Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    08. Travanj 2022. 13:10

Marijanaaa12345

MfrauM i Anushka, vi bas vodite borbu, Jos malo cure. ❤️Anushka kad si u kojem tjednu prvi porod imala?
    *
    Da vas pitam, procali smo o ciscenju prije bolnice da nemoram tamo po njihovim wcima trcati. STA ono da uzmem pa da doma probam to odraditi u miru?

Prvi porod mi je bio u 34.tjednu, vaginalno, prošlo sve super.Curka je bila 2380 g, 45 cm, bila je u inkubatoru, zutica i nije baš htjela papati dok nije okusila cicku, kasnije smo dojile godinu i pol, s time da sam se ja 3 tjedna izdajala u bolnici i nosila joj mlijeko, tek su mi ju nakon 2 tjedna dali pomalo na dojenje🙂danas je živa i zdrava 5 godišnjakinja. Rodila u Vinogradskoj, sad ću na Sv.Duhu. Mama anđela netrebaš se ustručavati, nije meni problem napisati, svakak imam vremena🤣

url=https://lilypie.com]

Anushka
    08. Travanj 2022. 13:15

Curke koje muče Chicco ulošci, ja sam spakirala pola paketa, uvijek netko stigne donijeti.Ali dok sam bila u bolnici vidjela sam da žene nose cijeli paket i kako kaže Visibaba zakače za kofer, tj kad ih voze na odjel nakon poroda, voze ih zakačene na kolicima, tako da i ako uzmete cijeli paket, mislim da nije problem, stavite izvan kofera ako ne stanu i bok.spavaćica na gumbiće ima u Mtč-u, ali su malo skuplje. Ali ima ih i u c&a, ja sam za prvi porod kupila baš lijepu i nije bapska, tuka umjesto u staroj, obukla novu za porod🤣

url=https://lilypie.com]

Crazypeach
    08. Travanj 2022. 13:49

Anushka i Mfrau drago mi je da je sada sve ok. Vjerujem da ste dale sve od sebe,kako ste i rekle na neke stvari se ne može utjecati. Hvala Bogu ja u ovoj trudnoći nemam problema pa opet ležim. Koma je ali što je preležati 3,5 ili 9 mjeseci u odnosu na cijeli život? 

U dm-u sam kupila i ja Chicco paket i onda sam skužila da mi zauzme jako puno mjesta u koferu. Spakirala sam 2 paketa Virovih uložaka. Makar njih baš ne volim,nisu mu uopće praktični. Da bar imaju neka krilca.

Ina85
    08. Travanj 2022. 14:00

Ma na kraju cu ponjeti manji kufer i neku torbu okacit odozgor za ostatak stvari. Ionako je ljeto pa ide manje robe za mene. Nemam tih ducana ovdje u istri za spavacice. Al cekam da dođu u c&a ili h&m pa cu ic vidit. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

missR
    08. Travanj 2022. 15:23

Dani30 Ante pravi decko vec, slicica super ❤️😍
    Visibaba super za preporuku za spavacice koje takoder mrzim ko i ti. Ovo ce bit prvi put u zivotu da cu si je kupiti 😀
    Anushka Mfrau Drzite se curke. Jos malo 🙏🏻🙂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• sunchica555
    08. Travanj 2022. 16:20

Evo i mene s pregleda, curka je super, ima 1,3kg, kaze pravi komad bebe, ja sam 28+0. Po ultrazvuku mi je čak termin i ranije 23.06, po menstruaciji je 02.07. e sad rekla je da sam malo dobila previse kila (na plus 10 kg sam) pa da pripazim malo da ne bi bilo plus 20 kg na kraju, iako i radim jos i trudim se pet puta tjedno imati 10.000 koraka , ne znam po skalama onim mi se čini da će to do kraja biti do 15 kg sto je po meni ok, jer sam ja i visoka i sportski sam tip. Opet poslije kad je vidjela da je beba naprednija mislim da joj je i kilaža bila ok😆 neću se puno zamarati s tim s obzirom da mi je i OGTT bio odličan, sad imam još dva pregleda na svaka tri tjedna ovdje onda prelazim u trudničku ambulantu.
    Sljedeci pregled 02.05♥️
    Što se tiče spavaciča, dvije sam uzela za 50 kn na placu, turski pamuk, i imaju gumbiće za dojenje, jednu u yammayu finiju isto s gumbićima, bila je 150 kn u outletu njihovom. I ja imam te chiko uloske al mislim da neću cijeli taj paket nositi, dio cu uzeti pa mi lako donesu ako zafali.

Ina85
    08. Travanj 2022. 17:04

Evo narucila sam dvije spavacice na c&a stranici. 270 kuna. Malo skuplje al model i kroj mi se sviđaju  jer su bez rukava al ipak su one bretele siroke. A imaju iznutra ugrađen kao topic bas za dojilje. Javim kad stignu jesam li zadovoljna. Narucila sam velicinu L s obzirom da ovaj trbuh mora rasti jos jedno 3 mjeseca. A imam njihove dvije spavacice M u koje jos stanem tako da valjda sam potrefila velicinu 🤷‍♀️

Ina85
    08. Travanj 2022. 17:07

Evo slikica  pa ako nekome pase nek si naruci . 

marta96
    08. Travanj 2022. 22:43

Citam za chicco uloške i vidim da sve kupujete po jedan paket. Meni sad rodilo 5 cura,frendice i rodbina. Sve su u bolnici potrošile po 2 paketa i još doma koristile neke 2 tj, neke duže😵 ja sam totalno šokirana s tim, frendica mi je dala jedan paket i ja sam kupila 3 bili taman na akciji pa svakako nosim u bolnicu 2 paketa. Šogorica bila 5 dana jer je beba dobila žuticu,trebala je i dodatne spavaćice i uloške, sve se uspjelo zakrvariti🤷‍♀️🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Mrvica722
    08. Travanj 2022. 23:04

Poudrav htjela sam pitat gdje se kupile krevetiće za bebe, kolica i kadicu sam rjesila jos mi ostaje oprema za sobu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.