Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    08. Travanj 2022. 11:50

Citam vas redovno, nisam imala nis pametno za rec. Nama je sljedeci pregled 25.4 tada cemo bit 29 tjedan, tako nesto. Ja se borim sa upaljenim isijasom. Prakticki za bebu imamo sve spremno. Osim kapi za grceve. Nisam pametna sa kojima da se pripremim. Meni fale jos samo spavacice za u bolnicu. Nigdje naci one sa dugmicima da mi bude lakse dojit. Online mi se to nekupuje zbog broja. Ja to moram vidjeti. I jedno pitanje. Kupila sam paket chicco ulozaka post partum 30 komada. Hoce li mi to bit dovoljno za u bolnicu ili je pak previse. Bas mi je glomazan taj paket. Pola kufera mi zauzme 😑🙄

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Visibaba07
    08. Travanj 2022. 12:50

Ina sve imamo iste probelem oko Chicco uložaka 😆 stvarno je veliki paket,ja isto probala složit kofer,ali neće mi sve stati..ja mislim da ću njih zakačit na kofer nekako...Demetria ih je vakumirala prošli put,neke cure ne uzmu cijelu paket nego malo više od pola pa im donose po potrebi u bolnicu..meni je nekako sigurnije da uzmem cijeli paket nego ostanem bez..tako da mislim da ću ih zakačit za kofer.. 😊 
    Ja sam kupila spavaćice u Deviću,neznam dal' imaš taj dućan u svom gradu.Imaju dugme po sredini a ne onako sa svake strane,rekla mi je patronažna da je to čak i bolje od ovih bočnih,naletila slučajno na njih i nisu uopće skupe 65kn,izgledaju bapski ali briga me,meni je to samo za bolnicu jer mrzim spavaćice...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Anushka
    08. Travanj 2022. 13:10

Marijanaaa12345

MfrauM i Anushka, vi bas vodite borbu, Jos malo cure. ❤️Anushka kad si u kojem tjednu prvi porod imala?
    *
    Da vas pitam, procali smo o ciscenju prije bolnice da nemoram tamo po njihovim wcima trcati. STA ono da uzmem pa da doma probam to odraditi u miru?

Prvi porod mi je bio u 34.tjednu, vaginalno, prošlo sve super.Curka je bila 2380 g, 45 cm, bila je u inkubatoru, zutica i nije baš htjela papati dok nije okusila cicku, kasnije smo dojile godinu i pol, s time da sam se ja 3 tjedna izdajala u bolnici i nosila joj mlijeko, tek su mi ju nakon 2 tjedna dali pomalo na dojenje🙂danas je živa i zdrava 5 godišnjakinja. Rodila u Vinogradskoj, sad ću na Sv.Duhu. Mama anđela netrebaš se ustručavati, nije meni problem napisati, svakak imam vremena🤣

url=https://lilypie.com]

Anushka
    08. Travanj 2022. 13:15

Curke koje muče Chicco ulošci, ja sam spakirala pola paketa, uvijek netko stigne donijeti.Ali dok sam bila u bolnici vidjela sam da žene nose cijeli paket i kako kaže Visibaba zakače za kofer, tj kad ih voze na odjel nakon poroda, voze ih zakačene na kolicima, tako da i ako uzmete cijeli paket, mislim da nije problem, stavite izvan kofera ako ne stanu i bok.spavaćica na gumbiće ima u Mtč-u, ali su malo skuplje. Ali ima ih i u c&a, ja sam za prvi porod kupila baš lijepu i nije bapska, tuka umjesto u staroj, obukla novu za porod🤣

url=https://lilypie.com]

Crazypeach
    08. Travanj 2022. 13:49

Anushka i Mfrau drago mi je da je sada sve ok. Vjerujem da ste dale sve od sebe,kako ste i rekle na neke stvari se ne može utjecati. Hvala Bogu ja u ovoj trudnoći nemam problema pa opet ležim. Koma je ali što je preležati 3,5 ili 9 mjeseci u odnosu na cijeli život? 

U dm-u sam kupila i ja Chicco paket i onda sam skužila da mi zauzme jako puno mjesta u koferu. Spakirala sam 2 paketa Virovih uložaka. Makar njih baš ne volim,nisu mu uopće praktični. Da bar imaju neka krilca.

Ina85
    08. Travanj 2022. 14:00

Ma na kraju cu ponjeti manji kufer i neku torbu okacit odozgor za ostatak stvari. Ionako je ljeto pa ide manje robe za mene. Nemam tih ducana ovdje u istri za spavacice. Al cekam da dođu u c&a ili h&m pa cu ic vidit. 

missR
    08. Travanj 2022. 15:23

Dani30 Ante pravi decko vec, slicica super ❤️😍
    Visibaba super za preporuku za spavacice koje takoder mrzim ko i ti. Ovo ce bit prvi put u zivotu da cu si je kupiti 😀
    Anushka Mfrau Drzite se curke. Jos malo 🙏🏻🙂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• sunchica555
    08. Travanj 2022. 16:20

Evo i mene s pregleda, curka je super, ima 1,3kg, kaze pravi komad bebe, ja sam 28+0. Po ultrazvuku mi je čak termin i ranije 23.06, po menstruaciji je 02.07. e sad rekla je da sam malo dobila previse kila (na plus 10 kg sam) pa da pripazim malo da ne bi bilo plus 20 kg na kraju, iako i radim jos i trudim se pet puta tjedno imati 10.000 koraka , ne znam po skalama onim mi se čini da će to do kraja biti do 15 kg sto je po meni ok, jer sam ja i visoka i sportski sam tip. Opet poslije kad je vidjela da je beba naprednija mislim da joj je i kilaža bila ok😆 neću se puno zamarati s tim s obzirom da mi je i OGTT bio odličan, sad imam još dva pregleda na svaka tri tjedna ovdje onda prelazim u trudničku ambulantu.
    Sljedeci pregled 02.05♥️
    Što se tiče spavaciča, dvije sam uzela za 50 kn na placu, turski pamuk, i imaju gumbiće za dojenje, jednu u yammayu finiju isto s gumbićima, bila je 150 kn u outletu njihovom. I ja imam te chiko uloske al mislim da neću cijeli taj paket nositi, dio cu uzeti pa mi lako donesu ako zafali.

Ina85
    08. Travanj 2022. 17:04

Evo narucila sam dvije spavacice na c&a stranici. 270 kuna. Malo skuplje al model i kroj mi se sviđaju  jer su bez rukava al ipak su one bretele siroke. A imaju iznutra ugrađen kao topic bas za dojilje. Javim kad stignu jesam li zadovoljna. Narucila sam velicinu L s obzirom da ovaj trbuh mora rasti jos jedno 3 mjeseca. A imam njihove dvije spavacice M u koje jos stanem tako da valjda sam potrefila velicinu 🤷‍♀️

Ina85
    08. Travanj 2022. 17:07

Evo slikica  pa ako nekome pase nek si naruci . 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani