Nikinas dvije imamo pregled obe 19.og i pratimo se u dan. I ja sam 8+2 danas. Bas me zanima ocemo i iste termine dobiti😊😁
I ja, s vama. Cak nas dvije imamo i plus isti dan. 😁🥰
Ja ću raditi valjda nifty. Zapravo ne znam razliku između panorame, niftya i harmonya. Malo me i strah toga.
Znam da je daleko, ekstra i svašta se može promijeniti do tad. Al imam pitanje za ove cure koje se rodile u koroni, ak je netko imao pratnju. Palo mi je napamet, kak izvesti to da ti se pratnja testira i dobije rezultat na vrijeme, ako recimo dobijes trudove doma? 😶🤔
Nikak mi to nije jasno, moraš imati test ne stariji od 48 sati, al ono, puno žena ne zna, hoće li danas, sutra ili prekosutra….?
Ne znam kakav je vaš stav s pratnjama, al nekak mi je žao kaj očevi u startu budu odmaknuti od svega toga. Frendica je rodila, tata nije nju i malu pet dana vidio. Kak se on moze ufurat u ulogu oca odmah kad je izbacen iz toga svega? Nije mi cak ni do podrske na porodu, jer znam da ti nist ne pomaže u tim trenucima, osim da si pribran kolko tolko, al nekak se vodim logikom da je taj prvi kontakt, dodir, sve što ide potreban za oboje…
Evo ja ti mogu na to odg jer imam blizu cure koje su nedavno rodite. Kad dođeš u bolnicu rade brzi test i mami i tati, to je odma gotovo. Tamo i plaća tata, za mamu ne znam 😂
Iiii, pa to je super! 🥳🥳
Nadam se da će tak i ostati, jer u 8. mj, recimo sv. DUH nije dopustio pratnje. Vidim da na Merkuru od 4.10. opet smije pratnja. 🙂
Navodno je u cijeloj koroni sv Duh dozvoljavao pratnje dok nigdje nisu pa su bili toliko zatrpani jer su svi htjeli ići tamo roditi. Vjerojatno su onda zabranili neko vrijeme to nisam upućena, ali u većini bolnica se sad može bez problema. Vjerujem da će iduće godine biti ova korona polako privedena kraju 🤞😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure. Konacno dobila svoju gin. Prvi pregled 3.11. 😑
Tad cu bit 10tj. Malo mi se cini kasno za prvi pregled
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Cure. Konacno dobila svoju gin. Prvi pregled 3.11. 😑
Tad cu bit 10tj. Malo mi se cini kasno za prvi pregled
U 9tj *
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Antares Znam da kod nas testiraju mamu to ide preko HZZO trosak logično jer žena mora rodit A pratnje mogu ici plate tamo na licu mjesta test kao sta je Marta napisala.
Ninnek pa mozda malo i je al evo i moj narucuje tek u 8 tjednu otprilike tek, čak mi se i ovo moje sa 7 činilo rano jer on jednostavno tako ima praksu. Probaj pitat makar tj ranije da te uzme ako si bas nestrpljiva a vjerujem da jesi.
Iako malo kad pogledas neke razlike ni nema, da je nesto loše nedaj bože krenulo bi krvarenje do tad dal imas pregled sa 5,6 ili 7 tj nebis mogla spriječit tako da ti kasniji pregledi isto imaju smisla. Kako ti je bilo s prvom curicom?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nikinas dvije imamo pregled obe 19.og i pratimo se u dan. I ja sam 8+2 danas. Bas me zanima ocemo i iste termine dobiti😊😁
Ja ću raditi valjda nifty. Zapravo ne znam razliku između panorame, niftya i harmonya. Malo me i strah toga.
Znam da je daleko, ekstra i svašta se može promijeniti do tad. Al imam pitanje za ove cure koje se rodile u koroni, ak je netko imao pratnju. Palo mi je napamet, kak izvesti to da ti se pratnja testira i dobije rezultat na vrijeme, ako recimo dobijes trudove doma? 😶🤔
Nikak mi to nije jasno, moraš imati test ne stariji od 48 sati, al ono, puno žena ne zna, hoće li danas, sutra ili prekosutra….?
Ne znam kakav je vaš stav s pratnjama, al nekak mi je žao kaj očevi u startu budu odmaknuti od svega toga. Frendica je rodila, tata nije nju i malu pet dana vidio. Kak se on moze ufurat u ulogu oca odmah kad je izbacen iz toga svega? Nije mi cak ni do podrske na porodu, jer znam da ti nist ne pomaže u tim trenucima, osim da si pribran kolko tolko, al nekak se vodim logikom da je taj prvi kontakt, dodir, sve što ide potreban za oboje…
Evo ja ti mogu na to odg jer imam blizu cure koje su nedavno rodite. Kad dođeš u bolnicu rade brzi test i mami i tati, to je odma gotovo. Tamo i plaća tata, za mamu ne znam 😂
Iiii, pa to je super! 🥳🥳
Nadam se da će tak i ostati, jer u 8. mj, recimo sv. DUH nije dopustio pratnje. Vidim da na Merkuru od 4.10. opet smije pratnja. 🙂
Navodno je u cijeloj koroni sv Duh dozvoljavao pratnje dok nigdje nisu pa su bili toliko zatrpani jer su svi htjeli ići tamo roditi. Vjerojatno su onda zabranili neko vrijeme to nisam upućena, ali u većini bolnica se sad može bez problema. Vjerujem da će iduće godine biti ova korona polako privedena kraju 🤞😇
To je super, nisam znala za ostale. I ja se nekak nadam da ce uskoro biti kraj, ak nist drugo, voljela bi bar da ljeto bude normalno. Nekak zaboravis, bar po ljeti to da zivot nije baš kao prije, i nekak nestane ona otuđenost.
Doduse ovo ljeto bude ko ni jedno ikad prije. Ja mama. Show. 😍😁
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Iiii, pa to je super! 🥳🥳
To je super, nisam znala za ostale. I ja se nekak nadam da ce uskoro biti kraj, ak nist drugo, voljela bi bar da ljeto bude normalno. Nekak zaboravis, bar po ljeti to da zivot nije baš kao prije, i nekak nestane ona otuđenost.
Doduse ovo ljeto bude ko ni jedno ikad prije. Ja mama. Show. 😍😁
Suosjećam,kaže mi muž nedavno jao kad će termin, kak mislimo onda ić na more 😂 obično idemo barem dva puta u ljeti, na različite destinacije 🙈
Ninnek ja bi vjerojatno kao i sad obavila privatno prije 😂🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo, mi obavili pregled. Doktorica rekla da je sve u najboljem redu. Po mengi je trudnoća 6+2, a po uzv 5+2.. tako da... Termin nije 08.06. nego 15.06. srčeko još ne čujemo, jer je rano. Dr kaže da nema razloga za brigu. Gestacijska je 1,25cm, ž.v je 0,35 cm, a plod je 0,18 cm. 💜💙🤰 Rekla je da se ne sikiram, otvorila mi trudničku i rekla da dodem u srijedu da mi bebač pokuca da bude mirnija 😁🤰💙💜
Antares ajme da, nisam uopce isla za tim da si nam i ti isti dan 🙈 i plusic na isti dan cak. Nadam se onda da ce nam 19. donijeti sreću🍀
Ja nisam sigurna sto se tice testova hocu li raditi, nikako se ne mogu odluciti ali ako budem mislim da ce to biti nifty. 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure.
Jel imate kakvog iskustva sa povisenim TSH? Meni je sad 3.5 i nista dobila uputnicu za endokrinologa. Plus dodatno poviseni secer i dobila sam strogu dijetu. Pa evo ako ste imale tj imate trenutno ili u prethodnoj svaki savjet bi dobrodosao.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
IK super za pregled 🥳🥳
Gabi ta sam 🙋 povisen secer i tsh. Bila kod dijabetologa/endokrinologa, za TSH mi nista nije rekla, vise se bazirala na povisen secer. Isto dobila dijetu i glukometar da si sama mjerim secer i te vrijednosti joj donesem na kontrolu za mjesec dana. Na dijeti sam vise gladna nego sita ali eto... Sve za bebu 🤰 kolike su tebi vrijednosti? Ima li tko u obitelji secer?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji