Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    08. Travanj 2022. 07:17

Jutro cure drage! 🌞 ❤️  Eto nas na kraju tjedna. Meni danas na repertoaru majstori (dubinsko čišćenje kauča i popravak veš mašine, nadam se 🤞). 
    Mfrau & Anushka: drago mi je da ste ipak dosle doma, i nadam se da je ovo bio posljednji neplanirani posjet bolnici do poroda. Svakako se pazite. Još malo pa smo dogurale do kraja. ☺️ 

Sretno curama na pregledima danas! Sljedeću listu objavljujem u ponedjeljak ujutro, vikendom si uzimam pauzu 😉 
    Žao mi je što najavljuju ružno vrijeme za vikend, ovo proljeće zadnjih par dana mi je baš popravilo raspoloženje. 🌺

Mama_anđela
    08. Travanj 2022. 07:31

Anushka i Mfrau, takodjer vam zelim mnogo srece kao i svim ostalima, da se vise ne srecete po bolnicama do termina poroda. Da to sada sve bude okej, da bebice ostanu jake i istrajne, skupa s vama 
    .
    Svima zelim ugodan vikend, ja nazalost radim i sutra, ali budem nedjelju odmorila onako kako treba, jer i kod nas kisu najavljuju, tako da ne mogu nista drugo ni raditi 

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Crazypeach
    08. Travanj 2022. 08:52

Mfrau i Anushka kaj je bilo da ste završile u bolnici? Imale ste pregled ili ?

Anushka
    08. Travanj 2022. 08:59

Crazypeach

Ja sam išla sama na hitnu zbog smećkasto sukrvavog iscjetka jer mi je posteljica preko ušća, a zbog prvog prijevremenog poroda strah me i od otvaranja, cerviks mi je skraćen i smekšan...na kraju je opet epizoda s posteljicom, zasad je ok što se tiče otvaranja...

url=https://lilypie.com]

Anushka
    08. Travanj 2022. 09:04

Hvala MmMartina i Mama anđela na podršci još malo nam fali da, samo da izdržimo čim dulje, ali bit će kako mora biti...na neke stvari ne mogu utjecati, mislim da sam do sada dala sve od sebe što sam mogla, bolnica, antibiotici, krevet već evo 3 mjeseca i strogo mirovanje, čak niti na zrak ne izađem, otvorim prozor pa udišem...neznam stvarno kaj da više radim.

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    08. Travanj 2022. 09:36

Crazypeach

Ja sam imala pregled kod svog gin, i kad su mi izmjerili tlak gore na humanoj pali su u nesvijest 🤪. Onda me gin odmah poslao dole na hitnu, samo je odradio uzv da vidi jel beba dobro, i tamo u radaoni sam čekala jedno 6 sati. Spustio se na kraju i poslali me doma. Anushka je bila u hitnoj ambulanti taman kad sam ja došla, moj gin je zvao da ja dolazim dolje, ona izlazi i kaze- "znala sam da si ti, čim sam čula tlak i 24tt." 
    Nadam se da nam je ovo zadnje takvo druženje do poroda.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Marijanaaa12345
    08. Travanj 2022. 11:02

MfrauM i Anushka, vi bas vodite borbu, Jos malo cure. ❤️Anushka kad si u kojem tjednu prvi porod imala? 
    *
    Da vas pitam, procali smo o ciscenju prije bolnice da nemoram tamo po njihovim wcima trcati. STA ono da uzmem pa da doma probam to odraditi u miru? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Mama_anđela
    08. Travanj 2022. 11:27

Anushka

Hvala MmMartina i Mama anđelana podršci još malo nam fali da, samo da izdržimo čim dulje, ali bit će kako mora biti…na neke stvari ne mogu utjecati, mislim da sam do sada dala sve od sebe što sam mogla, bolnica, antibiotici, krevet već evo 3 mjeseca i strogo mirovanje, čak niti na zrak ne izađem, otvorim prozor pa udišem…neznam stvarno kaj da više radim.

Najbitnije da si ti dala svoj maksimum, da si sve savjete shvatila ozbiljno i drzala se nekih mjera i uvela promjene. Sad nadalje, nadam se da ces izdrzati jos tih 6 tjedana, vrlo si blizu, i na kraju krajeva najbitnije da je bebica u redu, tada je sve lakse :) Posto i ja nisam upoznata s tvojom pricom od ranije, kada je bio prijevremeni porod, je li sve proteklo OK? Izvini sto ovo pitam, alli onako cisto informativno me interesira :)

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ina85
    08. Travanj 2022. 11:50

Citam vas redovno, nisam imala nis pametno za rec. Nama je sljedeci pregled 25.4 tada cemo bit 29 tjedan, tako nesto. Ja se borim sa upaljenim isijasom. Prakticki za bebu imamo sve spremno. Osim kapi za grceve. Nisam pametna sa kojima da se pripremim. Meni fale jos samo spavacice za u bolnicu. Nigdje naci one sa dugmicima da mi bude lakse dojit. Online mi se to nekupuje zbog broja. Ja to moram vidjeti. I jedno pitanje. Kupila sam paket chicco ulozaka post partum 30 komada. Hoce li mi to bit dovoljno za u bolnicu ili je pak previse. Bas mi je glomazan taj paket. Pola kufera mi zauzme 😑🙄

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Visibaba07
    08. Travanj 2022. 12:50

Ina sve imamo iste probelem oko Chicco uložaka 😆 stvarno je veliki paket,ja isto probala složit kofer,ali neće mi sve stati..ja mislim da ću njih zakačit na kofer nekako...Demetria ih je vakumirala prošli put,neke cure ne uzmu cijelu paket nego malo više od pola pa im donose po potrebi u bolnicu..meni je nekako sigurnije da uzmem cijeli paket nego ostanem bez..tako da mislim da ću ih zakačit za kofer.. 😊 
    Ja sam kupila spavaćice u Deviću,neznam dal' imaš taj dućan u svom gradu.Imaju dugme po sredini a ne onako sa svake strane,rekla mi je patronažna da je to čak i bolje od ovih bočnih,naletila slučajno na njih i nisu uopće skupe 65kn,izgledaju bapski ali briga me,meni je to samo za bolnicu jer mrzim spavaćice...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.