko je još spominjao sprej za hlađenje nogu to moram potražiti još . To ide u torbičak za rađaonu. Slj petak idemo konačno u Ljubljanu pa malo u primark pa kupujemo robicu za malog.
E da, Martina slj pregled mi je 21.4 pa kad stigneš zapisi, nije hića. Od sad ću izgleda imati preglede svaka 2 tjedna, moj gin inzistira na tome radi tog mog ludog tlaka.
Uživajte mi cure u vikendu i lijepo vremenu. Pusa
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ja imam pitanja i treba mi pomoć! 😂
Čemu služi ta termalna voda u spreju? Koje uloške da kupim? Neki spominju iz mullera, ali neznam koji su...
Što treba iz ljekarne? Što da tražim?
Dali ste kupovale bočice? Ja sam računala da ne još dok ne vidim dal ću dojiti ili ne... Jer znam da je razlika u plastičnoj i staklenoj...
Koji broj pelena? I koliko pelena? Što ja sve trebam ponijeti za bebu u bolnicu?
Ako netko ima volje, eto nek me uputi da počnem lagano te stvari riješavati...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji